کنترل این دوتا دست کیه؟؟؟؟
یکم ولمشونو کم کنید بابا
نمایش نسخه قابل چاپ
کنترل این دوتا دست کیه؟؟؟؟
یکم ولمشونو کم کنید بابا
پدر بزرگ محترم خانم مهندس نادیا باید کلاس کامپیوتر بگذاریم تا یاد بگیرد:311::311:
پدر بزرگ محترم خانم مهندس نادیا به درد مهندسی تالار نمی خورد:311::311:
پدر بزرگ محترم خانم مهندس نادیا سریع جریمه کنیم:311::311:
پدر بزرگ محترم جریمه خانم نادیا چه باشد:311::311:
پدر بزرگ خانم نادیا ظهر تلفن می زد ساندویچ فست فود نوشابه سفارش می دهد:311:
پدر بزرگ محترم غذا درست کردن تخصص می خواهد خانمها تخصص اشپزی ندارد:311:
محمد جان قربون روحیت برم که با این همه مشکلات بهمونم روحیه میدی .:46:
با اونکه فکرم مشغوله عوارض شهرداری هست .
خانمهای تالار بگوش باشند
ثبت نام کلاسهای آموزشی مقدماتی تا پیشرفته
کلاسهای عشق چست .با استاد امید 65
آموزش گیاه شناسی مخصوصا پیاز.استادفرهنگ27
آموزش مقدماتی تا پشرفته کامپیوتر .استاد محمد ابراهیمی فوق تخصص مدرک از اونجا..........
آموزش حرفه ای آشپزی .استاد بچه مثبت.
آموزش نرم افزار فنوت سایت ها.. استاد مسافرزمان
آموزش روحیه دهی به کاربران.استاد . پدربزرگ همراه با کتابهای آموزشی رایگان
این کلاسها رایگان میباشد . برای ثبت نام خدمت استاد کیوان مراجعه کنید .
آقای ابراهیمی شما نادیا خانومو تنها و مظلوم گیر اوردی؟
خانومها به گوش اینجا آقایون کمبود اعتماد به نفس پیدا کردن.گاهی کمبود اعتماد به نفس نتیجش می شه خود بزرگ بینی و توهم می زنن.فکر می کنن مهارتی دارن در حالی که واقعیت چیز دیگریست.در این بین پدر بزرگ و محمد ابراهیمی وضعشون وخیم تره و کمک احتیاج دارن.بیاید برای اینکه ازین توهمات خارج شن دعا کنیم.:323::323:
البته وضع بقیشون بهتر نیست مثلا فرهنگ دچار حسادت شده و ازین که تو تاپیک ها از خانومها تمجید می شه در حال ترکیدنه:311:
نادیا جان کمی درکشون کن گناه دارن.بیا برای دلخوشیشون تو کلاسها شرکت کنیم اون موقع شاید بفهمن چیزی تو چنته ندارن:227::227:
دوستم اومده خونمون دوساعت هي از همسرش بد ميگه و انتقاد ميكنه
گذاشتم همه دلشو خالي كنه,
حرفاشو كه زد ميگم عزيزم چرا اينقدر بهانه گير شدي يه كمم سر دوربينو بچرخون سمت خودت
يه نگاه به گوشيش ميكنه,ميگه: اااااااااره بابا, مر... همه شونو ببرن !!!!, راست ميگي بيا يه عكس بندازيم يادگاري ميمونه, بيخيال همه شون!!!!!:161:
دارم از پاركينگ ميام بيرون همسايه مون جلومو گرفته پشت سر اون يكي همسايه مون حرف ميزنه و قضاوتش ميكنه!
ميگم خانم اينا به من مربوط نيست, قضاوت نكنيد , داوري كافري است
ميگه اي گل گفتي, منم ميگم اينا كافرن , دين و ايمون درست و حسابي ندارن, بي خيالشون!!!!:162:
ديروز به خواهرم ميگم فلاني هم ادم خوبيه كارشو خوب بلده,
ميگه ااررررررره و دهنشو كج ميكنه,
ميگم بابا اون هر چي هست به خودش مربوطه , ولي حداقل تو كارش كه ماهره,
ميبينم صورتش كج تر شده,
بهش ميگم ببين چشمتو رو خوبي هاي ادما نبند ,من خوبم , تو خوبي!
ميبينم از خنده از رو مبل ميفته پايين ميگه جدا داري در مورد فلاني حرف ميزني!!!:158:
چرا هيشكي منو نمي فهمه:302:
از وقتي اومدم همدردي تنها تر شدم كه:302:
الانم اومدم بگم پدربزرگ واسه مالياتت از تكنيك توقف فكر و تمركز زدايي استفاده كن چون عمرا رفتار جراتمندانه جواب بده
اميدوارم اين يكي رو درست گفته باشم:303:
به به چه خبره اینجا؟
آقای ابراهیمی چه فعال شده به قول آنی :)
نادیا انقدر از نوشته هات خندیدم خیلی باحال بود :311: این کم کردن ولوم و از برق کشیدن دوستان رو
خیلی خوب اومدی. همچین خندیدم همکارام با دهن باز نگام کردن :D
راستی کلک رو نکرده بودی مهندس کامپیوتری ;) میگم باحالی نگو بچه فنی هستی و هم رشته خودم
بزن قدش
خوب بریم سراغ بابا بزرگ که خیلی شلوغ کرده شهرداری هم جریمه اش کرده.
از کی تا حالا گوگل شده نرم افزار؟ :) پدر جان شما که داری آموزش میدی باید بدونی گوگل یک سایتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
که 1 موتور جستجوی قوی وب بیس داره. نرم افزار نیست. االبته موتور جستجوی این سایت یک
web Application با الگوریتم های سرچ قوی هست اما چیزی که نرم افزاره همون مرورگرهای
IE ، Fire Fox ، Opera و غیره است. پس دیگه به نادیا آموزش ندین :)
راستی این مای داکیومنس کجاست؟ :D همون My Document رو میگین یا جدیده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
اگر استادای آقای کلاساتونم اینجوری باشن که دیگه وای به حال شاگرداش :311:
باید تعیین سطح بشن اصلا!
زهره جونی
چقدر آواتارت خوشگله :46: انقدر کیف کردم گذاشتی این رنگین کمان رو.
از این موارد خیلی پیش میاد. به یکی از شاگردای کلاسم که دختره میگم عزیزم دختر باید عفیف باشه.
میگه خانم .... ، عفیف یعنی چی؟ من ( تو دوربین نگاه کردم)
خلاصه که مرده آی کیوی جلبکی برخی آدما هستم
غصه نخور من میفهممت. بیا اصلا واسه خودم حرف بزن
رایحه جونی
دوستم خوبی؟ خیلی وقت بود پست نمیزدی. بعدم نری تو کلاسای اینا ها. اگر همشون تدریسشون مثل
بابابزرگ باشه که دیگه فاتحههههههههههههه
کلا آقایون یکم حسودن. راستی گفتی فرهنگ ، دقت کردی چند وقته از خارپشت و حامد خبری نیست؟
فقط میان تشکر میزنن و میرن. باز قدیما یک کلکلی می کردن. حامد با یاکریمش میشت لب بوم میزد زیر
آواز. اما دیگه ازشون خبری نیست. معلوم نیست کجان. من میگم بیا کلاس نقاشیشونو بدیم زهره جونم
ما خانوما هم پست مدیریتی حامد رو ازش بگیریم :D چطوره؟
واآآآآآ خواهر موتور تو کامپیوتر جا نمیشه که همون بر گرفته از یه ساختار نرم افزاری هست اشتباه نکن
من نمیدونم استاد شما کجا بهش گواهینامه کامپیوتر دادن بهش :311:
بنده خدا دانشجویان این همه پول بی زبون رو میدن به دانشگاه . کامپیوتر یاد بگیرن .
محمد ابراهیمی رایگان آموزش میده و مدرک بین المللی هم بهتون میده برید خارج کار کنید :311:
این شهریه هارو بدید به من بریزم تو جیب شهردای نرم کنار خیابون بسات کنم بشم یکی از اونایی که چهره زیبایی
شهر رو خراب میکنند . میرم سیگار میفروشما جوونایی مردم رو هم گمراه میکنم اول روزی یک نخ سیگار رایگان میدم
بعد که خوب عادت کردن با پول میدم. عجب تکنیکی پیاده کردم:311:
خانمها با استعداد تیزهوششششش لطفا سریعا ثبت نام کنید صندلی خالی نداریما :311::311:
bahar.shadi جان
بزن قدش
پرچم مهندسای کامپیوتر بالاااااااااااااااااااست
دوستان جمیعا سلااااااام
تو این باغ بی آلاچیق! جدید اولین پستیه که میذارم.
میبینم که دوباره باغ همدردی شلوغ پلوغ شده و داره میشه همون آلاچیق کل کل سابق.بازم دم پدربزرگ و محمدآقا گرم که یه صفایی دادن به اینجا و خانوما واسه اینکه کم نیارن :311: سر و کله شون پیدا شد.
(الان هستی میاد میگه دیدی گفتم.تو پسری) :311:
خدارو شکر وقتم انقد پره که نمیتونم تو کلاسای پدربزرگ شرکت کنم :303: وگرنه به قول بهار.شادی فاتحههههه :D
پدربزرگ این تیکه رو خیلی خوب اومدی،مخصوصا این پیاز فرهنگو :311: :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
بهار راست میگه،این خارپشت بعد از اون غیبت طولانیش یه جوری شده ها،دیگه تو کل کل و حال و احوال پیداش نمیشه :)
خب البته ما که میدونیم دلیلشو ( از بس تو کل کلای قبلی جلوی خانوما کم آوردن ....) :199:
جای خیلی از دوستان خالیه اینجا،بهار.زندگی،فرهنگ،سا ابانو،امید65 و بقیه ی دوستان کل کلی.
منتظر قدوم سبزتان هستیم :328:;)
سلام بچه ها
خوب ما اومدیم بحث رو عوض کنیم با اجازه
بهار شادی دوست عزیزم چرا فقط پای پست خانمها تشکر میزنی؟(توی همین آرامشگاه همدردی که توش هستیم منظورمه سه صفحه اخیر رو دیدم اینجوری بود)
نکنه جدیدا فمنیسم شدی؟:163: