-
ببخشید. حق با شماس. اماعصبانیتم ربطی به شما نداره. امروز بخاطر پروژه کاری آینده از صبح جلو کامپیوترم. طبق معمول ایمیل، فیسبوک و همدردی هم مدام آنلاینه. چیزایی که تو همدردی می خونم رو ذهنم اثر میذاره.
دوست دارم برم بعضی رو بزنم فک مکشونو بیارم پایین.:97: خیلی وقتا از ظلمی که به خانوما میشه دلم میگیره و زمانی که زنی به همسرش خیانت میکنه یک پارچه آتیش میشم. فکر کنم دست آخر مجبور بشم عطای همدردی رو به لقاش ببخشم. بی خیال اتفاقات اطراف. :102:
-
ميدونم ربطي به من نداشت.من هم گاهي خيلي تحت تاثير بعضي تاپيكها از هر چي ازدواج ومرد واين حرفاست بدم مياد اما بعد به اطرافم نگاه ميكنم ميبينم آدماي خوب هم هستن اما كمن.اونوقت با خودم ميگم من بايد خوب باشم تا هيچكس تو ذهنش يك آدم بد ديگه به وجود نياد.
- - - Updated - - -
خوشحالم كه دانشگاه شروع ميشه اما باز همون اذيت شدن تو جمع پسراي كلاس خيلي ناراحتم ميكنه.
راستي يك سوال دارم كه خودم هر چي فكر كردم به جوابش نرسيدم.
اگر اون پسر همكلاسيم سلام كرد ميشه جوابشو ندم؟چون فكر ميكنم بارفتارايي كه ازش ديدم دوباره سر راهم سبز ميشه.يه حسي بهم ميگه چون محلشو نميدم همش ميخواد به بقيه نشون بده با من يه ارتباطي داره.يه جورايي بي جنبه است.
- - - Updated - - -
اين ترم كلاسهاي عملي هم داريم كه يه جورايي جو نزديكتري نسبت به كلاس تئوري داره.
-
لازم نیست به پسر غریبه سلام کنی.
-
خب من چكار كنم؟به خواهرم گفتم ميخوام خبر نگاري رو فعلا به عنوان شغل انتخاب كنم.اما اونقد از محيطش شنيدم وديدم كه واسم سخت شده انتخابش.
-
فکر نمی کنم آمادگی چنین شغلی را داشته باشید.
-
حس ميكنم بايد خودمو تو شرايط برخورد با آقايون قرار بدم تا كمتر اذيت بشم.
من ديگه نميدونم بايد چكار كنم.
-
جواب سلام واجبه. اما شما میتونی احوالپرسی نکنی. سعی کن عادی باشی. با این روش بیشتر توجه افراد رو به خودت جلب میکنی. ضمن اینکه ادب هم حکم میکنه در چارچوب اخلاق با مردم ارتباطت رو حفظ کنی.
-
سلام :72:
کجایید پس.من معتاد رو برگردوندید به تالار و خودتون رفتید.میخواید کاری کنید یکی از همون تاپیکهای خفن منم بزنم :311:.
فقط خدا :72::72::72:
-
منم یوسف گمگشته.
کامپیوتر خرابه با لپ تاپ وصل شدم.
ممنون که برگشتید.از دیدن اسمتون خوشحال میشم اما دوست ندارم دیگه حرفی بزنم.
حرفایی که باید زده میشدو گفتم.
من الان از همه چی خالیم.
خسته ام اونقد که نمیخوام نفس بکشم.
-
دوتا اسم داری یا مال یکی دیگه ست؟