RE: چرا خانم ها آرایش می کنند؟
به نظر من این موضوع بر میگرده به چند هزار سال پیش...
وقتی که مردم الهه ها رو می پرستیدن و زنان جایگاه بالایی در اجتماع داشتن.. زنان موجوداتی خدایی بودن و بدون وجود اونها چرخه زندگی از کار می افتاد... وقتی فلزات کشف می شدن، اولین استفاده از اونها در تهیه زیور آلات برای خدایان زن بود.. زنها پرستیده می شدن و این جلوه گری مانند یک رسم و یک قرار داد بین تمام آنها یکسان و برابر بود. یک زن ثروتمند و یک زن ندار هر دو خود را می آراستند چرا که باید مقام بالای آنها هر چه بیشتر به چشم می آمد...
الان هزاران سال گذشته...و این قضیه نسل به نسل چرخیده و به ما رسیده، برای همین هم هست که در کشورهایی که فرهنگ غنی دارن، بیشتر زنانشون آرایش می کنن. چون از مادران مادرانشون این حس رو به ارث بردن که باید زیبا بود.
در مورد زنانی که در جامعه کنونی زندگی می کنن، نمیشه کلی نظر داد، نظراتی که همه دوستان دادن درست و قابل قبوله پس من نظر خودم رو در مورد آرایش می گم.
من خیلی ساده احساس می کردم که وقتی بزرگ شدم باید آرایش کنم، چون مادرم آرایش می کرد و تمام زنان فامیل آرایش داشتن.. برای من امری طبیعی بود که باید آرایش داشت. حتی یکی از نشانه های بزرگ شدن رو آرایش کردن می دونستم..
اما در کل به اعتقاد من، آرایش برای زن یک امر بدیهیه، زنان هنوز دوست دارن که پرستیده بشن! من هم بیرون از خونه و هم داخل خونه با آرایش هستم،
معمولا وقتهایی که احساس افسردگی می کنم آرایش می کنم حتی اگه توی خونه تنها باشم و بدونم کسی هم قرار نیست بیاد، با آرایش واقعا شاد می شم و همیشه سعی می کنم انواع و اقسام آرایشها رو هم روی صورتم امتحان کنم.. در درجه اول برای لذت خودم آرایش می کنم و در درجه دوم برای همسرم. این حس در من هست، چون همسرم باید منو بپرسته برای همین وقتی بیرون از خونه هم هستم این کار رو انجام می دم، حاضر نیستم که حتی برای یک لحظه کسی رو از من زیباتر ببینه(ببخشید منظورم رو از پرستش بد برداشت نکنید، بر می گرده به باور هزاران سال پیش). البته ببخشید که انقدر خودخواهانه صحبت کردم اما این ویژگی (این که همسرشون کسی رو از اونها برتر نبینه) در تمام زنانی که شوهرانشون رو دوست دارن وجود داره...
:72:
سلام
من اینجا می خواهم بگم که چرا زنها بیرون از منزل آرایش نمی کنند . بلد نیستند ، احساس امنیت ندارند ،شوهرشان یا پدرشان به آنها اجازه نمی دهندو یا اعتقادات مذهبی شان به آنها این اجازه را نمی دهد.
من خود یکی از آنها هستم و دلیل انجام ندادن این امر را این می دانم خداوند مرا زیبا خلق کرده پس چرا با رنگ و لعاب زیبایی ان را به هم بزنم . البته در منزل و برای همسرم این کار را می کنم تا تنوع به وجود بیاورم اما مردم بیرون از منزل نیازی ندارند تا من را متنوع ببینند .
سرکار فاطیما خانم
برخی از باورهای برخی جوامع با طبیعت انسانی ما آدمها همخوانی ندارند و تنها و تنها یک عقیده اند با یک سری دستورات و فرامین؛هنگامی که از کودکی آن دستورات و قوانین عقیدتی در ما نهادینه شده و ما همه را ملزم به رعایت آن دستورات دیده و کسانی را که بر خلاف آن رویه رفتار می کنند،به ما که بچه ایم و چیزی نمی فهمیم غیرطبیعی!!یا گناهکار!!یا فاسد!!! معرفی می کنند،خود این حرکات به نوعی این را به ما می قبولاند که بله:
هر کاری که عقیده خاص ما می گوید،درست است،پس حتماً همیشه درست بوده است و دیگران اشتباه می کنند.به دلیل کمبود آگاهی و مراجع کسب آگاهی و نیز ترس ما از اینکه آن عقیده را که تمام زندگیمان بر پایه آن بنا شده است،از دست بدهیم،نمی توانیم و نمی خواهیم که بتوانیم عقیده دیگری را یا دستکم عقاید دیگران را بپذیریم،لذا نه شما و نه من،بلکه همه هنگامی که داریم از دیدگاه پژوهشی و واکاوانه آن پدیده انسانی را بررسی می کنیم،همواره رفتار و عملی را که متفاوت از باور ماست با متر و اندازه قوانین عقیدتی خود سنجیده و روشن است که آن را نادرست و کار آن انسانها را هم اشتباه خواهیم دانست.
البته روش دیگر آن است که عادتی را که به نادرست از کودکی در ما نهادینه شده است،رفتاری بهنجار دانسته و اگر بسیاری از اوقات از آن رفتار احساسی بد و احساس فشار در وجودمان می کنیم،بازهم ناخودآگاهنه و با اجبار عادت،می گوییم که ما راحت هستیم.
سلام دوستان.. بر خلاف انچه به نظر میاد خانومها برای جلب توجه جنس مذکر ارایش نمیکنند بلکه زنان از لحاظ روحی برای عقب نماندن از هم جنس های خودشون ارایش میکنند نمیخوان وقتی وارد جمعی میشن یا به خیابون میرن و خیلی از هم جنساشون اونا رو میبینن به اصطلاح کم بیارن یا از طرف جمع دوستان مثلا بی کلاس یا دور از مد به نظر بیان درست بر خلاف اقایون که روانشناسی ثابت شده برای جلب توجه جنس مخالف به خودشون میرسن و خودشونو اراسته میکنن...این موضوع رو علم روانشناسی ثابت کرده و من این مطلب رو هم از چندین روانشناس شنیدم هم در مطلب علمی خوندم..درسته خانوم ها میخوان زیبا باشن و اینکه همه زیبایی و منحصر به فرد بودنشونو تایید کنند اما علت ارایش کردن و آراستگی جنس مونث فقط و فقط برای جلب توجه آقایون نیست.بلکه به همراه این آرایش حس اعتماد به نفس به خانومها میده که از هم جنساشون کم نیارن یا به دور از مدهای روز نشون داده نشن.من مطلبی رو جایی خوندم با این عنوان لوازم ارایش و اعتماد به نفس در خانوم ها... چون من خودم جنی مونث هستم میگم این مطلب واقعا درسته.
سلام
بچه ها می دونید همین ارایش هایی که به اصطلاح برای دلگرمی خانم ها هست باعث میشه تا چند سال خیلی نزدیک لطمات زیادی به پوستشون بزنه و اگر زمانی ارایش نکنن دیگه از قیافه عادی شون هم خبری نیست
من به فاطیما خانم تبریک میگم به خاطر فکرشون
به نظر من صورت ظاهری که خدا داده هم زیباست و اگر ما بخوایم اون و نا زیبا فرض کنیم نا شکریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عارف
به نظر من صورت ظاهری که خدا داده هم زیباست و اگر ما بخوایم اون و نا زیبا فرض کنیم نا شکریه
در بین دلایلی که ذکر شده هیچ کس زشت بودن رو دلیل بر آرایش کردنش نگفته... شما از کجا به این نتیجه رسیدید!!!!
با سلام
نظر من اینه که خدا اینقدر زن را زییا افریده که نیا زی به ارا یش کر دن ندارد و اگر این کار را بکند خودش را مسخره و مضحکه عالم وادم کرده (وحتما کم اورده جلو اقایان )
در ضمن اصلا دوست ندارم یک روزی همسرم به من بگو ید من تو را فقط بخا طر ارایش کردنت دوست دارم این بدترین چیزی که یک زن میتواند بشنود
البته ارایش کردن برای همسر باعث جلبتوجه او خواهد شد ویک کار زیر کانه به حساب میاید ولی اصلا دلیل نمی شود یک خانم شخصیت ووقار وایمانش رابه خاطر دلایلی غیر منطقی زیر پا بگذاردواین کاررادر بیرون از منزل هم انجام دهد که در دو عالم ضرر کر ده در ضمن نزدیک کر دن دلها و دوست داشتنها فقط به دست خداوندو باید از او ممنون باشی که محبت تو را در دل همسرت قرار داده وبه شکرانه او نا فر مانی را نکنی چه بسیار اختلافات خانوادگی که بخاطر همین ارایش کردن بوجود میاید وبدان دست بالای دست بسیار است بهترین کار در این دوره زمونه اینه که ایمان همسرت را بیشتر کنی نه ارایش کردنتون را عزیزان
امیدوارم موفق باشید :72:
خدا زیبا ست وزیبای را دوست دارد.
آرایش زن نوعی دل گرمی برای همسرش میباشد.انسان زیبای رو دوست داره .وقتی یه آقای خانومش رو دوست داره .با آرایش اون بیشتر جذبش می شه.
موضوع ساده است:
1-مزدمان متدین اصولاً آرایش زن را درسطح اجتماع و بیرون از خانه بنا بر قوانین دینی خود نمی توانند بپذیرند
2-آنهایی که در یک جامعه اکثریت دینی یا با نظام سیاسی دینی که قوانین دین ضمانت اجرایی و قانونی دارد،در بیرون خانه آرایش می کنند حالا به هر دلیلی یا اینکه اصلاً دین را نمی پذیرند یا اینکه حالت سرکشی دارند یا اصلاً بی خیال دین هستند.
3-عده ای آرایش را جزو ذات یک زن و به دلیل زیبا بودن و زیباخواهی او می دانند و آرایش زن را در بیرون خانه برای مرتب و برجسته نشان دادن و گونه ای اعتماد به نفس و رضایت از خود را که در بطن خود دارد،می دانند و این دیدگاهی جدای از دستورات دینی است.
نتیجه این است که ما با دو دیدگاه مواجهیم که یکی اصلاً اندیشه آراستن یک زن جلوی نامحرمان در اجتماع را حتی در سر نمی پروراند و آن را گناه می داند که مستوجب لعن مردم و کیفر اخروی است.(در زبان دین)
و دیدگاه دیگر به قوانین دین هیچ باوری ندارد و روش مورد پسند خود را در پوشش و آرایش بنا بر دلای مزبور پی می گیرد.هر غلت و برهان دیدگاه دینی منبعث از منشأ شریعت است و دیدگاه غیر دینی جدای از آن و این دو روش و منش زندگی و رفتار دو خط موازی هستند که همگرا نخواهند شد و بحث بیهوده درباره رجحان یکی بر دیگری بی فایده است.
هنگامی می توان درباره یک موضوع ویژه صحبت نمود که نظرات در حوه یک دیدگاه،دستگاه داوری و جهان بینی قرار گیرند و با بهره از مقولات و پارامترهای آن جهان بینی بتوان نظرات را یکسو نمود و به توافقی دست یافت،اما وقتی که جهان بینی ها و نقطه نظرات از دو دنیای متفاوت نظری و اعتقادی هستند،هیچگاه به نتیجه مشترکی نخواهیم رسید.