اگه من در مورد حرفایی آقایون نظری ندادم چون اونا مثل شوهرم حرف میزنن و من به اندازه کافی با شوهرم حرف زدم و این مبنی بر درست یا غلط بودن حرف خانوما یا آقایون نیست.چرا یه مشاور نمیاد کاملا در این موضوع کمک کنه و نظرشون بگن
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه من در مورد حرفایی آقایون نظری ندادم چون اونا مثل شوهرم حرف میزنن و من به اندازه کافی با شوهرم حرف زدم و این مبنی بر درست یا غلط بودن حرف خانوما یا آقایون نیست.چرا یه مشاور نمیاد کاملا در این موضوع کمک کنه و نظرشون بگن
چون جواب سوالامو نداشتي جوابي ندادي؟
حالا حرفاي ما بي منطق و دور از دركه يا جواباي تو؟
تو زندگي مشتركتو دوس نداري!! اگر داشتي اينجور كمر به نابوديش نميبستي
تو خواب خرگوشي اطمينان شوهرت بمون. دختر خيلي ساده اي هستي.خيلي.
خواهرعزیزاگه خانمهای تالارجبهه گرفتندیاتندحرف زدندهیچ کدوم به معنای این نیست که درکت نمیکنندوفقط میخواندکه سرزنشت کنندفقط اونامیخواندکه به خودت بیای دستی دستی خودتو توچاه نندازی فردابه چه کنم چه کنم نیفتی
درسته همسرتون درحال حاضربه شمامیگن فرداهیچ اتفاقی نمیفته ولی ایاتضمینی وجودداره؟
ایاتضمینی وجودداره اون خانم پاتویه کفش نکنه بچه میخوام یاعقدم کن ونخوادرابطه اش روهرروزبیشتروبیشترکنه طوریکه کم کم عشق وعلاقه همسرتون بهتون کم بشه ؟
لطفایه لحظه جبهه نگیریدودلیل تراشی نکنیدبه دورازاحساس به طورمنطقی به موضوع فکرکنیدوهمه احتمالات خوب وبد رودرنظربگیرید ببینیدمیتونیدبااین احتمالات کناربیایدبعدقاطعانه وبااین صراحت حرف بزنید
امابایددرجواب اقایی که نوشتندخانمهانسبت به عشق همسرشون مطمئن نیستندعرض کنم وقتی به خواستگاری فردی میروندیا یه نفرروبرای ازدواج انتخاب میکنندیعنی طرف مقابل موردپسندواقع شده است وباتوجه به صحبتهای که صورت میگیردعشق وعلاقه بوجودمیادونسبت به هم اعتمادکامل دارندوزندگی مشترکشون روشروع میکنندزندگی که برپایه بی اعتمادی وعدم علاقه شکل بگیره ازبیخ وبن اشتباهه وموجب جدایی میشه
پس لزومی نداره وقتی ادمهاازعشق وعلاقه همسرشون مطمئن هستنداون روباشخص دیگری سهیم شوندهمین امر به مرورزمان باعث بوجوداوردن مشکلات خاصی می شود
درضمن همه تجربه مشابه ندارندولی دیدن وشنیدن به این خاطرتندحرف میزنند
خانوما چه عصبانی شدن از این تاپیک :73:
من خودم چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج مطمئنا کسیو صیغه نخواهم کرد و بهش فکرشو نمیکنم چون در توانم نیست
ولی سوالمو هنوز دارم
اینهایی که تنها میمونن تا آخر عمرشون و کسی باهاشون ازدواج نمیکنه یا طلاق گرفتن یا بیوه شدن
دل ندارن؟
روح و روان ندارن؟
نیاز جنسی ندارن؟
به اینا نباید رسید؟
هوس رانی رو هم تایید نمیکنم و اتفاقا اونایی که هوس ران هتن رو و هر روز میرن سراغ یکی انسانهای بی ارزشی میدونم که فقط دنبال بعد حیوانی قضیه هستن
ولی چی میشه بعضی از اقایون دوتا زن بگیرن که این خانومهایی که میخان ازدواج کنن ولی نمیتونن هم تا حدی به خواسته هاشون برسن؟
لطفا این سوالو جواب بدین البته منظقی و به دور از عصبانیت
الان خیلی از شماها اگه مجرد بودین و سنتون رفته بود بالا مطمئنا اینجوری تند نظر نمیدادین و مخالفت نمیکردین
اگه همه خانوما مخالفن با این قضیه پس اینایی که میرن زن دوم میشن یا حتی زن سوم میشن یا صیغه میشن کین پس؟ایا دلیلی به غیر از رفع نیازهای روحی و روانی و جنسی و مالی داره؟
ایا اینها انسان نیستن و نیاز ندارن به چیزی؟
فقط اومدم جواب شمارو بدم
همین حرف رو در مورد زن ها هم میزنید ؟
خب مردا مگه دل ندارن ؟ نیاز جنسی ندارن ؟
خب یه زن بره با چندتا مرد باشه
پس نباید از نظر شما ایرادی داشته باشه دیگه
درست گفتم ؟
دوست عزیز هرچیزی راه و رسم خودشو داره
مطمئن باش اون زنی که نیاز جنسی داره و بیوه هست راه های قانونی زیادی داره که بتونه ازدواج رسمی کنه با یه مردی که همسر نداره
خداوکیلی بیاید با خودمون صادق باشیم
همونطوری دوست نداریم زنمون با مردی رابطه داشته باشه و میگیم عرف و قانون نیست ، همین رو برای خودمون هم در نظر بگیریم
@هدف : این چ حرفیه می زنید ؟ واقعا به این حرف تون اعتقاد دارین ؟ مگه زن و مرد یه جورن ک اینطوری فکر می کنین . بدن شون یه جوره ؟؟؟ احساسات شون یه جوره ؟؟؟؟
واقعا وقتی از منطق کم میاری هی نگو زن هم چند تا شوهر بکنه . هر وقت تو اخبار شنیدی ک چند تا دختر به یه پسر تجاوز کردن اون وقت بیا بگو زن چرا نباید دو تا شوهر داشته باشه !
کم کم دارم می این حرف ک گفتن زن نمی تونه قاضی بشه پی می برم واقعا
- - - Updated - - -
چ ربطی داره الان ؟ ازدواج دوم یعنی خیانت ؟نقل قول:
آخه برادر من تو اگه از دین چیزی میفهمیدی باید میدونستی که تو دینت شکستن دل مومن بزرگترین گناهه و کدوم دلیه که با خیانت نشکنه؟!
بله ما هم افتخار می کنیم به این وضع جامعه ! شما هم بکنین . قدیما ک این روشنفکری نمایی ها نبود این قد کجی هم تو جامعه نبود ولی الان یه کم به دور و برتون نگاه کنین می بینین افتخار داره یا نه . در ضمن با این پوزخندتون ممکنه دل یکی بشکنه ک بزرگترین گناهه ! :)نقل قول:
خلاصه اینکه به خودمون افتخار کردم.:73:الان خودمون انقدر ارزش داریم که فقط با کسی باشیم که ارزش داشته باشه و به حرف بعضیا پوزخند بزنیم!
اتفاقا حرفم کاملا منطقی بود
زن با مرد برابر هست
همونقدر که زن باید روابطش رو کنترل کنه ، مرد هم باید روابطش رو کنترل کنه
دوست عزیز با این طرافداری های بی خود زندگی یه زن و مرد رو به هم نریز
به خدا آه و نفرینش پشت سر شما میمونه مطمئن باش
شما که صیغه و چند همسری دوست داری برو خودت انجام بده و اینقدر این خانوم رو شیر نکن برای اینکه به همسرش محبت کرده چند همسر داشته باشه
در مورد تجاوز هم اتفاقا چند روز پیش شنیدم
5 تا زن به یه پسر تجاوز کردن
من دیگه با شما بحثی ندارم و شمارو با وجدانتون تنها میزارم
جناب ahuman سوالات شما از یه جا سرچشمه می گیره :
آمار جمعیت دختران و زنان بیش از آمار جمعیت پسران و مردانه . برادر من اینطور نیست !!!!!! هیچ آمار رسمی ای اینو تایید نکرده. سری به سایت های آماری و توزیع جمعیتی کشور بزنید تا متوجه بشید چی میگم. توزیع جمعیتی در ایران نرماله . نرمال
شاید اون زمانی که اسلام قانون چهار زن برای یه مرد رو گذاشت شرایط جامعه اون طور بود. تو اون زمان مردا در اثر جنگ ، شکار ، مشاغل خطرناک و .... به نسبت زیادی کشته میشدن و مسلما جمعیت زنان بیشتر از مردان بود و در جامعه ای که زن توانایی رفع نیازهای مادیش رو نداشت این بهترین راه حل بود.
اما زندگی عوض شده ، قانون های اسلام همه با توجه به شرایط جدید عوض شدن ، دلیل اینکه این قانون ثابته اینه که قانونگذاران مرد هستن و طبیعتا با توجه به تمایلاتی هم که از آقایون این تالار (منهای اون عده قلیل) دیدیم این قانون رو همچنان ثابت و پابرجا خواهند گذاشت.
خب حالا من یه سوال می پرسم
شما که به این راحتی نسخه پیچیدین برای خانمهایی که به علت تعداد زیادشون نیاز مالی و جنسی شون با این نسخه برطرف میشه ، یه نسخه هم بپیچید برای کشورهایی که جمعیت نرمال ندارن. کشورهایی که تعداد زنان خیلی کمتر از تعداد مردانه . لطفا یه نسخه بپیچید برای نیاز جنسی مردانی که در جامعه شون دختر کمه و دیر بجنبن سرشون بی کلاه می مونه !