-
وووای نازنین...نمیدونم چی بگم....ولی واقعا ناراحت شدم جملاتتو خوندم
آخه...چرا اون قدر بی تفاوت؟!ای بابا....شاید واقعا داره فیلم بازی میکنه....اخه یه جا هم اشاره کرده
کاملا درکت میکنم چه قدر اون شب واست سخت گذشته....امیدوارم زود زود این چیزی که پیش اومده به خوبی حل شه...این رو بدون این نیز بگذرد ...و این تصمیمات ما هست که فردا رو واسمون به ارمغان میاره
ازت خواهش میکنم بیا و ادامه بده تا خدای نکرده تصمیم اشتباه نگیری که بعدا پشیمون شی و بگی چرا این کار و کردم....این جا بیا و نظرات رو بخون...باز هم ممکنه یه چیزایی بهت گفته شه که اصلا ذهن خودت به سمتش کشیده نشه...
نازنین همه ی مهریتو ازت میخواد که ببخشی؟
-
سلام نازنین عزیزبعد از مدتها اومدم یه سری بزنم که تاپیکت منو هاج و واج گذاشت تا اینکه رفتم تاپیک قبلیتو خوندم. ناراحت شدم و البته امیدوار به اینکه تو می تونی این مشکل رو هم پشت سر بذاری.برات دعا می کنمدر مورد مهریه عجله نکن .منتظر راهنمایی های فرشته باش بعد اقدام کن.:star::72::72::72:
-
عزیزم عجله نکن خودمو وقتی جای تو میزارم با خودم میگم شاید منم بودم میبخشیدمش بخاطر زندگیم بخاطر عشقی که دارم عزیزم چون من کلا آدم مادی گرایی نیستم و هیچ وقت مهریه نمگیرم اما چون تو جامعه ایرانیا جا افتاده دلم میلرزه نکنه که بعد مهریه هم از دستش بدم بازم نکنه این بهونه ای ساده بود . واقعا نمیدونم و خیلی ناراحت شدم از سردی همسرت اما عزیزم توقع خوب برخورد کردنم نداشته باش گرم برخورد کردنم نداشته باش اون ناراحت و غمگین و دلشکسته شده و تو باید صبوری زیادی داشته باشی برای منم هم همچین جریانی پتقریبا یش اومده بود شوهر من براش خیلی مهم بود که من با کسی دوستم بودم یا نه من گفته بودم نه نیستم و بعد متوجه شده بود نمیدونی چقدر گریه کرد و داد زدش وسط خیابون گذاشت من و رفتش جوابمو تا چند هفته نمیداد بعدشم میگفت هان بگو زنگ نزن گفتی تموم شدش حتی تا 3 نصفه شب میرف تو پارک لاله با دوستش گریه میکرد و داد میزد اما صبوری کردمو برگشتش دوباره اما زمان بردش به خودت فرصت بده و تلاش بکن برات دعا میکنم همیشه . باشه عزیزم هروقت آروم شدی برام بنویس ممنون از لطفت عزیزم
- - - Updated - - -
نظر فرشته مهربانم بدون بعد اقدام بکن
-
شوکا جون آخه برام مهم نیست اگر واقعا مهریه بخواد مانع باشم ترجیه میدم نباشه اصلا برام مهم نیست می شناسم خودمو هر اتفاقی هم بیفته خودمو شماتت نمی کنم که چرا مهریه ام رو بخشیدم.
آره می گه همشو ببخش.
فرهنگ دیروز گفت من با اون حرف زدم.گفت همون شب براش سلام فرستاده اونم سریع جواب داده.هرچه قدر گفتم چی گفته چیزی نگفت .گفت هرچی باید می دونستم گفت.من فکرمیکنم الکی میگه می خواد بترسم کلا ی ربع نشسته بود پای لب تاپ.قیافشم عادی بود.چیزی هم تایپ نمی کرد :frown-new:
- - - Updated - - -
آخه می خوام بفهمه که به خاطرش مهریه امو می بخشیدم بفهمه شاید فرق کنه نظرش بیاد ی حرفی بزنه انقدر بی تفاوت نباشه.
-
اين كار رو نكن.خيلي خطرناكه
خيلي
معلوم نيست بعدش ميخواد چه فيلمي سرت در بياره.
اگه بعدش راحت طلاقت داد؟
اگه بعدش گذاشتت خونه و زجرت داد.
اون فيلمشه برا بخشيدن مهريه
ساده نباش. همش فيلمه
از من به تو نصيحت نبخش
تازه برا بخشيدنش هم به خانواده ات اطلاع بده اگه اونا بعدا بفهمن واويلا ميشه و هيچ وقت نه با تو نه با شوهرت خوب نميشن.
فعلا صبور باش .
-
نازنین مهریه رو ببخشی دیگه هرگز برنمیگرده
-
خوب اگر واسه مهریم بخواد با من بمونه نمی خوام
اگر بخواد زجرم بده که خوب چه ربطی به بخشیدن مهریه ام داره الانم می تونه بده دیگه
پریا جان بدجنس نیست فکر نمی کنم میخواد زجرم بده میخواد بدونه چقدر برام مهمه برگشتنش
آخه ما سر مهریه بحص داشتیم یعنی پدر اون می گفت خیلی زیاده خودش تو بله برون بلند شد گفت من باید راضی باشم من باید بپذیرم دوست ندارم در این باره دیگه بحث شه من این مهریه رو قبول دارم.در حالیکه پدرش اصرار داشت بیاره پایین جلو پدرشم ایستاد.
باشه خوب دست بزارم رو دست بشینم همین جور.نمیشه که!:(
- - - Updated - - -
جوانه خوب چیکار کنم میخوام حسن نیتم ثابت شه بهش.چیکار باید کنم
- - - Updated - - -
آقای ارام اگر این مطلبو میخونید میشه بگید چیکار کنم؟شماهم فکر می کنید مهریه امو ببخشم جدا میشه ازم؟فکر می کنید نباید ببخشم؟Aram-477
- - - Updated - - -
آویژه توچی؟فکر می کنی می خواد مهریه نباشه راحت جدا شیم؟من فکرنکنم
- - - Updated - - -
مدیر همدردی چرا به من جواب نمی دید؟
- - - Updated - - -
خواهش می کنم جواب بدید لطفا.همین ی دونه سوالو دارم دیگه چیزی نمی نویسم.
-
نازنین جان عزیزم این رفتار همسرت کاملا عادیه ، یعنی اینکه باید توقع همچین رفتاری ازش میداشتی .
اون الان واقعا به هم ریخته و پریشونه ، خودش هم حال خودش رو نمیدونه چه برسه به تو ...فقط دلش میخواد راهی پیدا کنه که بتونه بهت اعتماد کنه .
بهش بگو هر کار که بگی میکنم تا بهت ثابت کنم که چیز بیشتری نیست و من فیلم بازی نمیکنم ، و بعدش از زندگیت میرم .بگو فقط میخوام بدونی که داری قضاوت نادرست میکنی .
باز هم باهاش صحبت کن و گریه کن و بهش بگو که دوست دارم ، نزار زندگیمون از هم بپاشه ، من زندگیمون رو دوست دارم، تو رو دوست دارم ، به خاطر قضاوت نادرست خرابش نکن . بگو من میخوام هرجوری هست بهت ثابت کنم که هیچی بیشتر از این اتفاقاتی مه تعریف کرذم نبوده ، و برای ثابت کردنش هر کار که بگی میکنم .
-
نازنین مسئله مهریه ، مسئله بزرگی هست ، اگر مسئله کوچکی بود که به خاطرش این همه قبل ازدواج بحث نمی شد .
من میدونم دلیلت چیه ، پیش خودت می گی : اگر قراره به خاطر مهریه منو تحمل کنه ، خب می بخشم تا کارش راحت تر شه و تصمیم بهتری بگیره یا لااقل بیاد جلو
اما مهریه ی اهرم هست ، و پشتیبان زندگی خودت ، مسئله مالیش انقدر اهمیت نداره که بعد اهرم بودنش مهمه :316:
با بزرگترت مشورت کن
الان می طلبه که با ی بزرگتر مشورت کنی و سرخود این کارو نکنی
-
با مادرت صحبت کن و همه چیز را براش بگو.
ای میلت را هم چک کن. تو حتی اون ایمیل را کامل نخوندی.
- - - Updated - - -
با مادرت در این مورد صحبت کن و همه چیز را براش توضیح بده.
ای میلت را چک کن و ببین اون متن چی بوده؟ تو حتی نمی دونی اون متن دقیقا چی بوده و همسرت چی خونده.
شاید اتچمنت داشته و ...