ممنون . جواب مو نمیده اهل اذیت کردنم نیست دلش خیلی صاف و پاکه مثل من ... نیست . اگه جواب نمیده احتمالا دلیلی داره ولی به هر حال من دارم می سوزم و جوابی نمی گیرم همونطور ک اون سوخت و من سرمو کردم زیر برف
من فقط یه همسر از خدا می خواستم ک پاک و ساده باشه ، منو درک کنه همین . اون هنوز به خاطر عکس هایی ک بهم داده درگیره با اینکه اون قضیه رو فراموش کردم و اصلا ربطی به پاک بودن یا نبودنش نداره ولی متوجه نیست . نمی دونم چی بگم نوجوون 18 ساله هم نیستم ک جوگیر بشم و احساساتی درسته رابطه مجازی بود ولی می خواستم واقعی شه . اول برم از نزدیک ببینمش ، اگه از ظاهر هم خوشمون اومد بریم سراغ ادامه کار ... ازدواج کنیم با هم بخوابیم با هم بیدار شیم . من یادش بدم با هم کار کنیم یا اگه بخواد بره بیرون کار کنه . ظرف ها رو بشورم با هم غذا بپزیم ... شاید مسخره باشه برای شما ولی اینا حسرت شد همش . آخ ک دلم گرفته به خدا قد دنیا
بارونم داره میاد ، بارون یعنی نقطه چین تا خدا .آخه یه بار تعریف می کرد بارون می اومده عشق من میره زیر بارون قدم می زنه تا خیس می شه و سرما می خوره . اون موقع اینو زمزمه می کرده : بارون یعنی نقطه چین تا ..... خدا
ببخشید اگه ناراحت تون کردم دوستان همدردی هاتون خیلی آرومم می کرد . ممنون .