RE: به نظر شما بايد اين رابطه رو تموم كنم؟(خواهش ميكنم راهنماييم كنيد)
دختر خوب شما حالت خوب نیست. اصلا نمیتونی تمرکز کنی ، فکر کنی و تصمیم بگیری. شما به تنهایی صد در صد به روانپزشک نیاز داری و به همراه اون آقا هم حتما باید پیش مشاور بری. در صورت ادامه این روند من منتظرم روزی بیای پست بذاری که همسرم بهم خیانت میکنه حالا بگین چیکار کنم.
نميدونم خودمم احساس ميكنم زياد حالم خوب نيست من يه نمزمه ميكم شما قضاوت كنيد كفتم كه خونه خريده منم كمك كردم حالا اكروز وفت كسافرت به مظرتون من توقعم زياد بوده كه بايد كليدو ميديده به من برم اونجا درس بخونم كفت ميخوام كليدو بدم به دوستم اخه بس جرا اون دوستش نمياد بهش بول بده تا بول منو بس بده واسه همينه حال من بد ميشه ميخوام منفجر بشم از غصه امروز دراومده ميكه مهريه هيجي زاست نميزنم
دوستان بالاخره تموم شد اين رابطه مسخره مزخرف فقط دعا كنين زود اروم بشن يه سوال اينكه كيخواستم كارشناساي تالار نظر بدن كه ايا واقعا نيازه من بيش روانبزشك برم ؟
عزیزم امیدوارم توو این تصمیمی که گرفتی (قطع رابطه) قاطع باشی..حستو برای اینکه بخوای هرچه زودتر به آرامش برسی رو کاملا درک میکنم اما نیاز به زمان داره...با این افکار پریشونی که داری و فکر میکنم گفته بودی هیچ دوستی هم نداری بهتره که پیش روانشناس بری....امیدوارم همه ی کسانی که الان توو مرحله ی جدایین یروز بیان اینجا [b]و بگن که دیگه اون آدم سابق براشون اهمیت نداره و راحت دارن زندگی میکنن از جمله خود من......موفق باشی دوست من :72:
نیاز عزیز،
این که شما هیچوقت هیچ دوستی نداشته اید طبیعی نیست. چطور تونستی با این آقا دوست بشی؟
حتی توی مدرسه هم دوستی نداشتی؟ علتش چی هست که با کسی دوست نمی شی؟
به نظر من هم بهتر هست که پیش روانشناس بروی.
برای من جای سوال هست که شما چرا اینقد به این آقا خدمات می دهید؟ چرا خانواده ات که در جریان هستند به شما هیچی نمی گویند؟
خواهر و برادر داری؟ نظر اونها نسبت به این موضوع چی هست؟ هیچ کس بهت نگفته که این آقا داره ازت سواستفاده می کنه؟
رابطه جنسی تون در چه حد بوده؟
تاپیک زیر شباهت هایی به موضوع شما دارد. منفعل بودن و وابسته بودن بیش از حد دختر و سواستفاده های پسر از این رابطه و ...
وابستگي شديد من و عدم پاسخگويي از دوستم داره عذابم ميده!
باید دنبالش بگردم یا فراموشش کنم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niaz64
دوستان بالاخره تموم شد اين رابطه مسخره مزخرف فقط دعا كنين زود اروم بشن يه سوال اينكه كيخواستم كارشناساي تالار نظر بدن كه ايا واقعا نيازه من بيش روانبزشك برم ؟
شما نزد یک روانشناس برو و در جهت کسب آرامش ، قطع وابستگی و پیشگیری از عود رابطه کمک مشاوره ای دریافت کن
تاپیک شما با توجه به تکمیل ظرفیت قفل می شود
موفق باشی
.