-
متاسفانه یه خیلی از مردها اینطوری اند منم وقتی عقد بودیم اگه خواهرم که اون موقع 9 سالش بود یه کم بی حوصله بود شوهرم گیر می داد که چرا با ما اینطوری رفتار می کنه
اما مامان 50 سالش هر چی می گفت نباید به من برمی خورد
ولی من از وقتی که دیگه طرفداری نکردم حساسیت شوهرم کم شد اما وقتی دفاع می کردم که اون کوچیکه خیلی چیزارو نمی فهمه یا منظوری نداره خیلی بد می شد ... خودتو ناراحت نکن و می گم اگه یه مدت رفت و آمدتو کمتر کنی حرف و حدیث کمتر پیش می یاد
خودتو مشغول کن کلاس برو ... وقت عبادتت رو بیشتر کن ... روابط عاطفی تونو قوی تر کن روز پدر نزدیکه ببینم چی کار می کنی
-
من یه هفته ست خونه مامانم نرفتم و می رم شرکت خواهرم چون نمی تونه این چن وقته بره دیروز مامانم امد اونجا تا منو ببینه امد و گفت شوهرت که زیاد دیگه خونه ما نمیاد تو هم که اینجایی گفتم اره این چند وقته اینجام و شوهمم سرش شلوغه نتونستیم بیایم حالا فردا شب میایم که بابارو هم ببینیم روز پدره مامانم گفتپس از شام بیاید
من شب به شوهرم قضیه رو یه جور دیگه گفتم گفتم مامانم امده بود اونجا گفت که دلم براتون تنگ شده می خواسته بهت زنگ بزنه روش نشده و...بعد شوهرم گفت تو چی گفتی گفتم منم گفتم اتفاقا شوهرمم چند روز پیش می گفت بریم یروز خونه مامانت حالا فردا شب میایم گفتم مامانمم گفت از شام بیاید دیگه هیچی نگفت حالا می ترسم امشب بامبول در باره
- - - Updated - - -
من یه هفته ست خونه مامانم نرفتم و می رم شرکت خواهرم چون نمی تونه این چن وقته بره دیروز مامانم امد اونجا تا منو ببینه امد و گفت شوهرت که زیاد دیگه خونه ما نمیاد تو هم که اینجایی گفتم اره این چند وقته اینجام و شوهمم سرش شلوغه نتونستیم بیایم حالا فردا شب میایم که بابارو هم ببینیم روز پدره مامانم گفتپس از شام بیاید
من شب به شوهرم قضیه رو یه جور دیگه گفتم گفتم مامانم امده بود اونجا گفت که دلم براتون تنگ شده می خواسته بهت زنگ بزنه روش نشده و...بعد شوهرم گفت تو چی گفتی گفتم منم گفتم اتفاقا شوهرمم چند روز پیش می گفت بریم یروز خونه مامانت حالا فردا شب میایم گفتم مامانمم گفت از شام بیاید دیگه هیچی نگفت حالا می ترسم امشب بامبول در باره
- - - Updated - - -
اصلا دارم دیونه میشم باهام خیلی بد برخورد می کنه هیچ عشق و علاقه ای تو کاراشو حرفاش نیست همش بهم غر میزنه دعوام میکنه یا از خونوادم بد می گه .مثلا چند روز پیش منو برد دکتر انقدر تو را ه بهم غر زد که از هر چی دکتر رفتن پشیمون شدم گفتم تو خودت گفتی امروز وقت بگیرم پس چرا می گی برای چی وقت گرفتی انقدر دعوام کرد سرکوفت زد که تو منو از کار انداختی انقدر ناراحت شدم فقط می خواستم برم بشینم یه جا فریاد بکشم و گریه کنم یعنی من ارزش 2 ساعت وقت گذاشتنم براش ندارم؟ولش کنی همش می خواد کار کنه و پول در بیاره.تو زندگی پول از همه چی براش مهمتره حتی از زن و خونوادش
-
نگران نباش تو خوشحال باش بذار ذوق کردنتو ببینه
-
هر وقت بهش محبت می کنم و حرفای خوب میزنم نگاه می کنه به درو دیوار خودشو میزنه به اون راه که مثلا اتفاقی نیفتاده عین خیالش نیست نمی دونم چیکار کنم اینم از محبت کردن احساس می کنم دیگه با هیچی نمیشه به راهش اورد
- - - Updated - - -
هر وقت بهش محبت می کنم و حرفای خوب میزنم نگاه می کنه به درو دیوار خودشو میزنه به اون راه که مثلا اتفاقی نیفتاده عین خیالش نیست نمی دونم چیکار کنم اینم از محبت کردن احساس می کنم دیگه با هیچی نمیشه به راهش اورد
-
غزیزم به خدا دوستان صلاحت رو می خوان
من هم این شرایط رو تا حدی تجربه کردم
ذبچه ها راست می گن شوهرت می خواد واسه تو یک باشه. این رو بهش بفهمون
مثلا می گم من اوائل هی طرفداری داداشام رو می کردم یم گفتم نه اینطوری نیست اونطوریه
و اون فکر می کرد که من دارم طرفداری می کنم .
اما الان تا میگه می گم من چی کار کنم حیف که اسمشون تو شناسنامم نیست وگرنه خط می زد م تا تو ناراحت نشی . باورتنیمشه انگار آب بریزم رو آتیش آروم میشه
یا میرم بهش می گم خاطرت رو خیلی می خوام ها
یا اسمس می دم بدنون تو هیچ جا خوش نمی گذره
همش بهش یادآوری می کنم که اون واسه من اوله بدون اون هیچ جا نمیرم
به شوهرت ثابت کن
و در کنارش خانواده ات رو هم مدیریت کن یادت نره خیلی از این رفتار ها رو خود خانواده ات باعثش شدند . تو هم باید کمک کنی تا رفع شه
یک کادو بخر از طرف خودت بده مادرت بگو بده به شوهرت از طرف خودش . به خانواده ات هم بگو شوهرت کادو دوست داره بگیره یا خانواده اون زیاد بهت کادو میدن تو هم می خواهی یک بار این کار رو بکنی
بزار کم کم رابطه ها حسنه شه
از رو در رو کردن هم کاملا خودداری کن
و در ضمن رابطه ات رو با خانواده اون توپ کن تا اون ببینه تو چقدر به خانواده اش احترام میزاری نه اینکه تو هم تلافی کنی
واسه مامانش کادو بخر
مرد ها در عین ناباوری رفتار های بچگانه دارند . دیدی بچه ها رو تحویل نگیری هر کاری می کنند که به چشم بیان. مرد ها هم همین طورند . بچه ها عاشق کادو و محبت هستد مرد ها هم همینطورند .
هیچ کس اینجا بدت رو نمی خواد همه می خوانند تو زندگیت آروم شه پس خودت هم بخواه
- - - Updated - - -
غزیزم به خدا دوستان صلاحت رو می خوان
من هم این شرایط رو تا حدی تجربه کردم
ذبچه ها راست می گن شوهرت می خواد واسه تو یک باشه. این رو بهش بفهمون
مثلا می گم من اوائل هی طرفداری داداشام رو می کردم یم گفتم نه اینطوری نیست اونطوریه
و اون فکر می کرد که من دارم طرفداری می کنم .
اما الان تا میگه می گم من چی کار کنم حیف که اسمشون تو شناسنامم نیست وگرنه خط می زد م تا تو ناراحت نشی . باورتنیمشه انگار آب بریزم رو آتیش آروم میشه
یا میرم بهش می گم خاطرت رو خیلی می خوام ها
یا اسمس می دم بدنون تو هیچ جا خوش نمی گذره
همش بهش یادآوری می کنم که اون واسه من اوله بدون اون هیچ جا نمیرم
به شوهرت ثابت کن
و در کنارش خانواده ات رو هم مدیریت کن یادت نره خیلی از این رفتار ها رو خود خانواده ات باعثش شدند . تو هم باید کمک کنی تا رفع شه
یک کادو بخر از طرف خودت بده مادرت بگو بده به شوهرت از طرف خودش . به خانواده ات هم بگو شوهرت کادو دوست داره بگیره یا خانواده اون زیاد بهت کادو میدن تو هم می خواهی یک بار این کار رو بکنی
بزار کم کم رابطه ها حسنه شه
از رو در رو کردن هم کاملا خودداری کن
و در ضمن رابطه ات رو با خانواده اون توپ کن تا اون ببینه تو چقدر به خانواده اش احترام میزاری نه اینکه تو هم تلافی کنی
واسه مامانش کادو بخر
مرد ها در عین ناباوری رفتار های بچگانه دارند . دیدی بچه ها رو تحویل نگیری هر کاری می کنند که به چشم بیان. مرد ها هم همین طورند . بچه ها عاشق کادو و محبت هستد مرد ها هم همینطورند .
هیچ کس اینجا بدت رو نمی خواد همه می خوانند تو زندگیت آروم شه پس خودت هم بخواه
- - - Updated - - -
انتظار معجزه در یک روز هم نداشته باش . تو محبتت رو بکن . خیلی غرور داری یادت باشه تو زندگی غرور معنا نداره .
-
من موندم که چیکار کنم از یه طرف نمی تونم طلاق بگیرم از یه طرف نمی دونم زندگیمو چه جوری درستش کنم نگرانم از اینکه یه بچه ای هم بیاد توی این زندگی چی میشه از طرف دیگه هم اگه نیاد شوهرم سرزنشم میکنه همش غر میزنه می گه 2 ساله دارم می گم بیا بچه دار شیم الانم که می خوایم نمیشه من خیلی بدبختم خیلی تنهام هر وقت یه زن و شوهرو می بینم که دارن باهم می گن و می خندن حسودیم میشه می خوام از ته دل فریاد بکشم ما حتی توی خونمونم مدتهاست که صدای خنده نمیاد من از صبح تنهام ظهر شوهرم میاد هول هولکی ناهار می خوره در عرض 10 دقیقه و میره تا شب شبم که میاد شام می خوره و می خوابه یعنی حتی یه صحبتم بین ما ردو بدل نمیشه مگر اینکه شوهرم از اظهار لطفاش به خونوادم بگه!حتی ببخشید رابطه زناشوییمونم خیلی کمرنگ شده تازه من می بینم که خیلی وقته رابطه نداشتیم و حداقل برای بچه دار شدن باید انجام بشه هر وقت به شوهرم میگم میگه خستم می خوام بخوابم
-
داریم میگیم چی کار کن . نمیشه که نشستی می گی نمیشه .
اگر منتظری خود به خود درست شه نمیشه . همه ما زن ها یک بار به طلاق فکرکردیم . خودت تا نخواهی نمیشه . تو زن خونه ای تو باید خنده رو بخونه بیاری .
به قول زندایی ام یک زن هم می تونه خونه اش رو تبدیل به بهشت کنه هم یم تونه تبدیل به جهنم کنه شما هم تو برزخید این برزخ رو ببر به سمت بهشت نه جهنم
-
ساره جون ممنون اره واقعا از بچه هم بچه ترن .حرفت درسته که اگه طرفداری نکنی درست میشه ولی واقعا یه جاهایی حق با خونوادمه نمیشه طرفداری نکنی .من فکر می کنم اگه طرفداری نکنم شوهرم فکر می کنه درست میگه و مثلا اگه من بگم مامانم مهم نیست اونم فکر کنه که واقعا مهم نیست و به مامانم بی احترامی کنه.هرچند که نمی خوام بگم همیشه ولی بیشتر موقع ها حق با خونواده منه
- - - Updated - - -
باشه من عملیاتو شروع می کنم البته دست و پا شکسته شروع کردم ولی ازین به بعد
1:هر چی شوهرم گفت هیچی نمی گم که دعوامون بشه می گم تو درست می گی حتی اگه درست هم نمی گفت(پس چه جوری اشتباهشو بفهمه؟)
2:از طرف خونوادم به شوهرم حرف های محبت امیز میزنم هر چند به دروغ
3:به خونوادش احترام میذارم
4:با یه کارایی باید نشون بدم که برام اوله(چندتا برام مثال بزنید)
فعلا از همین جا شروع کنم خوبه؟
- - - Updated - - -
می دونم هیچ کی بد منو نمی خواد همه توی این سایت باید به هم کمک کنیم تا مشکلامون حل بشه
-
نترس هیچی نمیشه . نگفتم حق رو بده به شوهرتاما طرفداری خانواده ات رو هم نکن . به خدا فکر می کنی سخته منم مثل تو فکر می کردم . اما سخت نیست آزمایش کن و اصلا اونطوری که تو می گی نمیشه . بزار آروم شه . آزمایش کن . بهش بگو تو بزرگواری کن تو ببخش تو خوبی . یا بگو من چی کار کنم تا کی می خواهی به خاطر خانواده ها دعوا کنیم . قول بهت می دم آروم شه .
گلم اون مرد می خواد مرد باشه می خواد در چشم تو اول باشه نه دوم نه سوم . اون موقع است که تو بگی بمیر میمیره . یه چند تا کار اون بالا گفتم عمل کن جواب میده . مرد ها همشون یک جورند
باید بلد باشی باهاشون حرف بزنی .
-
اگه بگم دیگهعقلم کار نمی کنه باورت میشه الان خیلی از راه حل ها رو می دونم ولی نمی دونم باید تو عمل چیکار کنم همین که می گی محیط خونه رو شاد کن به خدا چند وقته می گم خدایا چیکار کنم یه خورده این سردی و کرخی از خونم بره بیرونو محیط شاد بشه ولی عقلم کار نمیکنه تو عمل چیکار کنم
- - - Updated - - -
باشه به توصیه هاتون عمل می کنم به امید اون روزی که بیامو بگم همه چیز خیلی تغییر کرده