RE: دوست داشتن هم دانشگاهی
ممنونم sanjab مهربان و رویای صداقت عزيز http://www.postsmile.net/img/20/2082.gifخانواده كاملا با خبر هستن پدرم ايشونو تا حدي مي شناسه بخاطر شغلش (من مشخصات اين خانم رو به پدرم گفتم و ايشون برسي كردن)
فقط دليل ايشون اينه من كار و درس وضعيت خدمتم مشخص نيست (صبر كنيم)
گفتن با خواستگاري مخالفتي ندارن اما با اين شرايط جز نه جيزي بدست نمي ياري و ضربه مي خوري.
من مي خوام اين خانم منو بشناسه اگه از من خوشش امد رسمي اقدام بشه تا خانواده ها با هم اشنا بشن.
من كلا ادم ارومي هستم و اجازه بي احترامي به هيج كسي رو به خودم نمي دم و هميشه حواسم هست بخاطر من به كسي بي احترامي نشه و نام كسي خراب نشه.
سلام دوست عزیز .من دیروز یه خورده از متن ارسالی شمارو راجع به مساله ای که دارین مطالعه کردم.
به نظر من باتوجه به شرایط اقتصادی شما اگه طرف مقابلتون قبول کنن فعلا بهترین راه اینه که یه مدت فقط به قصد آشنایی بیشتر با خصوصیات شخصی باهم دیدوبازدیدی داشته باشین.
راستی تابحال به ایشون پیشنهاد آشنایی دادین ؟
MAILY S2 عزيز ممنونم كه وقت گذاشتين
من به اينده ام خيلي اميد دارم چون هم حمايت هاي بدرم هست (هم مادي هم معنوي) هم به خودم اطمينان دارم خدارو شكر از هيچ كاري نمي ترسم (با توجه به اينكه تو ناز نعمت بزرگ شدم اما ادم راحت طلبي نيستم) (اينا رو گفتم كمي با شخصيتم اشنا بشين)
من هنوز با ايشون هيج ارتباط كلامي بر قرار نكردم اما نمي دونم چرا اينقدر هم رو مي بينيم البته نا خواسته و هر بار متوجه مي شم كه ايشون حضور منو متوجه مي شن. هر جور تلاش مي كنم خودمو از ايشون مخفي كنم نمي شه هر كاري كنم باز روبه روي هم قرار مي گيريم برا همين احساس مي كنم به من حساس شده.
مثلا هفته قبل من بين چندين پسر ديگه ايستاده بودم همراه با رفيقم كه از ماجراي ما خبر داره و ايشون با كلي دختر ديگه يه طرف ديگه سالن (منتظر بودم ببينم ايشون تو كدام كلاس مي رن) ولي اصلا نگاهشون نمي كردم كه رفيقم گفت فقط داره تو رو نگاه مي كنه كمي دقت كردم ديدم راست مي گه رفتم كنار ستون كه كلا هم ديد من كور شود هم ايشون كه با كمال تعجب ديدم ايشون هم موقعيت مكاني شون رو عوض كردن و امدن جايي كه در ديد هم باشيم شايد نا خواسته بوده باشد.
اينم بگم ايشون نمره A رشته برق هستن (رشته من مكانيك هست) حالا نمي دانم ايشون اين برخورد هاي نا خواسته را چگونه برداشت كنن.
یه چیزی بگم ؟ اینو یه گوشه ذهنتون بذارید
دختر ها از اینکه یکی بهشون علاقه داشته باشه خوششون میاد ، حتی اگه اون پسر رو برای ازدواج نپسندند
و اگه علاقه یه پسر رو بفهمند بهش حساس میشن و ممکنه همه ش دقت کنند که اون پسر چیکار میکنه و ...
این رو کلی گفتم
اینکه شمارو نگاه کرد نمیتونه دلیل این باشه که ازتون خوشش میاد ، همینطور که نمیتونه دلیلی بر این باشه که ازتون خوشش نمیاد !!!
فقط بدونید که ازتون متنفر نیست ، اگه دختری از پسری متنفر باشه سعی میکنه حتی اونو اتفاقی هم که شده نبینه!:311:
دوست عزیز .
من واقعا برا ی این جامعه ایی که داریم توش زندگی می کنبم متاسفم .
برای فرهنگی که جا افتاده .
دوست عزیز من و شما و عزاران فرد دیگه وقتی داریم به زندگی مون از دید ازدواج نگاه می کنیم ، همه هزار تا مشکل میزارن واسه مون .
مثلا میگن شما خونه نداری ، کار دائمی نداری ، پس انداز نداری و .... .
حالا فکر کن می خوای بری با دختری دوست بشی . هیچ کدوم از اینا رو نمی خواد .
خب فکرشو بکن ، منی که دوست دارم احساس دوست داشتن و دوست داشته شدن بکنم ، به راحتی و عین آب خوردن می تونم که این حسم رو ارضا بکنم ، حالا نیاز جنسی ام پیشکش .
حالا در این میان اگر یک جوونی پیدا بشه که بخواد احساساهاشو از راه درست ارضا کنه ، باید چیکار کنه ؟
دوست عزیز .
من اگه جای شما بودم ، با خانواده ام که در میون گذاشته ام هیچ ، حتما اقدام رسمی هم می کردم .
شما که نمی دونی اگه خانواده ات پشتیبانت هستن حتماً بذار مراحل شناخت رو با خانواده ات طی کنی .
بابات میگه عشقت یک طرفه است ، اشکال نداره یه خواستگاری که می تونی بری .
در ضمن سربازی هم این روزها اونقدر مثه گذشته سخت نیست .
خیلی حرفها رو دلم می خوام برات بزنم ......
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
دوست عزیز .
من واقعا برا ی این جامعه ایی که داریم توش زندگی می کنبم متاسفم .
برای فرهنگی که جا افتاده .
دوست عزیز من و شما و عزاران فرد دیگه وقتی داریم به زندگی مون از دید ازدواج نگاه می کنیم ، همه هزار تا مشکل میزارن واسه مون .
مثلا میگن شما خونه نداری ، کار دائمی نداری ، پس انداز نداری و .... .
حالا فکر کن می خوای بری با دختری دوست بشی . هیچ کدوم از اینا رو نمی خواد .
خب فکرشو بکن ، منی که دوست دارم احساس دوست داشتن و دوست داشته شدن بکنم ، به راحتی و عین آب خوردن می تونم که این حسم رو ارضا بکنم ، حالا نیاز جنسی ام پیشکش .
حالا در این میان اگر یک جوونی پیدا بشه که بخواد احساساهاشو از راه درست ارضا کنه ، باید چیکار کنه ؟
دوست عزیز .
من اگه جای شما بودم ، با خانواده ام که در میون گذاشته ام هیچ ، حتما اقدام رسمی هم می کردم .
شما که نمی دونی اگه خانواده ات پشتیبانت هستن حتماً بذار مراحل شناخت رو با خانواده ات طی کنی .
بابات میگه عشقت یک طرفه است ، اشکال نداره یه خواستگاری که می تونی بری .
در ضمن سربازی هم این روزها اونقدر مثه گذشته سخت نیست .
خیلی حرفها رو دلم می خوام برات بزنم ......
.
خیلی موافقم
اميد عزيز ممنونم(omid65)
حرف دلمو زدي يه متن طولاني نوشته بودم كه احساس كردم اينجا جاش نيست بزار به همين دو جمله بسنده كنيم...
اينجا همه ارزش ها شده غير ارزش و همه غير ارزش ها شده ارزش
و
حرام خدا شده حلال و حلال خدا شده حرام
نمیدونم حرف از تاسف برای جامعه چه دردی رو دوا میکنه.
فرهنگی هم که باهاش زندگی می کنیم تا جائیکه ما میبینیم که همیشه بیشترین ضررش برای خانما بوده اونوقت انگار عادی شده .
اونوقت شما آقایون منتظرید دنبال یه موضوع که بهانه اش کنید؟
گیریم جامعه طوری شده که کار برای یه عده آسون تر و برای یه عده سخت تر شده باشه شما باید راهتون عوض کنید یا اینکه واسه در جا زدن یه بهونه داشته باشید.نا سلامتی مرد خونه باید مسولیت پذیر باشه
به نظر من آقای امید و صابر مشکل شما ربطی به شرایط جامعه نداره
یلدا !
شما فکر می کنی این فرهنگ از قبل وجود داشته ؟
طوری فرهنگ رو خراب کردن که همه فکر میکنن سن ازدواج شده 30 !!!!
هر تاپیکی رو ببینی اینحوریه .
من نمی دونم این چه روییه ایی همدردی داره ، تعجب می کنم .
هر موقع طرف سنش مثلاً 25 به بالا بود میگن اره خوبه وقتشه حتی دیر هم هست!
وقتی من توی 30 سالگی ازدواج کنم ، کی بچه ام به دنیا بیاد ؟ کی نوه ام به دنیا بیاد ؟ آیا با این سن امید به زندگی در ایران که 72 ساله ، آیا من می تونم اولین نوه ام رو ببینم یا نه ؟
شما برید جرایم جنسی رو ببینین ، شما برین دوست های دختر و پسری رو ببینین ، شما برین تعداد سایت های غیراخلاقی رو ببینین ، شما برین ببینین که چند تا دختر فقط به خاطر تنهایی اومدن با پسرا دوست شدن و بکارت خودشون رو از دست دادن ؟! شما برین ببینین توی اتاقهای گفتگوهای ایرانی ها در چت روم ها چه میگذره . شما برید تاپیک های همدردی رو ببینین .
می خوام بگم یلــــــــــــــدا ، فرهنگ ایناست . فرهنگ ریختن قبح دوستی دختر و پسره . فرهنگ اینه که omid65 وقتی میاد توی همدردی میگه "مامان ! زن می خوام " ولی 10 ماه که می گذره ، میگه "بچه ها ! دوست دختر می خوام " .
فرهنگ یعنی این.
حالا در این وسط یک پسر سالم می خواد ازدواج کنه و از راه اسلامی و دینی اش می خواد نیازهای خودشو برآورده کنه .
وظیفه ما اینه که با ارائه تمهیداتی کاری بکنیم که این وصلت سر بگیره و البته ایشون راه درست رو انتخاب کنند .
.
به خدا سربازی رو دیگه نبابد جزو موانع ازدواج در نظر گرفت.
.
حالا خدایا شکر پدر ایشون و خانواده شون پشتبانشون هستند و کار ایشون خیلی راحتتره .
و من انتظار دارم ازش که دست دست نکنه.
.
مسئولیت پذیری ؟! فکر نکنم در بحث ما موضوعیت داشته باشه .
يلدا مهربان من همه نظرات شما رو قبول دارم
ولي
آيا پيدا كردن دوست دختر راحتره يا ازدواج؟
فكر نكن من پسر بي ارزه اي هستم كه تاحالا دوست مونث نداشتم
خدا را شاكرم چهره قابل قبولي دارم (چهره خودمو دوست دارم و خدارو شكر مي كنم) روابط عمومي خوبي دارم يعني آنقدر در روابط عمومي قوي هستم كه اكثر پسراي دانشكده فني (هم ترمي ها) رفيقم و هيچ وقت تنها نبودم و به راحتي با هر كسي كه بخوام ارتباط برقرار مي كنم.
پس پيدا كردن دوس مونث برام هيچ كاري نداره
اما از حرام مي ترسم
يلدا خانم آيا ازدواج به ضرر خانم هاست؟
يا دوستي با پسري كه با چندين نفر ارتباط داره؟