RE: ارتباط نامزدم با دختر دوست خانوادگی
عزیزم همسر تو از حالا باید بدونه خواه ناخواه ازدواج و تاهل، تعهد میاره و خط قرمزهایی رو ایجاد می کند که طرفین رابطه باید رعایت کنند. بهش بفهمون این که از خودش مطمئنه مهم نیست، مهم حفظ خط قرمزها و نشکستن حریم هاست. من با اطمینان بهت می گویم که با قاطعیت با این قضیه برخورد کن، حتی اگه به قول خودت محدودت هایت بیشتر بشود. چون چیزی که مهمه طرز فکر همسرت در خصوص ایجاد چنین روابطی است، این طرز فکر به نظر من خطرناک است و در آینده هم منجر به برقراری روابط جدید با افراد جدید می شود.
به نظرم ایراد گرفتن های همسرت از شما باعث شده که اعتماد به نفست پایین بیاید. پس اول اعتماد به نفست رو ببر بالا. به محاسن و ویژگی های مثبتت فکر کن، خودتو اصلا دست کم نگیر و در مرحله بعد با همسرت جدی صحبت کن و بهش اولتیماتوم بده. بهش یک مهلت کوتاه بده تا رابطه اش و کلا با اون خانم قطع کنه.
حتی به نظر من اگه این راهکارها موثر نبود با یکی از اعضای خانواده اش مثلا مادرش درمیان بگذار تا یک شخص سوم هم بهش بفهماند که این کارش اصلا درست نیست.
موفق باشی
واقعا ممنونم که تنهام نمیذارین و با راهنماییهاتون به افکارم جهت میدین تا تصمیم درستو بگیرم :72:
کبود جان بله منم از اون یه جمله ش به شدت وحشت زده شدم .. مدام میاد تو فکرم و میگم یه زن چقدر میتونه پست باشه که این حرفها رو به یه مرد متاهل بزنه ؟!!!!!!!!
شاید شما درست بگی و من قاطعیت لازمو نداشته باشم ..
شب نیلوفری عزیز از شما هم ممنونم .. حرف شمام دقیقا درسته .. من اعتماد به نفسم کمی پایینه و اگه همسرم یه ایراد کوچیکم ازم بگیره دیگه میره رو صفر :311:
از سه شنبه ی هفته ی پیش که همسرم به اون خانوم گفت اونی که باهاش چت کردی ارام بوده دیگه با هم حرف نزدن .. مطمئنم که همسرم ای دی دیگه ای نداره که بهم نگفته باشه .. شبا 5 دقیقه میره و فیس بوکشو چک میکنه و سریع میاد بیرون .. فعلا هم نه نیوشا پیغامی گذاشته نه همسرم چیزی گفته .. وقتی بهش میگم چرا اون روز به نیوشا گفتی با من چت کرده میگه میخواستم حواسشو جمع کنه و از زندگی ما بکشه بیرون ..
میشه با توجه به این اتفاقای اخر بگین هنوزم باید باهاش صحبت کنم یا منتظر بمونم ؟!
به نظر من منتظر بمون اما حواست رو جمع کن و هوشیار باش
ضمنا عزیزم ایدی ساختن که کاری نداره
نمی خوام بدبینت کنم اما هوشیار باش
الان که با هم نمی حرفا نمیتونی دوباره گیر بدی
اما فرصت خوبیه که خودت رو بهش نشون بدی . بیشتر بهش محبت کن و لابه لا حرفات تو لحظه های محبت آمیز بگو که چقدر خوشحالی که در کنارشی و بهم وفادارید .
بهش بگو که چقدر دوسش داری و چقدر نگران زندگی ات هستی .و ...........
الان بهترین موقعیته نزار تنها بمونه که دوباره به اون رو بیاره
موفق باشی
عزیزم الان بهترین موقعیته که ارتباطشون کاملا قطع بشه ، مخصوصا که خودشون اقدام کردن (البته اگه واقعا اینی که تعریف کردی شده باشه)
اون خانم هم فعلا متوجه شده که چه خرابکاری پیش شما کرده
حالا که رابطشون اینطوری شده باید از هر فرصتی برای جذب همسرت استفاده کنی تا حتی دیگه یاد اونهم نیفته ،
کارایی که دوست داره و خوشش میاد انجام بده ، سعی کن باهم خوش باشید، بگردید ، تفریح کنید
خودت رو شاد و با طراوت نشون بده
اما جدای ازینها رابطه عاطفی و احساسیتونو از درون تقویت کن ، ازش در مورد احساساتش سوال کن ، در مورد ناراحتی هاش .. خوشحالی هاش .. نشون بده برات مهمه که همسرت خوشحاله یا غمگین؟ راضیه یا ناراضی؟ چیزی اذیتش نمی کنه؟ چه ناراحتی و مشکلی داره؟ توقع و انتظار برآورده نشده ای نداره؟
البته احساست خودتم براش بگو ، این خیلی به نزدیک شدنتون کمک میکنه
اینو دیگه خودت با توجه به نوع رابطتون باید تنظیم کنی.
تو یه زمانی که از لحاظ احساسی باهم خوبید و دارید حرف میزنید ، بهش بگو خیلی آروم شدم که دیگه با نیوشا حرف نزدی، واقعا اذیت میشدم، حتی با اینکه بهت اعتماد کامل دارم اما دوست ندارم با هیچ زن دیگه ای حرف بزنی
در انتها هم بگو امیدوارم اونم با شوهرش خوب بشه و زندگیشون خوب شه
البته زیاد دیگه رو این موضوع صحبت نکن ، فقط یه چیز خلاصه بگو و ازش عبور کن ، اما حواستم جمع کن که باز پیداش نشه و پنهانی اوضاع رو زیرنظر داشته باش
کبود عزیز این چیزیه که به منم گفتن و ظاهرا واقعیت داره .. چون من فیس بوک و ایمیلش رو نگاه کردم و خبری نبود .. نمیدونم تو فیس بوک میشه پیغاما رو پاک کرد بدون اینکه بقیه ش پاک شه یا نه .. ولی ظاهرا که چیزی نبود ..
چشم . همه ی توصیه هاتون رو حتما بهش عمل میکنم ..
فعلا اوضاع ارومه و امیدوارم که آروم بمونه .. :302::302:
کاش پست بعدیم تو این تاپیک تشکر از زحمتای دوستان و خبر ختم بخیر شدن این ماجرا باشه .. :72:
الف-ح عزیز
فقط مواظب باش که از طریق دیگه ای ارتباطشون رو ادامه ندن که تو خبر نداشته باشی!
شوهر من وقتی فهمید ایمیلاشو چک میگنم یک آی دی دیگه باز کرده بود و با اون باهاش چت میکرد و من هم از همه جل بیخبر!! توی اینجور چیزا خانوما یک فکرایی میکنن که عقل جن هم بهش نمیرسه برای اینکه بتونه رابطه شو حفظ کنه!! به هر حال اونا الان حواسشونو خیلی جمعتر میکنن که دوباره لو نرن!! ولی زیاد نگران نباش اگه رابطه ای وجود داشته باشه بلاخره لو میرن.
به هر حال امیدوارم و برات دعا میکنم که شوهرت به خودش اومده باشه و این رابطه رو قطع کرده باشه!! ولی اینو مطمئن باش که ممکنه مردا از اینکارا انجام بدن ولی اگر بخوان انتخاب کنند یک موی زنشون رو به هیچ کسی نمیدن و آخر سر شما رو انتخاب میکنند. به نظر نم نکثر مردا به خطراتی که این روابط برای زندگی مشترکشون به بار میاره واقف نیستند وگرنه اصلا شروع نمیکردند!! عزیزم به صحبتهای کبود جان هم کاملا عمل کن و سعی کن به شوهرت خیلی نزدیک بشی و تمام لوندیهای زنانه ات روبه کار ببر که برای دیدنت لحظه شماری کنه:72::72::72:
ساره جون اگه تو فیس بوک دیدی دختره هم پیغام نمی زاره شک کن . چون اگه شوهرت رابطه رو قطع کرده باشه اون روزی ده تا پیغام میزاره که کجایی و دلم تنگه و از این حرف ها .
پس اگه از اون هم پیغامی نیست شک نکن رابطه دارن
نه دیگه دختره پیغام نمیذاره
دیشب هم همسرم میگفت خدا رو شکر از وقتی اون حرفو به نیوشا زدم دیگه رفته و پشت سرشم نیگا نکرده !
یکم شک کردم .. نمیدونم چه جوری باید بفهمم یا چیکار باید کنم ..
چون توی یکی از چتهاشون قبل اینکه پاک کنه من خوندم که دختره گفته بود نمیشه ببینمت ؟! همسرمم جواب داده بود چرا بعدا هم بهت وب میدم هم voice .
نمیدونم .. دیگه به همه چی شک کردم نمیدونم باید چیکار کنم و چه فکری کنم ..
تو ظاهر همه چیز ارومه اما خبر از اصل ماجرا فقط خدا داره ..
عزیزم من نمیخوام فکرتو مشغول کنم اما تو ای فیسبوک لعنتی همه کار میشه کرد اره میشه پیام هارو به دلخواه پاک کرد حتی طرف میتون اسم خودشو مخفی نه تا فقط 1 نفر خاص ببینه اما حواستو جمع کن خیلی زیاد اما تابلو نکن نذار شوهرت بفهمه تو هنوز نگرانی
نمیدونم کارو جان ..
من اصلا دیگه به روی خودم نمیارم و حرفی نمیزنم .. اون هم همین طور ..
حواسم به فیس بوکش هست ولی خب ..
بازم نگرانم ولی به روی خودم نمیارم که همسرم نفهمه .. امیدوارم همه چیز همون جوری باشه که نشون میده :316::316:
یه خبر بد .. احتمالا برا عید اون خانوم و خانواده ش میان ایران :302::302: