سلام خانم مصباحممنونم از شما و بقیه که تو این مدت خیلی بهم کمک کردید.:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خانم مصباحممنونم از شما و بقیه که تو این مدت خیلی بهم کمک کردید.:72::72:
سلام.خوش بحالتون.دوستان هنوز شما رو از یاد نبردن.کلا فک کنم بنظر دوستان مشکل من اصلا مسئله خاصی نیست :311:
اومدم اینو بگم :منم قبل مصباح میخاستم مشابه اون حرفارو بگم که ایشون زحمتشو کشید.
اقا منصور همسر شما هنوز یه نهاله که تازه میخاد رشد کنه وجهت بگیره وبنظرم اگه بخاد میتونه خیلی چیزا رو تغییر بده برعکس نامزد من که مث یدرخت تنومند شده وتغییرش خیللللی سخته (حتی اگه خودش بخاد)-البته میدونم به امید تغییر فرد نباید ازدواج کرد ولی حالا که شما تواین شرایطین این راهم برین بد نیست-،بنظرم با توجه بشرایط فعلی، همسرتون دوست داشته باشه تغییر بکنه ولی باید بدونه چی وچطور.اما فک کنم شما مستقیم بهش نگین بهتره (حس میکنم حساسش میکنه ونتیجه عکس میده) به همون مشاور معنمد همسرتون بگین که چی میخایین وبگین اون کمکش کنه وشمام تو این مسیر تشویقش کنین .خداروشکر مهارتهای رفتاری وارتباطی همشون اکتسابی وقابل دسترسیه واقعا امیدوارم
مشکلتون حل بشه .من کاملللللللا درکتون میکنم که وقتی همراه ادم ادمو درک نکنه چقققققد سخته ولی شانس شما از من بیشتره.
موفق باشین
سلام خانم سالی و ممنون که حوصله کردید و راهنمایی کردید. امیدوارم مشکل شما هم هر چه زودتر حل بشه و امیدوارم این تجربه برای کسی تکرار نشه.