-
فردا باهاش کلاس دارم :grey:
اینقدر لاغر شدم توی این چند وقت خودم دیگه از هیکل خودم بدم میاد. شدم چهل و شیش کیلو :heart-borken: شبیه این دختر مردنیا شدم که تریلی از روشون رد شده. چی کار کنم... لاغر که بودم بدترم شدم. نمیتونم غذا بخورم... اصلا یادم میره غذا بخورم.
در ضمن دعوام نکنیدا... صبح بهم اساماس داد منم جواب دادم :dread: در حد احوال پرسی و کی حالت خوب میشه... آخرشم گفت یه کم غذا بخور که نمیری. شکل عروس مرده شدی :moody: (منظورش اون دختر اسکلته توی انیمیشن تیم برتونه)
چی کار کنم یه کم چاق شم؟ بدجوری ضدحال خوردم... به هرکی میگم میگه هیکلت خوبه و دختر تا وقتی ازدواج نکرده باید نخ باشه... ولی فکر کنم (ح) خوشش نمیاد... الان دلم میخواد هیکلمو درست کنم. حتما توی این مدت بدجوری با لاغری من مشکل داشته که اینقدر میره رو اعصابم
فردا چه جوری سر کلاس رفتار کنم؟
دلم نمیخواد برم... تازه الان میبینه لاغرترم شدم فکر میکنه چه خبره!
وای خدا میخوام چاق شم:grief:
-
بعد از اينكه از اين عذاب وجدان و فشاري كه اين آقا بهت القا مي كنه رها شدي، خود به خود بعد از يه مدت (نه بلافاصله) اشتهات بيشتر ميشه و وزن ميگيري.
ولي سارا خانم يه كم كه دقت كني ميبيني كه فقط واسش يه عروسكي، يه عروسكي كه هيچي از خودش نداره و حتي اختيار هيكل و اندامت رو هم ازت گرفته. مي بيني چقدر اسيري !!! رها شو از اين اسارت. هيچ اعتماد به نفسي واست نگذاشته . به خودت بيا دختر!!
-
معلومه چون اون به فکر خودشه نه مگه آدما رو اندازه گوشت شون باید احترام گذاشت ؟ این مدتی که تحمل کرده بودین با این تماس ها دوباره به فنا میره مخصوصا با دیدار دوباره
پای تصمیمتون وایستین و یه برای همیشه آزاد کنین خودتونو . تا کی این بازی ها و شکستن غرور ؟؟ اول یه روز ، بعد دو روز ، بعد یه هفته ، کم کم اگه راحتتون بزاره این علاقه یک طرفه از دل شما میره بیرون
در ضمن به نظرم اون آدم اولی که این کارو با شما کرد و تو این راه انداخت تون خطرناک تر از دومیه . تا می تونین بهتره ازش دور باشین
-
سارا اصلا گوش میدی بچه ها چی میگن؟؟ همه دارن بهت میگن داره ازت سواستفاده میشه، داری تحقیر میشی، به خودت بیا و زندگیتو نجات بده اونوقت میگی من لاغر شدم آقای ح خوشش نمیاد؟؟ :angry: لابد انتظار داری بچه ها بهت رژیم چاقی بدن که طرف خوشش بیاد! نه سارا خانوم تا خودت نخوای هیچی عوض نمیشه. هیچ ایرادیم نمیشه به اون آقا گرفت. تو خودت بودی که شروع کردیو به دست و پاشم افتادی که تو رو ول نکنه.کی بدش میاد که یکی اینجوری همه چیزشو در اختیارش بذاره؟؟ به خودت بیا و تصمیم بگیر همه چیزو درست کنی و بعد بیا ببین چطور همه کمکت میکنن
-
سارا جون نمیدونم ولی انگار هرچی بیشتر به کسی فکرکنی اون کمتر به فکرته.سارا خودتو آزاد کن.از جدایی نترس.خودت که دیدی.مدت کوتاهی کمتر از قبل بهش اس دادی و حد اقلش این بود که امروز صبح اون به تو اس داد و حرفو شروع کرد.سعی کن کمی آزادتر و دست نیافتنی باشی.این رابطه برای تو هیچی نداره جز یه نزدیکی جنسی لذتبخش برای تو که قبل و بعدش هم با ذلته.وگرنه اون حتی به تو محبت هم نداده...سارا خودتو رها کن دختر.بذار اونم دلش برات تنگ شه.هر چند دلی نداره.......
-
شاید بچه ها از حرفی که بزنم خوششون نیاد.البته من الآن دیگه درگیر نیستم.ولی یه بارم بهت گفتم منم عاشق استادم که خیلی به نظرم عالی و دست نیافتنی بود شدم.زیباترین مرد دنیا.طوری که با ارتباط ایمیلی و چت باهاش راضی بودم و فکرمیکردم مهمترین کار زندگیمو انجام دادم.ولی همراه با توهین بود.با یه ج سلام که میداد حتی توی اینترنت از من توقع داشت و ارضا که میشد فرداش یادش میفتاد که کار اشتباهی کرده تا دفعه بعد.و در برابر اون ابراز علاقه ی آتشین من حتی به من در دو سال یکبار هم زنگ نزد و میگفت از موقعیت شغلیش میترسه.خلاصه خاست حتی ارتباط ایمیلی هم نباشه و منو تحقیر میکرد.به خودم اومدم.بهش گفتم میخام ببینمت.رفتم دفترش و دو ساعت از آب و هوا حرف زد و ..بعدش من دیدم که من کجا و اون کجا و فکرمو دو ماه ازش منحرف کردم.آدمی که ایمیل منو به زور ج میداد بعد دو ماه بهم زنگ زد و گفت میخاد با من باشه و از همه نظر به من نیاز داره و میخاد منو ببینه.و بودن با من براش مثل بهشت خاهد بود.هنوزم ز میزنه که دیگه کاری ندارم.انگار عطشم فروکش کرد وقتی خاسته شدن از طرف اونو دیدم.سارا باید ازش فاصله بگیری.و از اسارتی که بهش داری و خودشم میدونه
-
سارا هیچ مرد حریصی از بودن در کنار دختری که 18سال ازش کوچکتره و جذاب و جوان و زیبا هم هست نمیگذره.بزار اون هم بیاد سمت تو و با این کار عطش تو رو بخابونه...اونوقت میبینی همه چی چقدر پوچه.واقعا پوچه
-
سارا جان بچه ها حرفاي خوب و قشنگي زدن حرفشونو گوش كن /همه بچه ها يه جوري شكست خورده هستن چون اين راه رو رفتن و ميدونن كه عاقبت خوشي در انتظارت نيست پس از تجربشون استفاده كن و اين راهو ادامه نده/ فقط يكم تحملتو بالا ببر بهش اس نده كمكم احساست فروكش ميكنه/براي خودت ارزش قائل بشو خودتو
-
دختر خوب تو چرا حرف گوش نمیدی؟ دلشم بخواد دختر ترکه ای الان همه جا طرفدار داره. اگه مثل این پیرمردای بازاری دختر تپل مپل میخواس که از اول نمیومد سمت تو! اینقدر اعتماد به نفستو از دست نده. موضوع اندامت نیست رفتارته. اینقدر بهش نزدیک شدی که دیگه تورو نمیبینه. خودتو انداختی به دست و پاش التماسش کردی. ملکه زیبایی هم این کارارو بکنه بی ارزش میشه و کسی زیباییهاشو نمیبینه. دختر جوون و زیبا خودتو اسیر دست هوسهای مرد کردی. باید الان همین هیکلتو بزنی تو سرش. بگی آخه تو از سلیقه بویی برده بودی که الان اینجا نبودی دمده قجری
-
سلام مجدد بر سارا خانم گل :)
نمی پرسم چطوری چون دارم احوالاتت رو می بینم.
سارا جان تغییر درد داره!
ترمیم غروز و عزت نفس شکسته درد داره!
ایجاد تحول مثبت درد داره!
درست مثل تولد بچه!
درست مثل پاک شدن بدن یک معتاد از مواد!
و درست مثل فشار قبر برای پاکی روح!
میدونی چرا؟ چون چیزای خوب با سختی بدست میاد! تا رنج نکشی قدر عافیت و سلامت و خودت رو نمی فهمی!
پس اگر حالت بده ، اعصابت خورده ، احساس می کنی داری می میری دلیلش تحوله!
سارا همین که دیگه بهش اس ام اس نمیدی یه شروع خوبه...باید ادامش بدی.
نباید تنها بمونی...
لینک هایی که جناب Serok دادن رو مطالعه کن...به مرور با اعمال اون دستورات حالت بهتر میشه.
هر وقتم دلتنگ شدی بیاد اینجا برامون بنویس!
ما برای بازسازی سارا و بعد ایجاد محبت بین اعضای خانواده سارا به کمکت نیاز داریم.
تو میتونی من اینو مطمئنم!
انقدر هم ناراحت هیکلت نباش همش درست میشه اگر تو بخوای!