ميتونيد يه تاپيك ديگه باز كنيدو لينك اين تاپيك هم توي پست اولتون بذاريد.
اين كه شد پست٥١،چرا قفل نشده پس؟:311::311:
ببين اينجا هم معجزه اتفاق ميفته:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
ميتونيد يه تاپيك ديگه باز كنيدو لينك اين تاپيك هم توي پست اولتون بذاريد.
اين كه شد پست٥١،چرا قفل نشده پس؟:311::311:
ببين اينجا هم معجزه اتفاق ميفته:311:
امروز صبح از اداره طرح( آموزش نیروی انسانی) زنگ زدند.بالاخره از هفته دیگه شنبه باید برم سرکار.
می خواستم یه مطلبیو بگم، شما که منو نمی شناسین و بخدا جانماز آب نمی کشم بالاخره صفحه مجازیه لزومی نداره آدم دروغ بگه،،
تا این سننم نه سیگار کشیدم نه مشروب خوردم نه مواد کشیدم نه با خانمی زنا کردم و...
با خودم می گم به تو با این ظاهروشخصیت خوب و موقعیت مادی نه چندان خوب حالا از نظر مادیون نه می گن و نمی تونی ازدواج کنی ولی در مقابل بیشتر این دوستام و هم دانشگاهیام و اطرافیام که متاهل و مجرد هستند مثل آب خوردن دارن به خدا و همسراشون خیانت می کنن و همچنین حتی در بیشتر این تاپیک های دوستان می خونم که مردای متاهل با زنان غریبه یا آشنا در فیس بوک یا ایمیل و ... ارتباط دوستی یا جنسی برقرار می کنن و به نامزدشون یا همسرشون خیانت می کنند،، واقعا شرم می کنم.شرم می کنم از اینکه به چه راحتی زندگی که امثال من در آرزوی اون هستیم این از خدا بی خبرا به چه راحتی اونو از بین می برند و کینه و نفرت عمیقی در دل همسراشون می کارند.لعنت خداوند بر همچین مردانی باد که با داشتن همسر دست به چنین کارایی می زنن.
آیا این اشخاص که دست به چنین کارایی می زنند مادیات از قبیل خانه و... ندارن؟ چرا دارن.زیاد هم دارن که خوشی زیر دلشونو زده و به عبارتی هار شدند.ولی خیلی چیزای دیگه که تضمین کننده زندگیه ندارن.....
من نمی گم که مادیات نباشه ولی دخترایی (متاسفانه اکثرا)که اولویتشون پول و موقعیت اجتماعی باشه مطمنا پول و موقعیت اجتماعیو به اخلاقیات و معنویات ترجیح می دن و بالاخره نتیجه می شود این دوستی ها و ارتباطات نامشروع.
مشکل من : من واقعا ... دوسش دارم بخدا خودشو دوس دارم.ازش هم هیچی نمی خوام فقط خودش با شناسنامش.جهیزیه هم 3-4 سال نامزد می مونیم خودم کار می کنم ومی خرم.ببنید احساساتی نشدم. ونیستم.
من بخدا بار اولمه اینجوری تو سایت میام اهل فیس بوک و... هم نیستم دیگه وقتشو هم ندارم.
فقط می خوام از شما سوال کنم آیا این جواب نه ای که به اصطلاح خودشون منطقی بوده آیا واقعا منطقیه؟
کلی عرض می کنم چطور یه دختری می تونه 2-3 سال یا بیشتر با پسری دوست بشه ولی منی که علنا و رسما خواستگاری کردم نمی تونن 6-7 ماه صبر کنه؟ چطور با انواع اقسام پسرها در فیس بوک و دانشگاه و ... به اصطلاح دوست اجتماعی می شن ولی نمی تونست بخاطر من که براش اینهمه ارزش قالم،6-7 ماه صبر کنه؟متنفرم از اصطلاح دوست اجتماعی.
چرا تا یه موقعیتی پیش میاد برا ازدواجتون اینو در دست نگه می دارین و دنبال موقعیت به اصطلاح مادی تر هستین؟یعنی مادیات اینهمه جذابیت داره؟
چرا؟ و 1000 تا چرای دیگه؟
آقا H.M عزیز
شما و خشمتون رو درک میکنم
ولی خواهش میکنم این موضوع رو به اکثر دخترای عزیزمون نسبت ندین
خیلی دختران ما هم هستند که فقط به یکی دل میبندن و در آخر ازش رکب میخورند و اون پسر فقط دختر بیچاررو تو آب نمک میخیسونه و در عین حال دنبال دختر با شرایط بهتر هست
و در آخر خیلی راحت دختر بیجاررو به بهونه های مختلف میپیچونه
ولی ما هم نباید این موضوع رو بست بدیم به اکثر آقایون
به هرحال از اینحالت خشم و کینه زودتر بیاید بیرون
چون فقط به خودتون و زندگیتون لطمه وارد میشه و خودتون ضرر میکنید
به جای این گله ها بهتره که به دنبال کسب موفقیت بیشتر باشید
شما جوان سالمی هستید
مطمئنم موفق میشید
یاحق
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده
لطفاً از راهنمایی های داده شده یک جمع بندی داشته و سعی در عمل به آنها داشته باشید . در ادامه اگر باز هم نیاز به راهنمایی داشتید تاپیکی دیگر باز کرده ضمن ارائه نتیجه اقدامات و عمل به راهکارهای داده شده ، و دادن لینک این تاپیک در مورد مسئله جدید یا ادامه همین مسئله راهنمایی بخواهید .
موفق باشید
.