ضمناً پست چت گونه نذارید. یه کمی تامل بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
ضمناً پست چت گونه نذارید. یه کمی تامل بفرمایید
یعنی مادرم یه وقت برای خواستگاری بگیره؟یه وقت فحشی چیزی نده؟یا همون اول نه نگه واجازه خواستگاری رو هم نده و منو ضایع نکنه؟
- - - Updated - - -
معذرت میخوام که شبیه چت شد آخه عجله دارم چون فردا امتحان دارم ونصف کتابم مونده
اصلا شرایط حضوریه انسان روتوی زندگیم نداشتم فقط تنهایی وتنهایی وتنهایی وبس شرایط روحی خیلی بدی داشتم اززمانی که زنگ زدن تاعقوکنیم 6ماه و18روزطول کشید
ببخشید!!
دختری که با خانمی که زنگ زده برای امر خیر اونطوری صحبت کنه مناسبه برای ازدواج؟!
خب اگه حرف نامربوطی هم بزنه، بهتره که الان بدونید و ازش دست بکشید.
گفتم که، اگه به مادرت جواب منفی بده یعنی جوابش به درخواست ازدواج شما منفیه. کاری از دست ما و حتی خود شما بر نمیاد. میاد؟
آقای سامان ودوست عزیزدخترمهربون من نمونه بارز کسی هستم که تاچندماه جوابم منفی بوده وحالا4ساله که داریم زیرطاق کبودوبادخترگلمون زندگی میکنیم.شروع هرچیزی سخته موفق کسیه که ازشروع کردن نترسه
فردا میخوام تلفنی همه چیزو با جزئیات به خواهرم بگم وازش بخوام که مادرم رو راضی کنه که زنگ بزنه.از دوستان خوبم خواهش دارم که برام آرزوی موفقیت کنید.(سحر خانم اگه آرزوی موفقیت نمیکنین خواهشا نفرینم نکنین چون بدجور منو میگیره)ممنون از همتون.امیدوارم فردا یا پس فردا با خبرای خوبی بیام سراختون
فقط یک سوال مهم:خانوما از مرد خجالتی خوششون میاد یا بدشون؟
- - - Updated - - -
فردا میخوام تلفنی همه چیزو با جزئیات به خواهرم بگم وازش بخوام که مادرم رو راضی کنه که زنگ بزنه.از دوستان خوبم خواهش دارم که برام آرزوی موفقیت کنید.(سحر خانم اگه آرزوی موفقیت نمیکنین خواهشا نفرینم نکنین چون بدجور منو میگیره)ممنون از همتون.امیدوارم فردا یا پس فردا با خبرای خوبی بیام سراختون
فقط یک سوال مهم:خانوما از مرد خجالتی خوششون میاد یا بدشون؟
شنیدی میگن از آن بترس که سربه زیردارد
- - - Updated - - -
شادباشی به امیدموفقیتت ازخدامیخوام هرچیزی که خوشبختت میکنه برات پیش بیاد.شب خوشhttp://razearamesh2.blogfa.com/
اون که شوخی بود.اماتلاش کن خودت باشی تلاش تلاش تلاش.شادباشی