RE: چطور از عشقم دل بکنم ؟
اول اینکه تو این سایت می تونی مقالات خوبی برای کنترل احساسات پیدا کنی. اگر لینکاشو پیدا کنم برایت می گذارم.
دوم اینکه یک مساله ای رو هم یادم رفت بگم. یک جایی خوندم نوشته بودی خسته ای و سردرگم. ببین الان شما بعد از دو سال ارتباط از دور با مشکلات این آقا، در حالیکه در اوج انرژی و توانایی جوونی هستی احساس خستگی می کنی. چه برسه که بخواهی با مشکلات این آقا از نزدیک برای یک عمر سر و کله بزنی.
پیداش کردم. اینم یکی از مقاله هاست
مدیریت احساسات و چند گام برای تسلط بر عواطف
یک سوال دیگه !
باید بهش بگم باید تمومش کنیم و میخوام دیگه ارتباطمون صفر صفر بشه یا اینکه یه دفعه بذارم برم؟
صبر نکنم بریم پیش مشاور ؟
اینکار که بگم تا روزی که میریم مشاوره هیچ ارتباطی با هم نداشته باشیم ، اونروز بیا و بعدشم واسه همیشه تموم.
من نمیخوام کشش بدم
فقط میترسم
نقل قول:
باید بهش بگم باید تمومش کنیم و میخوام دیگه ارتباطمون صفر صفر بشه یا اینکه یه دفعه بذارم برم؟
عزیزم باید بهش بگی . خیلی مودبانه و محترمانه. خداحافظی کن و اعلام کن که تحت هیچ شرایطی نمی خوای دیگه به این رابطه برگردی.
بعد از خداحافظی تمام نشانه هایی که از ایشون داری از قبیل شماره، ایمیل، هدیه و ... رو هم رو از زندگیت پاک کن.
سخته ولی شدنیه:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
قطع کامل بی وقفه
بستر زدایی به معنی اینکه هر چیزی که ارتباط شما را سهل می کند از جلوی دست خود دور کن.
مثلا واگذاری سیم کارت
چک نکردن ایمیل مرتبط کننده
و هر بستری که موجب ارتباط شما می شود.
ارتباط صفر منظور ماست.
یک جراحی نتیجه بخش ، مثل جراحی یک آپاندیس. درد آور، اما نتیجه مفید به همراه دارد.
باید بروی سراغ
التیام جراحت های عاطفی
این تاپیک از ظرفیت مجاز ( 50 پست ) عبور کرده
لطفاً اگر هنوز نیاز به راهنمایی دارید در تاپیکی جدید جمع بندی راهکارهای داده شده در این تاپیک و اقدامات خود را بااستفاده از راهنمایی بیان کرده و لینک این تاپیک را در پست اول قرار داده و سپس راهنمایی بخواهید .
موفق باشید
.