سلام خانم دكتر ساراخانم تالار دكتر دارد بنده از شما استعلاجي نمي گيرم بنده دكتر اشنا دارم كه به من استعلاجي بدهدخانم دكتر 1ماه بيماري سرماخوردگي گرفتي اميدوارم هرچه زودتر خوب بشويد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خانم دكتر ساراخانم تالار دكتر دارد بنده از شما استعلاجي نمي گيرم بنده دكتر اشنا دارم كه به من استعلاجي بدهدخانم دكتر 1ماه بيماري سرماخوردگي گرفتي اميدوارم هرچه زودتر خوب بشويد
آقای محمد ابراهیمی
ما رو نگران خودتون کردید. این گوش ما ( البته چشم ما که به مانیتور دوخته) دربست درخدمته تا ببینیم در رابطه با مشکلتون اگه خدا قبول کنه:43: حد اقل سنگ صبور باشیم. اگر هم راهی به ذهنمون رسید که پیشنهاد کنیم که چه بهتر.
بسم الله :104:
سلام و احترام اعضا تالار بيماري سرماخوردگي گرفتم در حال استراحت هستم من مديون اقاي مدير همدردي و اقاي كيوان هستم دونفر براي من در تالار خيلي زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم فعلا از تالار مي روم يك جمله خانم دكتر تالار سخت گير است من دكتر زياد اشنا دارم اعضا تالار من در تالار دوستي تو تالار ندارم دوست من تو تالار اقاي مدير همدردي و اقاي كيوان است اعضا تالار دوستي ندارم اميدوارم اعضا تالار من در تالار نباشم راحت تر تالار اداره كند اميدوارم در تالار موفق باشيد اميدوارم هميشه سلامت باشيد
به اميد ديدار
اين ايام تاسوعا حسيني و عاشوراي حسيني به عموم مسلمانان تسليت مي گويم
خدا حافظتون.........موفق باشيد.....حالا ايشالا زود برميگرديد!!
سلام و احترام اعضا تالار بنده مرخصي از اقاي كيوان و مدير همدردي اجازه گرفتم به زودي به تالار بر مي گردم اگر به تالار بر گشتم دوستي از اعضا تالار در تالار ندارم اگر به تالار بر گشتم خودم تنهايي تالار با تمام تلاش تالار خوب عالي مي كنم به زودي به تالار بر مي گردم دوستي تو تالار ندارم اگر به تالار بر گردم فقط به خاطر مدير همدردي اقاي كيوان به تالار بر مي گردم در حال استراحت هستم خانم دكتر تالار بيماران ويزيت كنيد اگر من در تالار نباشم اميدوارم اعضا تالار من در تالار نيستم در تالار راحت تر تالار اداره كند اميدوارم در تالار موفق باشيد اميدوارم هميشه سلامت باشيد اگر به تالار بر گردم اعضا تالار دوستي تو تالار ندارم از دست اعضا تالار خيلي ناراحت هستم
بازم خوشبحال شما که اینقدر آقا keyvan با شما دوسته و تحویلتون میگیره! ما که تا حالا فقط از ایشون تذکر:81: و خشانت :101: دریافت نمودیم!
وای خدا من جونم در خطره. اگه غیبم زد خونم گم نشه:325:
سلام
آقای ابراهیمی چی شده ؟
من که از چهار شنبه تو تالار نبودم و مثل قضیه آقای آرمان بی خبرم از همه جا . ولی شما به گردن من حق دارید چون همیشه تو تاپیک شبهای روشن همدردی میگفتید برای خانم زهرا دعا کنید برای برادرزاده خانم زهرا دعا کنید .
ولی من نمیدونستم شما سرماخوردگی گرفتید تا بگم برای شما دعا کنن اما باور کنید این ایام و همیشه برای همه شما دعا میکنم نه فقط شخص خاصی تا جایی که یادم باشه نام کاربری شماها دعا میکنم.
امیدوارم زودتر سلامتی تون رو بدست بیارید و خدا شفاتون بده . ما رو ببخشید و دلخور نباشید :72:
سلام و احترام خانم موعود تولدت مبارك با د خانم موعود من در تالار اعضا تالار دوستي ندارم شما هم دوست من نيستي دوست من در تالار دونفر هستند اسم بردم دونفر براي من در تالار خيلي زحمت كشيدند خيلي تشكر و قدرداني مي كنم هر كس تاپيك دعا براي من ايجاد كند اقاي كيوان عزيز مدير خوب تالار اين تاپيك حذف كنيد اگر به تالار بر گردم به خاطر دو دوست من در تالار به تالار بر گردم خانم موعود شما دوست من نيستي همه اعضا تالار من دوستي ندارم ناراحت نيستم اميدوارم زودتر به تالار بر گردم دو دوست من در تالار براي من خيلي زحمت كشيدند دلم براي شما تنگ شده است اعضا تالار من نيستم راحت تر تالار اداره كند اميدوارم هميشه سلامت باشيد اميدوارم هميشه موفق باشيد فعلا در حال استراحت هستم
به اميد ديدار خداحافظ
آقای محمد ابراهیمی گرامی!
برادر! خوب یا بد شما هم زلفت دیگه به این تالار گره خورده وپای دلت به زنجیر این تالار بسته! شما دیگه از تالار برو نیستی و خودتم اینو خوب میدونی:311:
خاک این تالار دامن گیره! تا به خودت بیای می بینی ای دل غافل! پاک آلوده اش شدی! حرفهام فکر کنم یه خورده شکل جماعت معتادین محترم شد:311:
چه جالب نرفته برگشتين؟اين كه ديگه تاپيك زدن نداشت اقاي ابراهيمي عزيز......
شما عزيز تالار هستيد نيازي به تاپيك خداحافظي و ... نبود!!!