من اينجا يه سوال از مدير همدردي عزيز دارم.جناب مدير تواين فضا و زير نظر شما نميشه دو نفر براي ازدواج باهم آشنا بشن تا مشكلي كسايي مثل آقاي شب شكن حل بشه و يه راه واسه ارتباط اوليه باشه؟بقيه دوستان هم شاهد تبادل اطلاعات بينشون باشن
نمایش نسخه قابل چاپ
من اينجا يه سوال از مدير همدردي عزيز دارم.جناب مدير تواين فضا و زير نظر شما نميشه دو نفر براي ازدواج باهم آشنا بشن تا مشكلي كسايي مثل آقاي شب شكن حل بشه و يه راه واسه ارتباط اوليه باشه؟بقيه دوستان هم شاهد تبادل اطلاعات بينشون باشن
سحرجاوید گرامی من نظرم رو راجع به پست شما می گم. شاید مدیران هم بعداً نظر بدن. من که به شخصه هیچ وقت هیچ تمایلی برای آشنایی با یک آی دی ندارم. اولین مسئله اینه که باید عکس طرف مقابلم رو ببینم تا اصلاً مشخص بشه انگیزه ای برای آشنایی هست یا نه. ممکنه خانم ها دیدشون با ما فرق کنه اما شخصاً بدون پسند ظاهر طرف یک اپسیلون هم انگیزه ای برای شناختش ندارم، ممکنه بقیه جور دیگه فکر کنند. مشکل من و امثال من پیدا کردن دختر مجرد نیست. مشکل پیدا کردن فرد مورد علاقه مونه. شما فکر می کنید برای مسئله ی مهمی مثل ازدواج گفتگو با یک آی دی ناشناس کافیه؟؟
من نگفتم كافيه منظور من اين بود كه اگه باصحبت هاي اوليه ديدن براي هم مناسب هستن بااجازه مدير همدردي و زير نظر كارشناسا اگه هردو مايل بودن عكس همو ببينن من خيلي وقته به اين قضيه فكر ميكردم يعني باخودم ميگفتم تو اين تالار خيلي دختر و پسرا هستن كه از پست هاشون ميشه فهميد تا حدودي باهم تناسب دارن و طرز فكرشون و انتظاراتشون ميتونه باهم همخوني داشته باشه آيا اينجا ميتونه يه پل ارتباطي براي دو نفر باشه براي كسايي مثل شما مخصوصا كه دوريد البته اين يه سوال و شايد يه پيشنهاد بود.
درود
شب شکن مگه ممکنه شما دوست متاهل نداشته باشید؟ لااقل از خانم دوستتون که می تونید برای اینکار کمک بگیرید به نظر من جدیتر رو این قضیه زمان بگذارید تا فیس بوک ....
نه مهران جان دوست متاهل ندارم. همه شون مجردند. رو فیس بوک هم وقتی نذاشتم. این مورد فقط اتفاقی بود که برخورد کردم و خوشم اومد. وگرنه قبلاً تا به حال پیش نیومده بود.دوست متاهل اگر داشته باشم، جزء دوستای صمیمی ام نیست و اصلاً رابطه ی خاصی نداریم. یک دوست متاهل داشتم مثلاً که از وقتی که ازدواج کرد اصلاً دیگه تماسی بینمون پیش نیومد و چند سالیه ازش بیخبرم. دوست صمیمی که اهل زن گرفتن باشه فقط یکی هست که اون هم خودش دنبال کیس ازدواجه. باید به همون مادر و اقوام مونث فامیل بسنده کرد درحال حاضر. عجله ای هم نیست. مهم برای من پیدا کردن مورد دلخواهمه. اگر گیر نیاد 10 سال هم طول بکشه ازدواج نمی کنم.
جالب اینجاست برادر کوچکترم که ایرانه فرد مورد نظرش رو پیدا کرده و خواستگاری هم رفتن براش مادر پدرم. ولی هنوز برادر بزرگش کاری انجام نداده. البته اونها هم مشکلاتی برای ازدواجشون هست و برادرم از لحاظ مالی و شغلی به زمان بیشتری نیاز داره تا مستقل بشه و ازدواج کنه ولی هر چی که هست کسی رو داره که باهاش قصد ازدواج داره.
<strike> شب شكن من يه پيشنهاد ديگه دارم تو ميتوني از خانم هاي همين تالار واسه پيدا كردن فرد مورد نظرت كمك بگيري شايد اينجا كسي بتونه بهت كيس دلخواهت و پيشنهاد كنه</strike>
ویرایش : فرشته مهربان >>> خلاف قوانین همدردی :327:
ممنون خانم سحر جاوید گرامی از اینکه صادقانه سعی در کمک به دیگران دارید. این کارتون خیلی با ارزشه. ببینید این روش پیشنهادی شما شاید کارایی کمی برای من داشته باشه. چون با توجه به خصوصیاتم می دونم که خودم اول باید ظاهر طرف رو بپسندم و سلیقه ی خاصی دارم که بهترین فردی که می تونه برام این کار رو بکنه خودم هستم. اینکه حتی دهها مورد به من یا منِ نوعی از طریق کاربران این سایت معرفی بشه باز شانس کمی هست تا اونی که من می خوام باشه. ممکنه در مورد یک پسر دیگه این روش جواب بده چون هر کسی روند انتخاب خودش رو داره. این فردی که من دنبالشم لزوماً از دید بقیه خیلی خوشگل یا خاص می تونه نباشه اما در دید من می تونه بسیار زیبا باشه.
چه بسا که پیش اومده من به نظرم دختری خیلی جذاب بوده و وقتی اون رو به یک آشنای مونث یا مذکر دیگه نشون دادم به نظرش یک مورد معمولی رسیده. پس اشتباه نشه برای دوستان که من دنبال یک گزینه ی عجیب و غریب و خاص هستم. در دید من ممکنه یک نفر خیلی خاص باشه و به دید افراد دیگه معمولی و بالعکس. اینه که خود من حتی اگر محدودیت دارم و دستم باز نیست بهتر می تونم کسی رو انتخاب کنم تا فرد یا افرادی در این تالار. من خیلی عجله ای برای ازدواج ندارم با اینکه قصد جدی دارم. این تاپیک رو هم فقط به خاطر این خانم خاص که مورد نظر بود باز کردم. حالا هم که نشده زندگیمو می کنم تا باز ببینم سرنوشت کسی رو سر راهم قرار می ده که نظرم رو جلب کنه یا نه. بعد باز میام اینجا ازتون مشورت می گیرم.
و مورد دیگر اینه که هویت من اینجا ناشناس و مجازیه به همین دلیل درد دل ها و مسائلم رو راحت می گم. اصلاً مایل نیستم که این هویت برای کسی هر چند امین و مورد اعتماد، مشخص بشه. ولی مدیران می تونند طبق نظر شما اگر صلاح دیدند بخش همسریابی هم در این سایت دایر کنند. باز هم بسیار ممنون از توجه و لطف و پیشنهادتون.
خیر ، به هیچ وحه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
تالار همدردی یک تالار مشاوره ای تخصصی هست نه مکان همسر یابی . و مدیر همدردی فرصتی اگر داشته باشد برای راهنمایی دادن جهت کمک به مراجعین هست از جمله کسانی که میخواهند جهت نحوه انتخاب درست راهنمایی بگیرند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
به هیچ وجه چنین پیشنهاداتی ندهید که خلاف مقررات هست :305:. اگر وقت ثبت نام و در پیام دریافتی وقت ورود لینکهای ارائه شده را خوانده باشید . باید می دانستید که تأکید شده همدردی با هرگونه ارتباطی از کانال تالار همدردی مخالف است و اینجا نیز سایت همسر یابی نیست و نسبت به ازدواج های اینترنتی هم بیشتر نگاه آسیب زایی دارد .
لذا تأکید می کنیم چنین پیشنهاداتی به اعضاء ندهید :305:.
...................................
پاورقی :
تاپیک از ظرفیت مجاز (50پست ) عبور کرده است لذا قفل می شود .
شب شکن گرامی بهتره روشی واقع بینانه و به کمک خانواده و دوستان برای یافتن همسر مناسب پیدا کنید و از روند و روشهای آسیب زا بپرهیزید .
موفق باشید
.