نوشته اصلی توسط
zendegiye movafagh
یه سری از اخلاق و رفتار شوهرم بگم شاید بشه بهتر به نتیجه رسید
فرد فوق العاده باهوشیه و پراستعداد تقریبا می تونم بگم دست به هرکاری می زنه به بهترین شکل انجامش می ده از کارهای تعمیراتی گرفته تا سیم کشی و آهنگری و منبت کاری و ... کامپیوتر که دیگه نگید هم تو سخت افزار هم تو نرم افزارش از افراد معروفه بازاره ... همه چی رو بلده یعنی اگه بخواد آشپزی کنه از بهترین آشپزهام بهتر آشپزی می کنه خیلی خوش لباس و خوش تیپ و قیافه هست و همیشه تمیز و مرتبه و به هیچ عنوان حتی جوراب تمیز رو بعد از اینکه از پاش درآورد نمی پوشه .. هرروز موقع بیرون رفتن سشوار می کنه و مراقبه یه دونه مو هم رو زمین نیفته و مسواکش همیشگی و بوی عطرش از چند متری می یاد...
فوق العاده خوش مشرب هست راستگو هست اهل حلال و حروم تو معاملات هست ... اگه پول داشته باشه به نیازمندا کمک می کنه یه سری ویژگی های خوب داره که خیلی مردا ندارن اما
هر کاری زود دلش رو می زنه مثلا اگه چند میلیون بده یه وسیله بازی بخره فقط چند ماه باهاش بازی می کنه و بعد باید تو انباری خاک بخوره...
عاشق هیجانه و اصلا از زندگی یکنواخت خوشش نمی یاد ...متاسفانه دهن بینه و حرف دیگران روش اثر می ذاره خودش به شدت منکر این قضیه هست اما من بارها دیدم به وضوح روش اثر داره.. از پز دادن خوشش می یاد ... حرف دلش رو همون لحظه که ناراحته نمی گه که من بفهمم و اصلاح کنم خودمو می ذاره وقتی 4 تا شد یهو انگار منفجر شده ... خیلی قهر می کنه با اینکه می گه از قهر متنفرم و قبلا ماهی 3 روز می رفتیم شهرشون پیش مامانش اینا اما با وجود اینکه خونه مامانم یه کوچه با ما فاصله داره سالی 3 الی 5 بار می یومد با وجود اینکه رفتار اعضای خانوادمون باهاش خوبه .... خیلی ایرادگیره یعنی می گه باید یه طوری صحبت کنی که حتی افراد بدبین نتونن بگن تو منظوری داشتی ... خیلی سخته باید همش مواظب باشم ناراحت نشه ...
خیلی اهل رسم و رسوم نیست یعنی حتی مجلس ختم دایی من هم نیومد یعنی براش مهم نیست ولی برا من خیلی مهمه می گم آدم باید تو غم و شادی فامیلا شریک باشه ...بی نهایت پولدوسته...خیلی مغروره اوایل پیش من غروری نداشت برا بقیه داشت اما الان برای منم مغرور شده ... دمدمی مزاجه مثلا الان می گه حجاب خوبه فردا می گه نه
البته تو دلش اعتقاد داره اما زبونی هی حرفشو عوض می کنه
مثلا قبل ازدواج می گفت لب به مشروب نخواهم زد اما الان چند وقت پیش گفت خوردم و من خیلی ناراحت شدم چون از مردای مشروب خور بدم میاد همیشه بدم می یومده از مشروب