خيلي برام قابل تحسينه كه با اون همه سختي پيشرفت كردين ، جدي ميگم:104:
اما يه سوال ، آيا كسي كه (مثلا) دكترا داره فقط قدر اونچه كه به دست آورده رو ميدونه و براش زحمت كشيده؟ آيا همه دستاورد ها فقط توي محيط كار و دانشگاهه ؟ چيزاي ديگه براتون ارزشي نداره؟
من خودم به شدت مخالفم كه از معياراتون پايين بيايين(البته واسه خودتون يه مرز داشته باشين ، يه ايده آل)
اما اول معياراتون بايد درست باشه ، بعد سفت و سخت پاش وايسيد!
شما كه نميخواين انتقام سختي هايي كه كشيدين رو از همسر آينده تون بگيريد ؟!
به نظرم شما بيشتر يه آدم فهيم و قوي و مهربون به دردتون ميخوره تا يكي كه فقط توي " درس و كار" هم سطح شما باشه!
البته طبيعيه كه نبايد خيلي پايينتر باشه،به هر حال بايد جور دربياين ، اما به نظرم توي متن زندگي اينا به حاشيه ميره و آدما با اخلاق و روحيات همديگه زندگي ميكنن!
نظر شخصيم اينه كه اگه طرف شخصيت سالم و فهميده اي داشته باشه ، قطعا اهل تلاش و پيشرفته و قدر داشته هاشو ميدونه.
دوستمون گفتن اين روزا گرفتن دكترا خيلي سخت نيست ، اما چه تضميني هست كه كسي كه شما ميخواين باشه؟ شخصا ديدم خانومي كه آخر سواد و كار و تحصيلكرده اميركبير و ... بودن ، اما نتونست يه زندگي رو اداره كنه و آخرش جدايي!
(اينكه همه ش روي تحصيلات زوم كردم چون يه مثال دم دستي بود ، شما هم خيلي بهش اصرار داري)
ميدونم خيلي مهمه اما به قول همدردي راه پيشرفت رو كه نبستن!بعد از ازدواج خانومتون نميشه درس بخونه؟
ميشه ملاك هاتون رو به ترتيب اولويت و اهميت بنويسيد كه دوستان بهتر جواب بدن؟
يه چيز بد بگم ؟ قبلش معذرت ميخوام
اما فكر ميكنم بعدها كه همسرتون توي يه مسئله اي ازتون كمك بخوان ميگيد ، من خودم تلاش كردم ، شما هم خودت برو تلاش كن !
زن هر قدر هم كه از مردش جلوتر باشه ، بازم دلش حمايت مردونه ميخواد
فكر كنم شما خيلي فمنيستي!!!!به شدت به تساوي زن و مرد اعتقاد داري! در صورتي كه از زمين تا آسمون روحيه ها متفاوته!
(اشكم درومد اين همه رو با موبايل تايپ كردم:302:)