-
هیچ چیت نیست دختر گل:228:
اشتباه نکردی...کار درست رو انجام دادی
میفهمم واقعا هم درک میکنم چه قدر سخته واست
اما بهترین کار رو کردی:73:
ازت خواهش میکنم یه سر به تاپیک های دیگه بزن و موضوعات مشابهت رو بخون و بببن تهش چی شده...
بذار مامانت هر چی میخواد بگه...یه گوشت در باشه یه وشت دروازه...اهمیت نده
عزت نفست رو حفظ کن.اون اگه واقعا بخوادت برمیگرده....شک نکن....
لینک اگر مردی تو را بخواهد رو تو گوگل پیدا کن و بخون....حتما انجام بده...
-
عزیزم من تواینکارااستادم باهاش بهم بزن توروواسه هوس میخوادازت سواستفاده میکنه بیجارت میکنه
-
من اصلا مخالف دوستی دختر پسر نیستم..چون دیگه زمان گذشته نیست که مادر یکی آدمو بپسنده بیان خواستگاری و همه چیز تمام شه...بعد اینکه بخاطر شرایط جامعه سن ازدواج رفته بالا و آدمم نیاز داره به مصاحبت با 1 غیر همجنس..اما باید خیلی حواست باشه این روزا که اینقدر بعضیا راحت از خیلی چیزا میگذرن شما با زبون چرم و نرم کسی خام نشی..برای اینکه بخواد رابطه ای غیر از یه دوستی ساده باهات برقرار کنه باید بهاشو بپردازه..یعنی باید پا پیش بذاره...این سوالی که این اقا میپرسه مقدمه چینیه واسه اینکه هم ببینه شما اهلشی یا نه هم اینکه چون رایطتون نوپاست احتمالا ببینه اگه اهلش نیستی تمام کنه و واسه این مساله بعضی از پسرا زمان بیشتری میذارن..اینارو با توجه به تجربیات خودم و دوستام میگم..فقط حواست باشه یه روز به خودت نیای ببینی عاشقشی و اون ول کرده رفته..چون معلومه احساساتی هستی که 1 ماهه اینجوری دل بستی..خارج از این بحثا اگه بخوای به این ماجرا نگاه کنی..چند تا از دوستام هستن..طرفاشون شرایطشون واسه ازدواج کاملا اوکی هست..اما الان چند ساله اینارو دارن سر میدوونن با حرف! همه مقاصدشونم با این طریق دسترسی پیدا میکنن...
خلاصه ی مطلب اینکه این حرفا بوداره...خصوصا اینکه رابطه نوپاست..نظر منو میخوای رک و راست بدون خجالت بگو اگه منو میخوای زودتر بیا خواستگاری..وگرنه به سرنوشت دوستای من دچار میشی