RE: حال و احوال یاران همدردی (7)
صبح به خیر همدردی ها
امروز اولین روزیه که این موقع از خواب پاشدم و حالم بسیار خوب هست.آماده شدم و منتظر پدر شوهر عزیزم هستم تا بیاد و من رو ببره اداره تا اگه خدا بخواد کم کم کارها رو یاد بگیرم و انشالله بعد ار اتمام این ترم آخر به عنوان منهدس بخش فناوری اطلاعات اداره آموزش پرورش مشغول به کاربشم.البته اگه مثل خونه داریم دسته گل به آب ندم خوبه.اینجا از دیشب تا حالا بارون میاد.هوای بسیار عالی و فرح بخشی هست.راست میگن سحرخیز باش تا کامروا شوی
تقدیم به همه:72:
شب همه شما بچه های تالار همدردی بخیر
اینجا بارونیه چند دقیقه پیش بارون شروع شده و هوا هم مطلوب و بهاریه ، حالم خوبه فقط احساس میکنم تالار دیگه اون لطافت گذشته رو نداره تا بخوای پستی بزنی میگن این تاپیک احساسیه و مخالف اهداف تالاره! به هر حال حس و حال لطافت و شادی تو تالار بسیار کم رنگ شده و تاپیکها همش شده مشکلات غافل از اینکه آدم باید اول روحش آرامش داشته باشه که بتونه مشکلاتشو حل کنه بگذریم میدونم این مطلب پرت میشه تو قسمت آزاد تا فقط همون سه چهار نفر مدیر بهش دسترسی داشته باشن ... ولش کن بابا ؛شبتون رویایی باشه
سلام به اهالی خوب و فهیم و با ذوق همدردی
خوبید همگی که ان شاء الله
خب بازار آشپزی رو داغ کردید ها ، آشپز خونه با وجود بی دل و پدر بزرگ و ترانه و فکور و مریم که یکی از یکی شوخ طبع تر ، حال و هوایی پیدا کرده ....... هم فال و هم تماشا ،هم یاد گرفتن غذا و هم تلطیف روح :310:
کلی امروز از پستهای شما خندیدم :311::311:
از این روزهاست که ابتکارات غذایی اعضاء همدردی در بیاد و بره بشه کتاب آشپزی همدردی .......
جدی میگم میشه یک کتاب طنز از توش درآورد . کی گفته همه کتابهای آشپزی باید جدی باشه و ..... میشه یه چاشنی طنز هم بهش زد ، خلاقیته دیگه .
فکر کن در مواد مورد نیاز پدر بزرگ میاد :
1 .....
2 .....
3 ......
4 - فلفل و نمک به قدر لازم
5 - یک نفر آدم با حوصیه و بیکار :311:
یا در روش پخت یه چاشنی هایی از طنز اضافه میشه .
پیازها را داخل روغن .......
اینجا نمیشه ، آخه حال و احواله میام توی همون آشپزخونه ایده ام را تکمیل می کنم
خلاصه خوشم که می بینم حالتون خوشه و دور هم میگید و می خندید و کنارش به خلق الله هم راهنمایی می دهید ......:310::310::43::104::72:
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
سلام
اما خدمت شما عرض کنم اگه مطالب قبلی بنده رو دیده باشید من بیشتر تو قسمتهای آزاد و هنر و ... سایت فعال بودم اما سایت همدردی بیشتر به سوی تخصصی شدن پیش رفته و متوجه شدم که برای اون قسمتها تعرفه بالایی قرار داده که اونم شامل تعرفه یک ماهه و یکساله هست که هر دوش هم برای کسی که به صورت تفننی و از سر علاقه بخواد مطالبی تو قسمت آزاد قرار بده خیلی هزینش بالاست . به همین خاطر فکر نکنم سایت تخصصی روانشناسی و مشاوره همدردی دیگه مثل سابق جایی برای چنین فعالیتهایی باشه . به هر حال از ابراز لطف شما هم سپاسگذارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
حالم خوبه فقط احساس میکنم تالار دیگه اون لطافت گذشته رو نداره تا بخوای پستی بزنی میگن این تاپیک احساسیه و مخالف اهداف تالاره! به هر حال حس و حال لطافت و شادی تو تالار بسیار کم رنگ شده و تاپیکها همش شده مشکلات غافل از اینکه آدم باید اول روحش آرامش داشته باشه که بتونه مشکلاتشو حل کنه بگذریم میدونم این مطلب پرت میشه تو قسمت آزاد تا فقط همون سه چهار نفر مدیر بهش دسترسی داشته باشن ... ولش کن بابا ؛شبتون رویایی باشه
با سلام
آرمان 26 گرامی
بله دقیقا همین طور هست که هنگام ورود به تالار متوجه شدید.
تالار نسبت به سالهای قبل کاملا رویه اش اصلاح شده است و اصلا برنامه ای برای پرو بال دادن مسائل احساسی اعضاء ندارد، چون متاسفانه شاهد این بودیم که در چتر احساسی به وجود آمده متاسفانه وابستگی هایی ایجاد شده است و خود همدردی و بعضی اعضایش زمینه وابستگی برای افرادی را ایجاد کرده است و مشکلاتی را فراهم کرده است. به طوری که حتی تاپیک هایی مثل اعتیاد به همدردی گشوده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
خوشم که می بینم حالتون خوشه و دور هم میگید و می خندید و کنارش به خلق الله هم راهنمایی می دهید ......:310::310::43::104::72:
[/color]
فرشته جون قربون دستت خواهر! من دستم بند آشپزیه، بچه ها هم رو گاز اند، خودت خلق الله رو از دم در راهنمایی کن برن :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
تالار نسبت به سالهای قبل کاملا رویه اش اصلاح شده است
...
به طوری که حتی تاپیک هایی مثل اعتیاد به همدردی گشوده شد.
بعله! به حول و قوه الهی و با تلاش و پشتکار برادران زحمتکش و سربازان گمنام همدردی، الحمدالله ریشه اعتیاد در این تالار خشکیده شد و اراذل و اوباش درمان شدند و به آغوش گرم خونواده هاشون برگشتند. و الان این عزیزانی که می بینید هم تفننی میان همدردی. البته اون قبلی ها هم اولش تفننی فقط روزای تعطیل میومدند. اما لامصب خوردند به تعطیلات نوروز و دیگه خلاصه در این دام گرفتار شدند. مهم اینه که الان همه تفننی میزنند و کلا ریشه اعتیاد و در این تالار خشکوندیم! و به جرات میتونم بگم یکی از پاک ترین تالارهای منطقه رو داریم! بزن اون دس قشنگه رو :104:
حالا برای اینکه سربازان گمنام همدردی یه وقت پست ما رو انحرافی و در خلاف جهت خوش و بش و احوالپرسی تشخیص ندن و خلاصه به اعماق تاریخ منتقلش نکنند،
حالتون خوووووووبه؟
خووووووووووبین؟
دماغتون چاااااااااقه؟
منم خوبم؟ شما خوبییییییین؟
جناب مدیر اینجا جاش نیست اگه اجازه بدید تو تاپیک پیشنهادات و انتقادات تالار در خصوص دو واژه اعتیاد به همدردی و تخصصی شدن همدردی نظر بدیم؛البته اگه هدف پیشرفت یه انجمن باشه باید آستانه تحمل مدیران بالا بره و از همین انتقادات به نفع تالار استفاده بشه ؛حالم همچنان خوبه اما چون نمیشه تمام حرفها و نظراتم رو بیان کنم برخی از مدیران صورتی هم سلیقه ای عمل میکنند؛ گزارش نابحق میدهند ؛ تهمت بیجا میزنن اعصابم خورده ؛جناب مدیر نزارید مدیران زیر دستتون دیکتاتور بار بیان زیر دستی که نه عدالت دارد نه تخصص مشاوره و روانشناسی و فقط ادعاست ! حیف وقت ندارید و نمیخوام با حرفام دغدغه فکریتون رو بیشتر کنم چون کارهای مهم تری دارید؛اگه حرفی و یا انتقاداتی دارم به شما نیست بلکه به یکی دوتا از زیردستان شماست که تحمل هیچ انتقادی ندارند و به ظاهر میخندند اما از باطن آتیش میگیرند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
جناب مدیر اینجا جاش نیست اگه اجازه بدید تو تاپیک پیشنهادات و انتقادات تالار در خصوص دو واژه اعتیاد به همدردی و تخصصی شدن همدردی نظر بدیم؛البته اگه هدف پیشرفت یه انجمن باشه باید آستانه تحمل مدیران بالا بره و از همین انتقادات به نفع تالار استفاده بشه ؛حالم همچنان خوبه اما چون نمیشه تمام حرفها و نظراتم رو بیان کنم برخی از مدیران صورتی هم سلیقه ای عمل میکنند؛ گزارش نابحق میدهند ؛ تهمت بیجا میزنن اعصابم خورده ؛جناب مدیر نزارید مدیران زیر دستتون دیکتاتور بار بیان زیر دستی که نه عدالت دارد نه تخصص مشاوره و روانشناسی و فقط ادعاست ! حیف وقت ندارید و نمیخوام با حرفام دغدغه فکریتون رو بیشتر کنم چون کارهای مهم تری دارید؛اگه حرفی و یا انتقاداتی دارم به شما نیست بلکه به یکی دوتا از زیردستان شماست که تحمل هیچ انتقادی ندارند و به ظاهر میخندند اما از باطن آتیش میگیرند!
با سلام
شما که قدیمی هستید باید بیشتر قوانین تالار را رعایت فرمایید.
لذا خواهش می کنم اگر مطلبی دارید از طریق لینک ارتباط با ما با شخص بنده در میان بگذارید. و از آوردن تنش های شخصی به جو عمومی تالار اجتناب کنید. البته من پیش از آن هم نکاتی را برایتان به صورت خصوصی ارسال کردم که توقع داشتم از همان طریق هم جواب دهید.
با تشکر
جناب مدیر این مشکل شخصی نیست بحث انتقاد از یکی دوتا از مدیران صورتی تالاره ؛بنده تو چندسال فعالیت در تالار هیچگاه در خصوص هیچ کس به شما از راه پیام خصوصی گزارشی ندادم چون راستش عادت به زیر آب زنی و تهمت ندارم و همیشه سعی کردم مستقیم با خود شخص برخورد کنم به هر حال از جواب دادن خصوصی معذورم چون دوس ندارم در غیاب شخص قضاوتی بکنم !الانم این متن رو اینجا نوشتم که اون شخص یا اشخاص بدونن و هراس برشون نداره من قصد زیرآبی رفتن مثل خودشون ندارم!
آقاي آرمان 26 اين صراحت خوبه كه مايليد مشكلتون رو به خودافراد مورد نظرتون منتقل كنيد اما نوشتنش تواين تايپيكه مثله اينه كه باهمسايه ي ديواربه ديوارتون مشكل پيداكنيدوبريد تو پشت بوم فريادبزنيد وجومحل رو متشنج كنيد!
براي هركدوم ازماممكنه مشكلاتي بامديران پيش بياد خودمن هم چندماه پيش يك تايپيك انتقادي داشتم كه بامرور زمان متوجه اشتباهم شدم و مطمئنا شماهم باصحبت شخصي بامديرهمدردي مشكلتون رفع خواهدشد
به هرحال خواهرانه ازتون ميخوام ازقضاوت سريع درموردعملكرد آدم هايي كه بي چشم داشت وقت و اعصاب و حوصله براي مشكلات اعضاي سايت ميذارن بگذريد و نگاهي به مشكلات وتايپيك هايي كه همين اعضا با سعه صدر وزمان به صاحب تايپيكش كمك كردن بندازيد بعد درفضاي عمومي همدردي اينطور بنويسيد
اميدوارم حالتون هميشه خوب باشه و موفق باشيد
حال من امشب مثل آسمون شهرمونه.هوای دلم بارانی ست .