نوشته اصلی توسط
مصباح الهدی
ببینید آقا فرشید. ادعا نمی کنم که شما را درک می کنم چون واقعا جای شما نیستم.
از راز و نیازی که با خدا کردید معلومه که عاشق خدایید. پس اگر خدا کسی را دوست نداشته باشد؛شما هم نباید او را دوست داشته باشید.پس اگر اون خانم آدم پاکی نبود و به قول خودتون 1000 تا دوست پسر داشت ؛شما چه طوری می تونید اونو دوست داشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه به رحمت خدا امیدوارید واقعا عالیست! اما این را بدانید که اگر تو این دنیا این حاجتتون را نگیرید؛حتما خدا دوست نداشته و مصلحتتان نبوده و قطعا در دنیای باقی حاجتتان را می گیرید.(حالا شاید به صورت حورالعین!)
برادر بزرگوار از من ناراحت نشید ولی من فکر می کنم هویت یک انسان به شخصیت اوست.پس اگر کسی شخصیت خوبی نداشت؛هویت خوبی نداره.پس نمیتونه یک فرشته باشه!
در واقع من فکر می کنم شما عاشق چهره اون خانم شدید.که این یعنی انگار عاشق یک عکس شدید و در اون سن نوجوانی به احساساتتان پر و بال دادید و این قدر اون را آبیاری کردین که الان مجنون شدید و در واقع کر و کور!!! که خودتان می گید که اون دختر هر جور باشه قبوله!!!
یعنی حتی اگر خدا را که این قدر دوست دارید؛قبول نداشته باشه و کافر باشه قبوله؟؟
ببینید من واقعا دعا می کنم که اون دختر راپیدا کنید و خدا کند که اون دختر واقعا هم کفو خودتون باشه.(که حدیث داریم با هم کفو خودتون ازدواج کنید) و غیر از زیبایی صورت؛زیبایی سیرت هم داشته باشه!(که از معیار های اولیه تو دین اخلاقه!!!)
اما وقتی اون خانم را پیدا کردی باید خودتون را با واقعیت مواجه کنید و به خودتون دروغ نگید. که بعد از ازدواج تازه نفهمید که اون تفکرات زیبا از عشق تنها یک سراب بوده!
من اگر جای شما بودم به جای اینکه تمام انرژی ام و جوانی ام را می ذاشتم پای اینکه خدایا اون دختر را به من برسون! این طوری دعا می کردم:
خدایا یک دختر پاک و مهربون و زیبا به من برسون که واقعا عاشقش باشم!یک عشق واقعی!
و مطمئنا خدا این دعای منطقی را زودتر اجابت می کند.و چه بسا با اراده خداوند عاشق یک دختری بهتر و پاک تر شدید که این عشق بسی بالاتر از این عشق فعلیتون باشد!و حتی عشق قبلی پیش این عشق رنگ ببازد.
دعا می کنم هر آنچه که مصلحتتونه براتون پیش بیاد نه همون که می خواهید!!!:72: