سلام hooty عزیزبخدا حرفات به ادم ارامش میده برات دعا میکنم حالت هرچه زودتر خوب شه:323::323::323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام hooty عزیزبخدا حرفات به ادم ارامش میده برات دعا میکنم حالت هرچه زودتر خوب شه:323::323::323:
سلام خواهر عزیزم ممنون حتما دعات مستجاب میشه چون پیش خدا خیلی ارج و قرب داری ممنون ممنون
حالت چطوره ؟
امروز دنیارو چطور میبینی؟
استرسات کم شده؟
یا علی:72:
- - - Updated - - -
سلام خواهر عزیزم ممنون حتما دعات مستجاب میشه چون پیش خدا خیلی ارج و قرب داری ممنون ممنون
حالت چطوره ؟
امروز دنیارو چطور میبینی؟
استرسات کم شده؟
بازم سلام یه چیزی یادم رفت بهت بگم فقط یه خواهش دارم ازت خواهشا من حرفایی رو که میزنم به پای خود ستایی خود برتر بینی نذار حوتی خیلی گناه کاره خیلی بدهکاره خیلی بیشتر از تو خواهر گلم پس به خودت ببال!!
اینو می خوام بگم که یکی دیگه از راههای در آغوش کشیدن آرامش تسویه بدهکاریه (حق الناس یا حق الله) اصلا پیکان سخنم به طرف مادیات نیست می دونم که فهمیدی چی میگم پس ادامه نمیدم
من این سخنو میگم و ازشم ترسی ندارم که حوتی تا الان که نفس میکشم و اینارو برات تایپ می کنم حق الناسی بجز حق پدرو مادرم به گردنم نیست و هرچی بدهی دارم به خداست خداییکه منو دوست داره خدایی که آغوششو برای من باز کرده و منو در گهواره وجودش جا داده خدایی که حوتی رو تو بچی از مرگ حتمی نجات داد تا الان افتخاری برای پدر مادرش بشه آره همون خدایی که منو در حال گناه می بینه و میگه عیب نداره عزیزم تو صدام کن و من می پوشونم و پاک می کنم خدایی که خدای همه ماست و رسیدگی به همه ما وقتشو نمیگیره و در عین حال به حرف دل و منو تو گوش میده گوش میده گوش میده پس برو عسل خانم برو خداتو توی آغوش بگیر
من سر او موضوغ عشقو عاشقی خیلی پدرمو اذیت کردم ولی وقتی با دل شکسته رفتم پیشش آغوششو برام باز کرد بوسم کردو وقتی پاشو بوسیدم نذاشت و منو بخشید بخشید برای همینه که آرومم برای اینکه پدرو مادرو خواهرم رو دارم که با شادی من شاد و با غم من غمگین میشن همه این فرشته ها اینجورین فقط کسایی مثل پدر من نمی تونن اینو به زبون بیارن ولی... نمیتونم ادامه بدم چون بهش فکر میکنم اعصابم از کله شقیم از بی فکریم در گذشته خورد میشه....
خواهرم ازت میخوام به حرفام بعنوان یه راهکار نگاه کنی ببین اگه حق فرزندی رو درست ادا نکردی جبران کن دیر نیست و اینو از من حقیر داشته باش پدر و مادر برای بچش بد نمی خواد و بچه اگر 100 سالشم بشه سینه پر مهر مادر و قامت کوه پدر بهترین تکیه گاس . پس روش فکر کن
اگر حق کسی بر گرنت هست تونستی ازش معذرت خواهی کن وگرنه از خدا براش طلب آمرزش کن که عین معذرت خواهیه
و اگر حق الله داری با خدا رفیق شو که خدا به حرمت رفاقتتون از حقش میگذره باهاش ندار باش سعی کن مونست باشه سعی کن همچیت شه تو فراموشش کردی (شاید) ولی اون برای دیدار تو لحظه شماری میکنه و عاشقانه به راه برگشت تو خیره شده که تو برگردی تا برات سنگ تموم بذاره
(با هر عقیده و دین و مذهبی که باشیم خدامون یکیه)
وسایل ارامش من اینان عسل خانم و ازت ممنونم که حرفامو گوش میدی خدا کنه که خوشحالی تو در اثر پست های من باعث خوشنودی خدا ازم شه:323:
ببخشید پرحرفی کردم شرمنده دست خودم نبود یکم دلم گرفته بود
با من هرچی درد و دل داری بکن ... منم حال و روز داغونی دارم...درب و داغونم ... احساس پیری میکنم... هر اتفاق بدی که فکر شو بکنی برام افتاده ... ما هم ندار و فقیر بیچاره ایم...
بقیش به دلیل رعایت نکردن ادب و احترام به پدر مادر حذف شد و گزارش داده شد
آقا یا خانم ؟l4w اینجا یه مکان عمومیه لطفا رعایت شئون اخلاقی و ادبی رو بکنید هر کسی مشکل داره دلیل نمیشه اینجوری رفتار کنه لطفا و مشکلات خودتونو در تاپیکی جدا آغاز کنید(با رعایت اخلاق) تا دوستان عزیز کمکتون کنند
عسل خانم اشتباه ما اینه که فک میکنیم فقط خودمون مشکل داریم چون به مشکلات خودمون نزدیکیم و اونا رو زیر ذره بین میذاریم.
مشکلات مالی واقعا سخته و بر عکس حرفایی که میگن پول خوشبختی نمیاره و .. بی پولی هم خیلی سخته و واقعا درک میکنم و سایر مشکلاتی که ازش حرف میزنی واقعا سخت و نفس گیره و میتونه واسه سیاه کردن زندگی ادم کافی باشه ولی خوب هر کسی به نوبه خودش مشکلاتی داره
من کسیو تو نزدیکی خودم میشناسم که خودش سکته کرد شوهرش هم مریض سخته و پسرش هم تو این وضعیت تنهاست (ینی زنش ازش جدا شد و ..) ولی داره فعالیت میکنه و باباشو دکتر میبره و از مادرش نگهداری میکنه شاید فک کنی شرایط تو سخته ولی بدتر از تو هم هست.
چرا راه دور بریم همین خود من یه ساله ازدواج کردم و کلی مشکلات داشتم که دوستان اینجا در جریان هستن تازه دو سه ماهه مشکلاتم بهتر شده و یکمی استرس هام کمتر شده ولی خیلی نه.. مشکلاتی داشتم که روز و شبم رو سیاه میکرد و از کار و فعالیت افتاده بودم و کارم شده بود استرس و اضطراب و اشک و افسوس.. هر کسی تو زندگی مشکل داره این ی واقعیته..
نصف ازدواج ها به دلیل مشکلات به جدایی ختم میشه در حالیکه فک نمیکنم نصف مردم فقیر باشن اتفاقا بیشتر طلاق ها داره تو قشر نسبتا مرفه اتفاق میفته اینو دوستم گفت از یه قاضی پرسیده بود توی مشهد که بیشتر جدایی ها به دلیل مسایل اخلاقی و خصوصا خیانت های آشکار و پنهان توی زندگیاست نه مسایل مالی. البته پول هم یکی دیگه از مشکلاته ولی قبول کن پول چیزیه که بدست میاد. شما با یه کار تمام وقت نسبتا معمولی میتونی ماهی 500 تومن درآمد داشته باشی و برای یه دختر خیلی خوبه شاید بگی نه نمیشه سخته ولی من که هر وقت نیازمندی های روزنامه رو میخونم برای خانما کار منشی و تاپیست با حقوق قانون کار که حدود 500 هست زیاده. فقط اراده میخواد و یکمی فعالیت.
خود من دانشجو ام اوایل ازدواجم کار نداشتم و سخت کار پیدا میشد ولی الان هم تدریس و هم یه سری کارهای پروژه ای هست که خداروشکر قسط و قرض هایی که دارم در میاد و اتفاقا خیلی هم اوضاعم بد نیست. خدا میرسونه و هر وقت هم نیاز داشتم خدا برام درست کرده... این یه واقعیته
برای پول باید تلاش کرد و خودتو ضعیف نگیری..
سلام hootyو.محمد عزیز بخاطر حرفهای زیباییتان ممنونم بخدا به حرفاتون گوش دادم وانجامشون دادم الانم بهترم اگه دیر جواب میدم شرمنده خواهرم با کامپیوترکار داره بخاطرهمین دیر جواب میدم محمد عزیز حاظرم با100هزار تومان کارکنم اما شهر ماکوچیک هست کار گیرنمیادحوتی عزیزمن تاجایی که بتونم حق الناس وبجا میارم والان هم دارم سعی میکنم خودم رو بخدا نزدیک میکنم بازم میگم تحت تاثیر حرفهای زیباتتون قرارمیگیرمدرکنارم باشید
- - - Updated - - -
محمد وحوتی برادران عزیزم وpoohودیگرعزیزان همینکه به درددلهای من گوش میکنید نشان از بزرگی قلب شما عزیزان است شماها در حق من کاری کردیدکه...سلامتی خود رامدیون شما بزرگان میدانم:43::43::43::43:
:72::72::72::72:
- - - Updated - - -
محمد وحوتی برادران عزیزم وpoohودیگرعزیزان همینکه به درددلهای من گوش میکنید نشان از بزرگی قلب شما عزیزان است شماها در حق من کاری کردیدکه...سلامتی خود رامدیون شما بزرگان میدانم:43::43::43::43:
:72::72::72::72:
همین که شما هم به حرف های دوستانت گوش دادی و حالت بهتر شده بهترین هدیه برای ماست
امیدوارم یه کار خوب گیر بیاری البته به شرطی که دنبالش باشی و یکمی تلاشت رو بیشتر کنی... میدونم تا الان تلاش کردی پس بیشترش کن
سلام خواهر گلم خوشحالم که حالت خوبه و روز به روز شادتر از دیروزی سعی کن زندگی امروزت با فردا فرق کنه... در این صورت یه آدم موفق به حساب میای از طرف خودم میگم که شما هیچ دینی بر گردنم نداری اگه می بینی من میام و باهات صحبت می کنم دلیل داره چون بدین وسیله تجربیاتی بدست میارم که بعدا در زندگی متاهلی بدردم می خوره اگه این گوشه مسئله رو نگاه کنی منم به شما دین دارم. :72:
به هرحال ، این خوبه که شما تصمیم می گری حق الناس بر گردنت نباشه خیلی بر آرامش موثره تصور کن شب که می خوابی میبینی که بدهکار به کسی نیستی راحت می خوابی ولی اگه بدهکار باشی خواب های آشفته و فکر های متعدد میاد سراغت...:302: اینو از من داشته باش که وقتی تصمیم به کاری می گیری 50% راهو رفتی و 50% بقیش عمل به تصمیمه :305:چه حکیمانه سخن گفتم!:58:
اما در مورد کار ببین من رشتم کامپیوتره پس در مورد حیطه کاریم حرف می زنم ببین کسایی که من بهشون درس میدم بهم میگن آیا کامپیوتر آینده شغلی داره وقتی الان توی ادارات دولتی همه از بند پ استفاده می کنند ما دیگه شانسی نداریم ما نسل سوخته ایم و...:311: مخصوصا این عبارت آخرو من خیلی شنیدم نمیدونم اینا بر چه پایه ای این حرفو میزنند با این همه امکاناتی که در دورو برشون هست وقتی بچه 5 ساله گوشی آیون و آیپد داره دیگه نسل سوخته نیست :81:
به خدا من تا اول دبیرستان کامپیوتر نداشتم و تا اون موقع فقط از دور دیده بودم داییم کامپیوتر داشت یه روز روشن بود من یواشکی رفتم موسو گرفتم و روی windows media player رو کلیک کردم یه دفه اومد بالا داشتم سکته می کردم... که خراب شد:102::58: اونوقت خودمو نسل سوخته نمی دونم نمی دونم والا اینا تو چه فازین؟!!!!:grief:
ببین من معتقدم اگه کسی واقعا کارشو بلد باشه بیکار نمیمونه و بهترین کارو بدست میاره
بر فرض مثال اوضاع مملکتم اینجوری باشه من بر این باورم که تو رشته ما با یه کامپیوتر زغالی ههم میشه کارایی رو کرد که همه انگشت به دهان باشند فقط باید کمی سلیقه به خرج بدی!
فکر می کنی نقاط برتری اپل (شرکت کامپیوتری سازنده آیپد آیفون آیپاد و مک بوک) نسبت به مایکروسافت (شرکت سازنده ویندوز) در چیه ؟ هیچ فرقی با هم ندارن همشون مهندسای نابغه ای هستن فقط اپل بنا به دستور استیو جابز (بنیان گذار اپل) روی ظاهر و ظرافت دستگاه و استفاده هرچه راحتر کاربر بیشتر مانور میدهند (سلیقه به خرج می دهند)
اینا رو گفتم تا مقدمه ای برای حرفی که میخوام بزنم بشه
ببین خواهرم شما که درون منزل کامپیوتر داری اینترنتم که داری چی گفتم اگه نداشتی اینجا نبودی که:311::72:
با نرم افزار Word و Powerpoint آشنایی داری؟ ترجیحا نسخه 2007 به بالا 2010 ... چون استفاده ازش راحتره
شما می تونی در ظرف 6 ماه تایپ یاد بگیری و سفارش تایپ بگیری و انجام بدی (البته بعد از 6 ماه که بستگی به اراده خودت داره اگه همت کنی 3 ماهه هم میشه تایپ رو یاد گرفت نیمه حرفه ای) و بروشور و... درست کنیخیلیا این کارو انجام میدن شما نباید امیدتو از دست بدی باید به تفوت میان مایکروسافت و اپل فکر کنی و در این میان شما اپل باشی یعنی در کارت سلیقه به خرج بدی بعد که چشم مشتریتو جذب کردی (چون مردم عقلشون به چششون هست) می بینی سیلی از سفارشات به طرفت میاد بع حتی می تونم بگم شما متوسط روزی میانگین 50 نا 70 هزار تومان در آمد کسب می کنی
با نرم افزار power point می تونی پروژه های تبلیغاتی و پروژه هایی برای سمینار ها و کنفرانس ها درست کنی
با excel می تونی نرم افزار های حسابداری و محاسباتی و ریاضیات بنویسی
پس میشه از هیچی فقط با یه کامیوتر زغالی کار آفرینی کرد دست به کار شو
اگه منبع آموزشی خواستی من بهت کمک می کنم . معرفی می کنم و خودم در خدمتم اگه سوالی داشتی:303:
خانم عجله برای پاسخ گویی نکن بیشتر روی اهدافت تمرکز کن و خبر موفقیتت رو به ما بده :72:
سلام دوستان خوبم .راستش برای مشکلم راهچاره میخوام راستش به این نتیجه رسیدم که هروقت پریود میشم مشکل خودازاریم بیشتر میشه لطفا اگه میشه بهم بگید در این مواقع چیکا باید بکنم البته شرمنده مجبورشدم بگم پررویی کردم بازم شرمنده
شاید سندروم قبل از قاعدگی یا pms داشته باشین البته من بازم نمیدونم ولی علایمش رو بخونین توی اینترنت و مقایسه کنین با علایم خودتون ببینین اینطوری هستین یا نه
خلاصه بگم اینطوریه که مشکلاتی مث افسردگی، نا امیدی، ضعف و حتی اقدام به خودکشی جزو این اختلال هست.
اگر در سایر مواقع حالت بهتره ممکنه اینطوری باشه. البته چون کلا اینطوری هستی ینی خود ازاری فک میکنم مشکل شما بیشتر روحی باشه و نا امیدی باعث این رفتارا میشه.
نمیگم مشکلت پیش پا افتادست ولی اگر بزرگش نکنی و یکمی اراده کنی مطمینا حل میشه
موفق باشی !