RE: ارتباط همسرم با یک مرد دیگر
من فقط نظر خودمو گفتم. نخواستم کسی رو تحریک کنم. در ضمن اگه قرار باشه خیانت ها به این راحتی بخشیده بشه و همه آدم ها مثل آقای دکتر رفتار کنند و به راحتی از کنارش رد بشن خیانت باب میشه و ترس از این کار میریزه. اگه بهش بیشتر محبت کنه تازه طرف خائن پیش خودش میگه چه کار خوبی کردم که باعث شدم شوهرم(یا زنم) بیشتر بهم محبت و توجه کنه! و تازه طرف مقابل رو هم در خیانت خودش مقصر می دونه و با خودش میگه تقصیره شوهرم یا زنم بوده که من خیانت کردم و اینجوری خودشو توجیح میکنه.
من نظر شخصی خودمو گفتم ولی به خاطر صبرو شکیبایییتون و همچنین سخاوتتون بهتون تبریک میگم.
یه چیز دیگه هم که میخواستم بگم. خانم (یا آقای mamosh) من این حرفا رو بر اساس تجربه خودم گفتم. چون من هم خیانت دیدم.
سلام
ممنونم از محبت های دوستان.
واقعیتش نمی دونم شاید نظر maria_smile عزیز هم تا حدودی درست باشه.
من از کنار این موضوع راحت رد نشدم. سعی کردم احساساتی نشم و این دو سه روز درون من غوغایی به پا بود که هیچ کس ازش خبر نداره.
هر کس یه طور با مسائل زندگی اش کنار میاد و این بر میگرده به خلقیات هر کس. میگم شاید این اشتباه من باشه که سریع همسرم رو بخشیدم و سعی کردم این موضوع کش پیدا نکنه.
امیدوارم اینگونه مسائل برای هیچ کس و هیچ خانواده ای پیش نیاد.
خدا رو شکر می کنم که به کمک شما دوستان قدرتی بهم داد که بتونم مشکل را حل و فصل کنم.
سلام
همه ی ما می تونیم درک کنیم که چی به شما گدشت چون این جا اکثرا متاهلند
آقای دکتر هر احتمالی وجود داره اما بهتر صبر کنید تا نتیجه عملتون رو ببینید . شما با ایشون اتمام حجت کردید و از تکرار این امر ایشون رو هراس دادید این خودش به ندازه کافی می تونه موثر باشه . پس واقعا سعی کنید فراموش کنید . همسر شما از این به بعد حواسش رو خیلی بیشتر جمع خواهد کرد چون م یدونه شما دیگه نمی توانید کتملا به اون اطمینان کنید . ضمنا من مخالفم با این که میگن ترکش سخته . ایشالله زندگیتون همیشه رتگ خنده و شادی داشته باشه .
من درکتون میکنم میدونم برا حفظ زندگیتون خاستین بحث طول نکشه
من در عرض دو روز فهمیدم شوهرم شیطونی کرده قهر کردم بعدم آشَتی کردم چرا؟؟
چون شوهرم میرفت یه شهر دیگه سرکارش نمیاستم از هم اینطوری جدا شیم با اینکه هنوز هم نتونستم هضمش کنم اما نمیخام باهاش بدرفتاری کنم شاید این رفتارم درست نباشه اما نمیدونم چیکار کنم
آقای دکتر به نظر منم یه کم سخت گیری لازمه که من نتونستم
سلام بزرگواران
الان داشتم مجددا پست های دوستان را مرور می کردم. تعداد زیادی از دوستان به نحوی روی این موضوع تاکید داشته اند که هیجان در زندگی ما کم است. واقعیت اش من متوجه نمیشم منظور از این هیجان چیست؟ نمی دانم چطوری باید هیجان به زندگیم اضافه کنم؟ ممکنه دوستان راهنمایی کنند؟ مثلا چه کارهایی باید بکنم که هیجان زندگی مان زیاد شود؟
امیدوارم مدیر همدردی عزیز هم راهنمایی بفرمایند.
ممنون
آقای kazem55
من فکر میکنم برخورد شما کاملا درست بوده و کش دادن موضوع هیچ تاثیر خوبی نداره،در ضمن اینکه از صحبتهای خانمتون هم معلومه متوجه اشتباهش شده.
تنها چیزی که به نظر من رسید این بودکه شما احساس واقعیتون رو به ایشون منتقل نکردین و خانمتون هم از همین نگرانه.که این احساس یه جای نادرست بهش منتقل بشه.در هر حال هر دو طرف نیاز دارن درک بشن.شما اونو درک کردین اونم میخواد شمارو درک کنه!
در موردچاره یکنواختی زندگی:
غافلگیرش کنید:یادداشت غافلگیر کننده،کارها و برنامه هایی که بهش علاقه داره جور کنید.
توجه :وقتی با همید متوجه ایشون باشید و نه زمانی که میگذره
تلاش مستمر برای رسیدن به یک زندگی رمانتیک
فکر کنم یه سرچ از 'یکنواختی زندگی'بزنید مطالب مفیدی پیدا کنید.
یه نکته دیگه گفتید لجبازه پس شما حتما آدم صبوری هستید.اگر در مقابل بیان خواسته های واقعیش هم لجبازی و شیطنت داره فکر کنم صبوری و ساده نگذشتن شما از کنارش هم کمکتون کنه.
نظرات شخصی بود امیدوارم کارشناسان راهنمایی بهتری بهتون بدن.
موفق باشید.
با سلام
هر کسی زندگیش حاصل دست رنج خودش هست.
مراجعان با خواندن تاپیک شما متوجه می شوند اگر زندگی یکی دلچسب و گواراست به خاطر اینست که چه رنجهایی برای حفظ و بالندگی آن کشیده شده است و چه تحملهایی درون آن بوده است.
واقعیت همین هست که در هر زندگی مشکلات با درجات مختلف پیش می آید. و سبک زندگی ما و روش تعقل و کنترل ما هست که آنها را می تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند.
بعضی خانواده ها عادت دارند فرصت را به تهدید تبدیل کنند.
مسئله عروسی را به درگیری می رسانند.
سفر خود را با دلخوری تمام می کنند.
بعضی خانواده ها هم سبک قوی دارند که حتی تهدیدها را تبدیل به فرصت می کنند.
kazem55 گرامی
بزرگترین تهدیدی که به راحتی یک زندگی را مثل بمب اتم منفجر می کند را به خنثی سازی دقیق آن تبدیل کردند به منبع عشق.
جالبه که حتی کسانی که درون این خانواده نیستند و در این فضای مجازی مطالعه می کنند، از عشق این خانواده بهره مند می شوند. و برایشان کار kazem55 گرامی ستودنی هست.
بی شک همسر ایشون هم (حتی اگر بخواهد)، نمی تواند بزرگواری همسرشان و عشق همسرشان را فراموش کنند.
عشقی که با جوانمردی و صفات خداگونه همراه هست(توبه پذیری).
این یعنی اینکه اشتباه خانمی می رفت که تعهد را از بین ببرد. اما به خواست خدا اتفاقی می افتد و روشی توسط همسر پیش گرفته می شود که زندگی بازسازی شود و حتی آفت آن شناسایی شده و از بین برود.
اما kazem55 گرامی
ممکن است برای شما آسیب هایی بعد از این پیش بیاید که طبیعی هست، اما اگر روش برخورد با این آسیب های جدید را ندانید ممکن است خدایی نکرده این باز زندگی از طرف شما تهدید شود.
- ناخودآگاه بعد از چنین مشکلاتی، ممکن است روحیه بدبینی، تجسس و بازجویی و ... بالا رود که با نفس اعتماد نخستین شما سازگار نباشد. و این همسر شما را متوجه می کند که در جایگاه قبلی (علیرغم آنکه در وحله اول گفتید) نیست. و شما دیگر به چشم قبل به او نگاه نمی کنید.
راهکار اینست:
شما در برابر وسوسه تجسس، تعقیب و ... بسیار قوی باشید نه او را و نه گوشی او را و ... چک نکنید.
به جای آن برای تسکین خودتون و برای اینکه مطمئن باشید چنین آسیبی در زندگیتان اتفاقی بوده است. نقش خود را پررنگ کنید.
مثلا زمانهای با هم بودنتان بیشتر باشد.
در همه جاهایی که می توانید با هم بروید یا با هم باشید، شما هم به بهانه ای همراهش باشید.
تا حتی الامکان از نظر شغلی یا ...، اگر امکانش یا راهش هست،شما هم کنارش باشید و ارتباطش نسبت به مراجعان در محیطی باشد که شما هم هستید.(البته اینگونه مسائل به شغل و شرایط شخصی شما دو نفر بستگی دارد)
در واقع اگر خلاصه بگویم راهکار شما صیانت از همسرت و حفاظت از اوست. نه تعقیب و مچ گیری (که البته این را به همسران توصیه می کنیم)
به همسرتان هم یکبار سختی این موضوع را برایش بگویید.
بگویید. که این مسئله آنقدر برایتان سخت بود که فقط برایش طلاق را درمان می دانستید. لیکن فقط برای یکبار فرصتی به او و خودتان دادید. لذا در صورتی که کوچکتر از این هم بعدا اتفاقی بیفتد توان بخشیدن او را ندارید و طلاقش می دهید.(چون دیدم قبلا گفته بودید بهش که اگر تکرار شود معلم نیست چه اقدامی خواهید کرد)
سلام
چرا توصيه هايي كه به خانوما ميشه در قبال خيانت يا هر چيز ديگه با توصيه اي كه به اقايون ميشه فرق داره
شما به زني كه بارها و بارها خيانت همسرش بهش ثابت ميشه نميگين كه با صراحت به شوهرش بگه كه اگه تكرار كنه طلاق ميگيره
مگه چه فرقي بين خيانت مرد و زن وجود داره؟
سلام خدمت همه عزیزان
مدیر همدردی عزیز
اولا ممنونم که با مشغله های کاری فراوان به بنده لطف دارید و راهنمایی می فرمائید.
توفیقی که در این امر بوده در درجه اول خواست خدا و سپس در گرو راهنمایی های ارزنده شما و سایر دوستان بوده و بنده خودم را لایق هیچ کدام از این تعریف و تمجیدهای دوستان نمی دانم.
نقل قول:
ممکن است برای شما آسیب هایی بعد از این پیش بیاید که طبیعی هست، اما اگر روش برخورد با این آسیب های جدید را ندانید ممکن است خدایی نکرده این باز زندگی از طرف شما تهدید شود.
- ناخودآگاه بعد از چنین مشکلاتی، ممکن است روحیه بدبینی، تجسس و بازجویی و ... بالا رود که با نفس اعتماد نخستین شما سازگار نباشد. و این همسر شما را متوجه می کند که در جایگاه قبلی (علیرغم آنکه در وحله اول گفتید) نیست. و شما دیگر به چشم قبل به او نگاه نمی کنید.
مدیر همدردی عزیز
مطلب درستی فرمودید اما من همانطور که قبلا هم عرض کردم، از همسرم خواستم این چند روز از دفترچه خاطرات ذهنمان پاک کنیم و من واقعا پاک کردم. الان خدا را گواه می گیرم به چشم 10 روز پیش، همسرم را می بینم. ذره ای در مورد این موضوع فکر نمی کنم و این مسئله را برای خودم حل شده می دانم.
من کلا اخلاقیاتم طوری است که اگر کسی را بخشیدم واقعا می بخشم. فیلم بازی نمی کنم. بعضی وقتها نمی توانم ببخشم اما وقتی بخشیدم اون مسائلی را که بوده از ذهنم shift+delete می کنم و دیگر بهش فکر نمی کنم.
از هفته قبل قرار بود امشب شام خونه برادر بزرگشون باشیم امروز صبح همسرم می گفت اگر ناراحت میشی یا دوست نداری می تونیم نریم. (تا حالا چنین حرفی سابقه نداشته) من کاملا متوجه هستم که به خاطر اون مسائل این حرف رو زده اما من کاملا مخالفت کردم و گفتم چرا نباید بریم؟ مگر طوری شده؟
باز هم خدا را شاکرم که کمکم کرد این مشکل را حل و فصل کنم.
از همه عزیزان هم بینهایت سپاسگزارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاجس
سلام
چرا توصيه هايي كه به خانوما ميشه در قبال خيانت يا هر چيز ديگه با توصيه اي كه به اقايون ميشه فرق داره
شما به زني كه بارها و بارها خيانت همسرش بهش ثابت ميشه نميگين كه با صراحت به شوهرش بگه كه اگه تكرار كنه طلاق ميگيره
مگه چه فرقي بين خيانت مرد و زن وجود داره؟
با سلام و احترام
زن و مرد ندارد
هر مراجعی نسخه خاص خودش را دارد.
اگر مراجع خانمی تاپیکی داشته و به همین نحو کنترل شده ، و دقیقا مشکل همین بوده حتما همین نسخه را می دادیم. اما اگر تفاوت داشته ما هم نسخه متفاوتی تجویز کرده ایم.
دقت کنید مراجع اینجا کمال انعطاف را داشته ما هم قاطعیت را چاشنی آن کردیم به صورتی که گفتیم
یک راهکار که عمومی تر اینست که تعهد در خانواده جزء خطوط قرمز هست(لذا باید زوجین مرز این تعهد را کامل شفاف کره و بشناسند و حفاظت کنند) و هر کس بر حسب توانش باید روی این خط قرمز به شکل سازنده و صحیحی تاکید داشته باشد.
========
پاورقی: شکل سازنده و صحیح را دقت فرمایید.