RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!
سلام!
ممنونم! از همه تون متشکرم!
امیدوارم برای هیچ کسی اتفاق ناگوار و خارج از حد تحملش پیش نیاد.
الینه جانم متشکر از توجهت!
قطعا همین طوره که تو می گی هیچ کار خدا بی حکمت نیست!
یه اتفاق خوبی که این میون افتاد این بود که خونواده شوهرم حدود 30 سال بر اثر یکی سری اختلافها با یکی از اقوامشون رابطه ای نداشتن ولی با پیش اومدن این ماجرا باهم آشتی کردن!این هم یه نکته مثبت!
بعد از چند روز امروز توی خونه موندم و می خوام به کارهای خونه برسم!
خیلی همه چیز به هم ریخته!
هنوز باید شوهرم رو آروم کنم!
برام دعا کنین!
سلام عزیزم
ما رو از حال خودت بی خبر نذار
سلام گلپر خانم
بدانيد هيچ انساني كامل نيست
هر انساني عيبهاي دارد نمي توان با لجبازي اين عيبها را اصلاح كرد بلكه بدتر هم مي شود شما پسر هم داريد
ولي بخاطر پسرتان زندگي مي كنيد و محيط را براي او آرام مي كنيد
شايد شوهرتان بلد نيست از شما تقاضا كند ولي با تقاضاهاي بي منطقش از شما چيزي را مي طلبد و آنهم محبت است بدانيد اگر مردي بداند كه زنش
با او همراه است جاي براي ايراد نمي ماند
زني را نقل مي كنم يك روز شوهرش گفت آيا تو بخاطر من از موبايلت خانوادهت و باشگاهت و كار كردن مي گذري زن با لجباز گفت نه نه نه نه
ولي اين سوال سوال خودخواهي مرد نبوده بلكه ميزان علاقه همسرش را مي سنجيده
از آنروز خانه محل مشاجره شد و سر موضوعات حساستر شدن و آرامش از آن خانه برگشت
ولي زن فهميد و روزي به همسرش گفت من بخاطر تو از جانمم مي گذرم
مرد لبخندي زد و گفت من بخاطر تو تمام دنيا مشكلات را پشت سر مي گذارم
هر دو همديگر را دوست داشتند ولي زبان هم را نمي فهميدند متاسفانه زبان هر دوي شما فارسي است ولي قلق همديگر را بدست نياورديد
امتحان كنيد زندگي عوض مي شود
گلپر جان خوبی؟
مواظب خودت و زندگیت باش. اجازه نده که پسرت خاطرات بدی از بچگی اش داشته باشه.
:72:
ممنونم !
از همه تون ممنون!
الینا جان و شاد عزیزم متشکر از توجهتون!
اوضاع بعد از فوت خواهر همسرم هنوز به هم ریخته هست ولی یه ذره آرومتر شده!
دیشب خیلی کلافه بود!نمی دونم چرا سختی های زندگی گاهی وقتها همه با هم خودش رو نشون می ده!
دیشب حتی دو ساعت نتونستم درست بخوابم!همش از خواب بیدار می شدم و ته دلم شور می زد!یه لحظه هم آروم نمی شدم
wem برحسب اتفاق یه نفر دیروز مشابه این حرفها رو بهم زد!موافقم!
با وجود همه خستگی ام باید یه کاری بکنم!حس می کنم شوهر من هم گاهی وقتها می خواد میزان محبت و گذشت من رو محک بزنه!
فقط نمی دونم این محک زدن کی قراره تموم بشه!واقعا خسته شدم!
برام دعا کنین!
سلام عزیزم
بالاخره چه کار کردی؟
اوضاع آرومتر شده؟
الینا جون ممنون از لطفت!
آرومتر که نه ولی خوب بهتر شده!
اما هنوز شوهرم می شینه و فکر می کنه و غصه می خوره!
سعی می کنم باهاش همراه بشم!
ممنون از توجه همتون!
سلام دوستان!
من تو این مدت سعی کردم آرامش رو برای شوهرم ایجاد کنم!ولی نمی دونم چرا اثر نداره!دیشب باز حالش بد بود و کلی گریه کرد!
صبح هم همینطور !می شینه و چشمش رو می دوزه به زمین!
نه حوصله داره جایی بریم نه واسه خریدهای خونه حوصله داره!همش تو خودشه!فقط گاهی وقتها یه ذره بهتر می شه که دوباره زود می شه مثل قبل!
بهونه می کنم که فلان چیز نداریم باید بریم بخریم تا نکنه به این بهونه بیاد بریم بیرون و حالش خوب بشه ولی گوش نمی کنه!می گه حوصله شو ندارم!درست غذا نمی خوره.
چیکار کنم!؟
سلام گلپر جان
من خودم ازدواج نکردم ولی زندگی شما دقیقا مث زندگی خواهر منه فقط فرقش اینه که خانواده ی شوهرش مذهبی نیستن
بعد از 4 سال جنگیدن خواهرم به این نتیجه رسید که بخاطر آرامش خودشو بچشو زنگیش بهتره با این آدم نجنگه و بحث نکنه و مورد اصلی این که در برا برش نقطه ضعف نشون نده که اون بخواد از نقطه ضعفش بر علیه اش استفاده کنه کم و بیش نتیجه هم گرفته اگه دوست داشته باشی می تونی بری موضوع منو تو قسمت(رابطه ذختر پسرو ازدواج) اسمش (بعد اینهمه سختی کشیدن خانوادش میگن نه ) فک کنم برات جالب باشه دوست دارم نظرتو بدونم چون زندگیت مثه خواهره منه منم می خوام از زبون خواهرم بشنوم
سلام گلپرجان ،خوبی؟
من هنوز امروزتایپیک شما رو خوندم ،از این که انقدر خانم صبوری هستی تبریک میگم ، با این که این همه درد وغصه را تحمل کردی وصبرکردی خوشحالم
خیلی دردآور بود،اما من مطمئن هستم که زندگیت سروسامان پیدا میکنه چون خداوند آدم های صبور راخیلی دوست داره
خیلی دوست دارم بدونم الان چکار میکنی؟
بهتر شده زندگیت؟
خداوندا اگربه لحظه غفلتی درافتادم پیش از سقوط هشیارم کن