از ترانه عزیز و همین طور بقیه اعضا و دوستان عزیز همدردیبابت ارسال نظرات و تصاویر ذهنی شون تشکر میکنیم :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
از ترانه عزیز و همین طور بقیه اعضا و دوستان عزیز همدردیبابت ارسال نظرات و تصاویر ذهنی شون تشکر میکنیم :72:
سلام به تمامی اهالی تصویر ذهنی مخصوصا روزنه گرامی:72:
چقدر خوب که نوبت کاربر محبوب تالار شده........مسافر زمان
دوست ندارم پستم پر از تعریف از مسافر زمان بشه اما این کابر انقدر خصوصیات مثبت داره که سخته نقد کردنش.
معایبش بسیار اندکه. این کابر با آواتار تک و خصوصیات مثبت جز بهترین های تالاره.....
من فقط میتونم از دقت و دقیق بودن بیش از حدش انتقاد کنم چون گاهی دقیق بودن زیاد هم از تعادل میگذره....
عجول نیست با حوصله و با دقته مطمئنم از یک خانواده مذهبی و منسجم هست.
بچه پولدار نیست و آدم بیکاری هم نیست و مشخصه با هدف روزشو شروع میکنه.....
دارای اعتماد به نفس و سازگاری هست حتی یه ذره خودخواهی نداره.....
عصبی نیست و با اعتقاد و با ایمان هست......
برای این کاربر نمونه بهترین ها رو آرزومندم امیدوارم در کنار عزیزانش همیشه بخنده و موفق باشه:72:
فعلا در همین چد که من همش فکر میکردم خانومه ولی الان فهمیدم آقاست! بعد میام بقیشو مینویسم!
سلام به مسافر زمان عزیز :72:
شاید مسافر عزیز باورش نشه اما سیگنالی که من ازش گرفتم مبهمه! یعنی تشخیص اولیه مثبته ولی نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه مسافر کمی بیشتر از کمی با بقیه فرق میکنه! نمی دونم چطور میشه بیانش کرد
انگار یه جورایی از اون آدم های مذهبی و متعهدیه که سعی داره خودشو هر جور که هست توی مسیر راست و درست نگه داره
مسافر کمی دچار دوگانگیه! یه جور دوگانگی مذهبی! قویاً دین و مذهبش قابل خدشه دار شدن نیست چون از روی مطالعه و فکر مسلمونه! اما یه چیزی آزارش میده . فکر کنم اون چیز تضاد اعتقادات راسخش با دنیای حاضر باشه نمی دونم چیه
مسافر دوست داره به آدمها کمک کنه اما اگه حس کنه کمکش مفید نبوده و نتیجه عکس داشته عذاب وجدان بدی سراغش میاد .
بقیه شو با سوالای نرم تاپیک پاسخ میدم.
1) آیا حساس و زود رنج است؟ خیر
2) انسانی عجول و کم صبر است؟ خیر
3) با ادب و نزاکت است ؟ به شدت
4) تنبل و کم پشتکاریست؟ خیر
5)اوقات فراغت زیادی دارد؟ کم و بیش
6) از لحاظ مالی غنی است یا متوسط و یا ضعیف؟ متوسط
7) انسان با فرهنگی است؟ ترکیب فرهنگ اصالتی و اکتسابی
8) توانایی های امروزی از قبیل تسلط به کامپیوتر و دنیای دیجیتال را دارد؟ بله به میزان خوبی
9) متکبر و از خودراضی است؟ اصلاً
10) آز زندگی اش رضایت دارد؟ خیر اما راضی است به سرنوشت و رضای خدا
11) فردی پرخاشگر و عصبانی است ؟ به هیچ وجه
12) فردی سازگار و انعطاف پذیر است؟ خیر
13) مذهبی است؟ به شدت
14) اعتماد به نفس دارد؟ بله
15) آیا فردی کینه جو است؟ اصلاً و ابداً
16) تحصیل کرده است؟ بله
17) خانواده ای تحصیل کرده دارد؟ خیر
18) آیا مغرور است؟ کمی
19) کمالگراست؟ تا حدی بله
20) برونگراست یا درونگرا و یا میانه رو؟ درونگرا
21) آیا فردی عادل است؟ میخواد باشه
22) مهربان و دلسوز است؟ میخواد باشه
23) خلاق و مبتکر است؟ بله
24) دست خط زیبایی دارد ؟ بله
25) اهل ورزش است؟ بله
26) هنرمند است؟ اهل شعره اونم شعر سنتی و قدیم
27) صبور و بردبار است؟ بله
28) سنتی است یا مدرن؟ سنتی اصیل
30) صادق و وفادار است؟ بله
31) در دوران تحصیل شاگرد زرنگ بوده یا متوسط و یا ضعیف؟ متوسط
32) دوستان ناباب دارد؟ اصلاً
33) صحبت کردنش متین و زیباست یا نسنجیده و بدون فکر و سریع حرف را بر زبان می آورد؟ حرفاش گاهاً مبهم و درک از نوشته هاش دوسویه است
34) به مادیات بیشتر اهمیت می دهد یا معنویات؟ معنویات
سلام
به نظر من مسافر زمان آدم مذهبی هست که گاهی یه سری سختگیریا تو این مورد داره.مثلا حساسیتش راجب اون اشناشون که تو سایتای سکسی رفته بود و خواستگاری یکی از اقوامشون رفته بود.این حساسیتها بد نیست اما باید مواظب باشه اونو به سمت گناه بزرگتر مثه برچسب زدن نکشونه.
من این توصیه رو دوست نداشتم اونم به کسی که اول راه یادگرفتن معارف دینه و کسی هست که بعضی مسائل براش ابهام بوجود اورده و تو تاپیک دیگش گفتهنقل قول:
- خودتونو به کارهای مختلف مشغول کنید. اگر اعضای آن گروه کوهنوردی افراد مناسبی نبودند، به دنبال گروهی باشید که به حقوقتون احترام بذارن. حتی میتونید گروهی رو انتخاب کنید که همهٔ اعضاش همجنس شما باشند. سَری به مساجد نسبتا بزرگ بزنید، معمولا کارهای فرهنگی و تفریحی تکجنسیتی زیادی دارند که میتونه شما رو راضی کنه. البته گاهی هم بعضی کارها تکجنسیتی نیست، اما اگر نباشه هم اعضا حریم رو رعایت میکنند و از اختلاط و ارتباط غیرضروری دوری میکنن. علاوه بر این، میتونید دوستهای خوبی در اینگونه مساجد پیدا کنید که از نظر اعتقادی و رفتاری به شما نزدیک باشن. :)
و یه چیز دیگه، معمولا مسجدیها به ازدواج سنتی بیشتر گرایش دارند و اگر شما ارتباطتونو با مسجدیها بیشتر کنید، احتمال شناسونده شدن شما به دیگران بیشتر میشه.
خوب هممون میدونیم همه اونایی که مسجد میرن حتما ادمای درست و خوبی نیستن و رفتارای زشت و ریاکارانه بعضیاشون خیلی وقتا وجهه دین رو خراب میکنه یا خیلی وقتا مسائل سیاسی انقد با ادمای اونجا قاطی شده که نمیشه گفت هرکی اونجاس خوبه.مسافر زمان باید یه توصیه ای درمورد دقت تو ادمای مسجد هم میکرد.نقل قول:
فعلا تفسير قران خيلي خوبه چون يه مدت رفتم كلاس اما آدماي اونجا با اينكه تقريبا خوب بودن اما اوني نبودن كه من ميخواستم.
من دوست ندارم دينوباچيز ديگه قاطي كنم.واگر قاطي بشه فقط ميتونه موضوع اخلاق باشه.اما اونجاهركس سنگ خودشو به سينه ميزدو...
نکته دیگه درونگراییشه.شاید هم ایده الگراییشه که باعث میشه مسائلشو مبهم بیان کنه.حتی تو محیط مجازی هم بعد از کلی وقت مشکلش و اتفاقی که افتاده رو واضح نگفت.
به خودش سخت میگیره و اون مشکلش رو تا مدتها مثه یه بار روی دوش خودش گذاشته بود.
به نظر میاد شور و هیجان تو زندگیش کم باشه و واسه لذتهای مادی زندگیش کم میذاره.
پسر مودبیه.خیلی خوب فکر میکنه.خوب مینویسه.نسبت به سنش بزرگتره اما باید مراقب باشه زیاد جلوجلو نره.:)
اطلاعتش خوبه.ایکونهای ورژن جدید تالارو برای بچه ها توضیح داد.
پشتکار خوبی داره.و دلسوزه.قابل اعتماد هست.
حس میکنم چند تا خواهر برادر ازدواج کرده داشته باشه.و بچه اول که نیست.شاید ته تغاری یا جزو بچه های اخر باشه.فکر میکنم پدرومادرشم سنشون زیاد باشه.(البته اینا حدسه و ممکنه درست نباشه)
منم بهش احساس مثبتی دارم.
(تو اواتارت گربه نیستش.سایز عکستو کوچیک کن شاید گربه معلوم بشه.قشنگه)
موفق باشی
------------
اقای روزنه میشه برای ترانه هم بنویسم یا نوبتش تموم شده؟
ســـــــــــــلام http://www.hamdardi.net/imgup/4420451d972c1c2fd4.gif
جناب مسافرزمان::
هیچ عکسی پیدا نکردم که بتونم تصویر ذهنیم از ایشون رو خوب نشون بدمhttp://www.hamdardi.net/imgup/4420451c3f623e1025.gif
به نظر من یه پسر مهربان و دلسوز و مبادی آداب و پایبند به اخلاقیات
حواسش هست که کسی رو ناراحت نکنه
اینجا هر وقت من میگم التماس دعا مطمئنم اگه هیچ کس یادش نمونه و دعا نکنه ,مسافر زمان یادش میمونه و دعا میکنه
برای پست هاشون وقت و دقت زیادی صرف میکنند
گاهی حس میکنم جزو افراد خیلی محکم و انعطاف ناپذیر تو مسائل اعتقادیه.البته اینجوری باشه از یه نظر بد نیست اونم اینه که نشون میده ایشون کاملا با مطالعه و دقت به این مرحله رسیدن و عزت نفس خوبی دارن اما گاهی مثله مثالی که بهار نوشتن حس خوبی به آدم نمیده
بعضی پستاشون نشون دهنده ی حساسیت و وسواس زیادشون تو بعضی مسائل اعتقادیه و این خوب نیست!
زیادی رعایت حال بقیه رو میکنن,اگه تو دنیای واقعی هم تا این حد رعایت و رودربایستی داشته باشن که....!!
فکر میکنم رشته شون فنی مهندسی باشه
خوش نویسی کار میکنند
اهل ورزش نیستن
صادق هستن
احساسات آدم ها براشون قابل احترامه و رو کلماتی هم که مینوسن دقت دارن
وضعیت مالیشون فکر میکنم متوسطن
از زیر کار درو نیستن و مسئولیت پذیرن
مهارت های کامپیوتری رو در حد بسیار مطلوبی دارند
فرهنگ بالایی دارند.
خانواده ی تحصیلکرده و با فرهنگ و مذهبی ای دارند
از زندگیشون راضی اند
مغرور نیستن
فکر میکنم کمال گرا هستن
موفق باشید http://www.hamdardi.net/imgup/44204517fd751676f7.gif
سلام
من اینقدر دوست دارم نقدم کنند:310: می خواستم بگم منم بازی ولی دارم کمرنگ میشم.
ولی حالا یکم منم بازی بدین:shy:
از ترانه ی عزیزم شروع می کنم:16:
شاید اسمش تصویر ذهنی نباشه من شناختی که از ترانه بدست آوردم تا الان ایناست:
یه دختر احساساتی و مهربون و دلسوز و دل رحم و مهر طلب.
قبلا لجباز بود و گاهی پرخاشگر ولی الان دیگه ماه شده.
درسش همیشه خوب بوده، خودشم گفتا ولی منم از قبل می دونستم نکه می دونستما حس می کردم.
قبلا عجول بود ولی الان دیگه در مسیر صبوری طی طریق می کنه.
قبلنا رفتارش خام و از سر بی تجربگی بود ولی الان با اینکه تجربه ی خیلی چیزا رو نداره ولی سعی میکنه از مشاوره استفاده کنه و پخته رفتار کنه.
مثل خودم استرسی هست.
خیلی حرص می خوره. خیلی چیزا رو میریزه تو خودش و بروز نمیده. بعضی موقع ها شبیه آتشفشان میشه.
مسئولیت پذیره.
حتما تو کارش مدیرش ازش راضیه.
واسه کارش وقت می گذاره.
دختر با حیایی هست.
تو بعضی محیطا خجالتی هم هست.
هنوز تو دفاع کردن از حق خودش پخته نشده.
به پدرش خیلی وابسته هست.
با وجود همه ی احساساتی که داره ولی منطقش پیروز میشه حتی اگر به قیمت قربانی شدن غرورش باشه.
تو رفاه بوده ولی ناز پرورده نیست و سختی کشیده هست. تحمل شرایط سخت رو بخوبی داره.
کلا از روزی اولی که من ترانه رو تو این تالار دیدم پتانسیل پیشرفتش جذبم کرد. و بهم ثابت شد که اشتباه نمی کردم.
ترانه لیاقت بهترین ها رو داره و برای بهترین ها هم تلاش میکنه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما آقای مسافر زمان
من نمی دونم چرا بعضیا حس میکنن شما خانمید!!!
تابلوههه که ایشون آقا هستن.
مذهبی. مهربان و منطقی و اهل مطالعه.
حساس نیست
محافظه کار هست از نوع شدید
پولدار نیست و متوسطه
دانشجوی یه رشته ی فنی توی یکی از دانشگاههای مادر هست.
البته فکر کنم امسال لیسانس رو میگرن :18:و منتظر نتیجه ارشد باشند.
خانواده از نظر تحصیلات معمولی ولی سنتی و مذهبی:323:
روابط خانوادگیشون خوبه و خیلی رو ایشون حساب میکنند.
دیر عصبانی میشه. وقتی هم عصبانی بشه اهل داد و فریاد و زد و خورد نیست بیشتر اهل مسامحه و مصالحه هستند.
مادیات پرست نیستند یعنی خیلی معنوی به دنیا نگاه میکنند ایشااله سرکار که رفتن می فهمند دید مادی داشتن هم بد نیست
خیلی ایده آلگرا و آرمانگرا هستند که اقتضای سنشون هست و جز اهدافشون اصلاح یه بخش بزرگ از جامعه هست.
دیگه همین دیگه:103:
دوستان اگر فرد دیگه ای هم در مورد مسافر زمان عزیز ، تصویر دارن بگذارن، تا فردا ایشون بیان و جمع بندی کنن. بعد از جمع بندی مسافر عزیز ، نوبت خانم بی دل میرسه.
مسافر عزیز می تونن شروع به جمع بندی کنن
- - - Updated - - -
تا ایشون جمع بندی میکنن دوستان می توانند در مورد کاربر بعدی تصویر ذهنیشونو بیان کنند.