RE: درخواست جدایی برای سه سال ! قبول کنم؟
میگی اونها بچه بازی در میارن؟
خوب شما بچگی نکن و بزرگ باش!
هر چی ما میگیم شما هم یک چیزی میگی!
ما می دونیم اونها مشکل دارن اما اگر ادعای بزرگی می کنی باید صبر کردن رو یاد بگیری!
2 روزه باهاش به قول خودت قهری ببین چه آشوبی به پا کردی در درونت!
بی تعارف بگم مادامی که نتونی به خودت مسلط باشی نمیتونی فاتح دیگران باشی!!
پس لطفا صبور باش!
و لطفا برو همه پست هات رو از ابتدا بخون!
شما رفتار درست رو پیش بگیر ، روی اون هم اثر میذاره!
اگر هم نذاشت باز تو ضرر نکردی خودت رو کاملتر کردی و یاد گرفتی با سختی های زندگی چظور کنار بیای!
موفق باشی
حرفای شما درست ولی دلم پره باید یه جایی خالیش کنم دیگه...
هدفم فقط اینه که دلم خالی بشه یکم . اینجا رو برای همدردی اومدم.. برای حل مشکلم میدونم باید صبر کنم .
رک بگم.. اینجا میام دلم خنک بشه یکم چیزایی که تو دلمه بریزم بیرون چون به هیچکی نمیتونم بگم . اگه ب خانوادم بگم اختلافو زیاد میکنه اگه به نامزدم بگم که میگه بی احترامی کردی به خانوادم ..
اگر میخوای سبک بشی مشکلی نیست.
میتونی از دوستان همدلی بگیری.
اما یک روش خالی کردن ذهن از افکار منفی ، آوردن افکار منفی روی کاغذه!
هر چی توی ذهنته بیار روی کاغذ تا مغرت احساس سبکی بکنه.
انشالا مشکلت حل میشه.
الصبر مفتاح الفرج!
:72:
اره یه دفترچه یاد داشت دارم که حرفامو توش مینویسم گاهی .
تاثیرش جالبه چون انگار با یکی حرف میزنم.
اره دوست خوب میخوام سبک بشم وگرنه میدونم روش به نتیجه رسیدنم همونیه که کارشناسا و شما گفتین .
هر چند وقت کم میارم به خودم میگم چرا باید همچین سرنوشتی داشته باشم ... میتونستم با کسی ازدواج کنم که دوسم داشته باشه و دوسش داشته باشم ولی ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:316:
محمد عزیز:72:
اگر درست بخاطر بیاورم در یکی از پستهات اشاره کرده بودی که شخصی رو دوست داشتی و او هم شما رو بسیار دوست داشت ولی بخاطر
اینکه در شهر دیگری بود با او خداحافظی کردی؟! و با نامزد الانت که از فامیل هست و مورد تایید خانواده ازدواج کردی؟!
آیا فکر نمی کنی که قدری در ازدواج منفعل عمل کردی و بجای جنگیدن برای بدست اوردن شخصی که مورد پسند یکدیگر بودید
بدنبال تایید و انتخاب دیگران رفتی؟!
این نکته را برای این بیان کردم که اینبار دیگر منفعل عمل نکنی و با رفتاری جرات مندانه بدنبال زندگی باشی که مطلوب
خودت هست نه دیگران، تاپیک رفتار جرات مندانه آقای sci را حتما بخون.
موفق باشی:72:
اره ولی خوب شرایط رو تو اون موقع سنجیدم واگر بازم برگردم به قبل اونو انتخاب نمیکنم چون توی دو تاشهر بودیم و ایشون هم قبول نمیکرد بیاد شهر ما .
اون مساله منتفیه و توی این ازدواجم خودم انتخاب کردم و منفعل نبودم . کاملا انتخابم روی عقل و احساس بوده ولی متاسفانه انتخاب اون اینطور نبوده
هر وقت حرف میزنیم باید بحث کنیم توی بحث هم از هیچ حرفی علیه من دریغ نمیکنه ولی تا یه حرف بزنم بهش بر میخوره..
دوستان تاپیک من غیر فعال شده نمیتونم توش مطلب بزنم چکار کنم موضوع مهمی رو میخاستم بگم
با عرض پوزش از صاحب تاپیک
آقا نتونستم موضوعی رو در تاپیکم بنویسم حالا چرا نمیدونم
دوستان
متاسفانه نتونستم مشکلم رو حل کنم
نه مادرش دست از تحقير غيبت و خاله زنگبازي برداشت
نه اطرافيان دست از دخالتهاي بيجاش برداشت
نه نامزدم حالي شد و نه من ديگه نتونستم مقاومت و تحمل کنم و ديگه دارم به جنون ميرسم
ديگه کارمون داره به طلاق کشيد