سلام ممنون که جواب دادی. حالا من میخوام یه سری چیزها رو شفاف تر بگم. که حالا که داری تمرین میکنی، به بهترین نتیجه برسی.
خدا کنه مشکلی پیش نیاد نره رو اعصابم
قراره که کنترل خشم و احساسات بدت، دست خودت باشه نه دست شرایط...! پس اتفاقا خدا کنه پیش بیاد تا تو موقعیت قرار بگیری ببینی چقدر سربلند بیرون میای! البته دفعه اول سخته و شاید نتونی... چون تغییر زمان بره. اما ناامید نشو. آهسته آهسته درست میشه.
ممکنه ده ها بار تلاش کنی و خیلی نتیجه نگیری اما باید گیر بدی....باید اینقدر تلاش کنی و تمرین کنی تا بتونی...
وقتی که خونه خودمم به عکسام که بزرگ بزرگ زدم تو پذیراییم نگاه میکنم ارامش میگیرم لامصب خودم خیلی خودمو دوست دارم
این که آدم خودشو دوست داشته باشه خیلی خوبه... ولی به این معنی که خودش رو با همه خوبی ها و خطاها دوست داشته باشه و اتفاقا چون خودش رو دوست داره سعی کنه تا میتونه خطاهاش رو حذف کنه کاری که شما الان داری انجام میدی. آفرین.
ولی مواظب باش دوست داشتن خودت شکل پرستش نگیره! چون اونجوری فقط خودت رو یکپارچه خوبی میبینی و خطاها رو نمیبینی و پیشرفتی هم نمیکنی و تا آخر عمر همینی که الان هستی میمونی و فرصت بهتر و بهتر شدن رو از خودت میگیری.
ارامش دیگه ای جز جز حرف زدن با اون خانوم ندارم
خیلییییی خوبه. اما این یه آرامش دو سویه است. من منظورم یه کار شخصی تر بود. یه پس انداز . که اگه یه روزی دلت از دست خانومت گرفت، پریشون نشی و یه جور دیگه بتونی به خودت آرامش بدی...عکاسی دوست داری؟؟؟
درثانی پیشنهاد کسب آرامش از طریق انجام کاری، یه تمرین ذهنیه... هدف اینه که ذهنت ورزیده بشه تو تمرکز کردن و تو ریلکس شدن. هدف این نیست که فقط از آرامش لذت ببری .. پس به فکرش باش.
نکته ای هم که گفتی اینه که جلوتر از مغزتی رو درست گفتی
من درست گفتم اما انگار درست منظورم رو بیان نکردم چون یه برداشت دیگه کردی...من گفتم جلوتر از مغزتی. منظورم این بود که هنوز مغزت درست و حسابی فرمان داد زدن رو نداده، شما دادت رو زدی....
منظورم این بود که باید تمرین کنی، به مغزت فرصت بدی تا اول تصمیم بگیره میخوای داد بزنی یا نه؟ بعد فکر کنه به اینکه عواقبش چی میشه؟؟؟ نه اینکه تا فکر داد میاد تو ذهنت، داد میزنی...
یه خورده درک حرف هام سخته میدونم. تعبیر چیزهایی که گفتم به زبون خودمون میشه همون عجله !!! فکرم نکن این چیزایی که بالا گفتم که به مغزت فرصت بده هرکدوم 10 دقیقه طول میکشه...نه.
یک ثانیه هم نمیشه. به شرطی که حسابی تمرین کرده باشی و بتونی اختیار و کنترل مغزت و احساست رو خودت دست بگیری.
ولی بازم این تیکه و نفهمیدم که چجوری برطرفش کنم فقط صبرشو فهمیدم
خیلی خوبه. مهم هم همون صبره. مطمئن باش اگه یه خورده صبورتر باشی، خیلی اتفاق ها نمیفته.