RE: آیا دوست(دختر) را با زنم آشنا کنم؟ (درخواست کمک)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
مهمتر از اینکه از لیست کانتکتهای موبایلم پاک بشه اینه که از فکر و ذهنم پاک بشه! اونم نه شمارش بلکه خودش!!!!!!!
پاک کردن اسمشون از لیست کانتکتهای موبایلتون یکی از قدمهاییه که کمک میکنه از فکر و ذهنتونم پاک بشه. مطمئن باشید پاک کردن نشونه های ایشون از زندگیتون، مث پاک کردن اس ام اس ها کمک میکنه که نه تنها شمارشون و اس ام اس هاشون بلکه خودشون از فکرتون پاک بشن
[align=justify]
بچه ها امروز چهار دی سالگرد ازدواج من و همسرمه :43:و من وقتی رسیدم خونه سالگرد ازدواجمون را بهش تبریک گفتم. بقلش کردم بعدش زدم زیر گریه!:302::302: گفت دیوونه شدی امشب یا از ازدواج با من پشیمون شدی؟ گفتم نه فقط خستم و میخوام خستگیامو تو آغوش تو فراموش کنم.کلی یاد خاطرات نامزدیمون کردیم(الان دوباره گریم گرفته:302:) و یکمی از فیلم عروسیمون را دیدیم. مرتب سه چیز تو ذهنم بود:
این دو سال زندگی مشترکمون(خاطرات تلخ و شیرینش) و اون خانم و حرفای شما:303:
بچه ها من بلاخره تصمیمو گرفتم
میخواهم برای همیشه ارتباطم را با این خانم قطع کنم[/size][size=x-large]البته به این طریق که دیگه اصلا تماس نگیرم و ایشونم تماس گرفتند حواب ندم تا خودشون متوجه بشناز تک تک شماها که کمک کردید و نظر دادید و راهنماییم کردید نهایت تشکر را دارم، خدا گره زندگیتون اگه دارید باز کنه. برام دعا کنید میخوام تمام فکر و ذکرم بشه همسر و زندگی خودم. خداراشکر که این دو سال همسرم بویی نبرد، واقعا خدا راشکر:323: خدا را شکر اشتباهات بزرگتر و خیلی بزرگتر را مرتکب نشدم، خداراشکر که حس میکنم مهرش داره از دلم بیرون میره و دوباره همسرم همه عشقمه:323:
دوستان من دلایلی و عقده گیرهای فکری(بجز چیزهایی که گفتم) واسه اینکه این مجوز این کار را به خودم بدم داشتم که شاید ی مدت دیگه که کاملا آرامشمو بدست آوردم بیام و در موردش ازتون کمک بخوام چون تا اون دلایل واسم حل نه شاید بعدها دوباره پام بلغزه ولی اگه اون گیرام رفع بشن دیگه هیچوقت نرم سمت این مسایل.
بچه ها بازم ممنونمممممممممممممممممممم م و همتونو دوست دارم،[/align][size=large]:72::72::72:
سلام
به نوبه خودم تبریک میگم آقای کامروا.
بنویس ارتباطم را برای همیشه با آن خانم قطع کردم.
کامروا باشی برادر :104:
آقای کامروا آخر پست رو بالاخره open ended گذاشتی ها برادر!
قبول نیست!
از اون خاطره بازی نامزدی و... حس کردم، دلتون عشق ورزی میخواد با همسرتون مثل همون دورانها. البته میتونید خودتون شرایطتش رو با همسرتون ایجاد کنید. ولی شکل رابطه فعلی شما بعد از گذشت چند سال قطعا یه فرقی با دوران نامزدی داره. نمیگم بدتره. اتفاقا رابطه عمیق تره. شناخت بیشتره. فرصت عشق ورزیدن بیشتره و امکاناتش هم بیشتر از اون زمان در اختیارتون هست.
یه صحبت کلیشه ای از این تالار یاد گرفتیم و به کرات شنیدیم که با دخل و تصرف خودمون میشه اینه که: پرورش عشق در مراحل مختلف زندگی بمانند پرورش یک گل در مراحل مختلف رشد اونه که رسیدگی خاص خودش رو میخواد. باید به موقع خاکشو عوض کنی، تقویتی پاش بریزی، آبیاریش کنی، یه وقت تو سایه بذاریش یه وقت تو آقتاب ببریش، هرس اش کنی و... در نهایت اینکه یک باغبان به پرورده دست خودش با لذت نگاه میکنه و عزیز میداردش و اونو نمی چینه بندازه دور! یا با دستهای خودش علفهای هرز رو نمیاره توی باغچه گلهاش بکاره. بلکه اگر هم اونها رو بطور تصادفی دید سعی میکنه از ریشه درشون بیاره و جای دوری بندازتشون که دوباره پر تر از قبل در نیاد و منابع تغذیه گل رو هدر نده و در نهایت باعث پژمردگی و نابودی حاصل و ثمره زحماتش نشه :72:
شما اینکارها رو برای مراقبت از عشق چندین و چند سالتون انجام میدید؟
از خواندن پستت گریه ام گرفت آقای کامروا
خیلی خیلی خوشحالم که بالاخره تصمیمتو گرفتی
و خوشحال ترم از اینکه تصمیمت به موقع و قبل از باخبر شدن خانمت از ماجرا بود
چون که من با تمام وجود می توانم حس کنم که بخشیدن بی وفایی همسر چقدر سخته
و البته فراموش کردنش غیر ممکن
همسر من هم یه روزی مثل شما خطایی کرده بود و البته به مدت 1 ماه و نه دوسال!
با اینکه الان همه چیز خوب است و عشقمون نسبت به قبل چند برابر شده و همسرم تمام سعی اش رو برای جبران خطایش می کند، اما...
آب رفته به جوی بر نمی گردد
ذهن من همیشه درگیر این مساله هست و خواهد بود.
خوش به حال همسرت که چیزی از این قضیه نفهمیده و شما تمومش کردی
من تازه وارد این سایت شدم
ولی دیدم خیلی جالبه و کارشناساناه راهنمایی میکنن
امیدوارم موفق باشی
فقط میتونم اینو بگم که اگه خانمتون منطقی بر خورد میکنه بهش بگید ولی اگه باعث میشه که نسبت به شما شکاک بشه دیگه بهتره که اصلا عنوان هم نکنید
من همسرم خدا رو شکر بهم میگه هر چند ناراحت شدم گاهی اوقات ولی به روی خودم نیاوردم و چون شما هم هنوز کاری نکردید و رابطتون سالم بوده حذمش راحت تره:72:
تبریک آقای کامروا
آفرین به عزم و اراده تون
ای کاش من هم مثل شما می تونستم با خودم کنار بیام و مشکلی که شبیه مشکل شما نیست رو برای خودم حل کنم
واقعا تبریک برادر
خدا دوستتون داره که از دو راهی اومدین بیرون
برای منم دعا کنید:104::72:
سلام مثل اينكه من دير رسيدم و همه چي ختم به خير شده الهي شكر خدايا هزاران هزار مرتبه شكر.برادر عزيز من به شخصه بهت افتخار ميكنم بيني شيطان رو به خاك ماليدي.از مدير محترم و موسسان اين تالار هم نهايت تشكر رو دارم كه باعث تاسيس يه همچين جايي كمك به حل مشكلات دوستان ميكنن.خدا قوت اجرتون با مادر سادات