RE: چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید
الهام خانم من مشکل شمارو و جواب هاتون رو خوندم
من خودم مردی هستم که رو اندام همسر حساس بودم وهستم.دخترهایی که اندام ظریف و به قول یکی ازدوستان ریزه میزه دارن رو می پسندیدم،به همین دلیل تو خواستگاری هم همیشه به اندازه پا و دست دقت می کردم که یغور و گنده نباشه و از قد بلند هم خوشم نمی اود و هیکلای کوچولو وجمع جور رو دوست داشتم. من با این نوع سلیقم هیچ وقت به چهارشونگی دقت نکردم فقط به قد و قواره و شمای کلی دقت می کردم.اصلا اهمیت موضوع اون قدی نیست خانم که انقدر فکر شو کنید.
باور کنید تا حالا داشتن اندام چهارشونه هیچ وقت از نظرم یک ایراد نبوده،اگر حسن نباشه ایراد نیست
مطمئن باشید
در ثانی شما گفتی قدت 158 هست من قبل اینکه این رو بگی فکر می کردم قدی حدود 175 د اری.این قد مسلتزم استخوان بندی متوسط یا استخوان بندی کوچک هست پس شما قاعدتا نباید اندامی پسرونه داشته باشید
اگر اضافه وزن دارید حتما ورزش کنید که اضافه وزنتون بر طرف شه.
سلام الهام جان:
ممنونم از پاسخ های خوبی که دادی و بازنگری خوبت...
اول از همه می خوام فقط از یک نکته برات بگم ....
عزت نفس
الهام جان بزرگترین مشکل در شما عزت نفس شماست...
با تشکراز تمام دوستانی که خوشبختانه همدردی خوبی دارند و با زدن مثال ها و معیارهای خودشون سعی می کنند به شما کمک کنند ولی عزیزم واقعیت اینه که تمام مثال ها و معیارها نسبی هست و جامعه ما پر هستند از ادم های متفاوت با معیارها و نیت های متفاوت..همون طور که ادم هایی هستند لاغر ها را دوست دارند عده ای هم عاشق چاقی مفرط!!! همسرهاشون هستند...ادم هایی عاشق زن های ریز اندام و عده ای عاشق اندام درشت...عزیزم در این دنیا هیچ چیز ثابت نیست..مردهایی وجود دارند که با همه زیبایی زن به اون خیانت می کنند و مردهایی که با تمام عیوب زن همیشه وفادارند...
هیچ کدام از صحبت های ما در تایید شما اثر ریشه ای در مشکل شما ندارن ..این حقیقتیه که تلخ یا شیرین باید بپذیری...چون با تمام مثال های ما و دوستان ممکنه که شما با مردی یا زنی در زندگیت برخورد کنی که حتی عیب نداشته شما رو عیب بدونه...
الهام جان اگر می خوای برای همیشه مجات پیدا کنی از این فکر ها ..نباید انقدر فکرتو معطوف به مثال های یا نظرات ما و دوستان در مورد این ویژگی ها بکنی..به اطرافت نگاه کن..دختر سبزه مو سیاه با نمکه یا بور و سفید؟عزیزم اینا همه نسبیه...
همان طور که unknowngirl به زیبایی هرچه تمامتر بیان کردن..شما تمرکزت رو باید از همه این زشتی ها و زیبایی ها برداری..مثلا 2 ماه چشم و گوشتو ببند و تنها روی عزت نفست کار کن..وقتی عزت نفس داشته باشی به مرور اعتماد به نفس هم میاد...این نکته مهمیه در درمان ریشه ای موضوع شما..این تالار در انجمن اعتماد به نفس پر است از مقالات کاربردی زیبا که می تونی عملا مدت ها مطالعه کنی و سعی کنی ریشه ای مشکلت رو با کمک این مقالات و بینش دقیق تو طبیعت حل کنی ..منتها به خودت فرت بده..عزیزم همان طور که در جواب سوال من گفتی ...پرسش و پاسخ چت گونه درمان نیست..شما می پرسی عزیزم..منم دغدغه شما رو درک می کنم و دوستان لطف می کننئ به شما پاسخ می دن..عزیزم الان با حدود 6 صفحه تاپیک و پاسخ های خوب دوستان الان وقته نتیجه گیری و هدایت تاپیکه...
1:تمرکزت رو از روی مشکل بردار..
2:شروع به شناخت خودت و ویژگی های رفتاریت بکن
3:روی عزت نفست کار کن
4:هروقت به اندازه کافی مطالب خوندی و عملا تمرین کردی روی اعتماد به نفست کار کن
5:باور کن وقتی این دو مورد بر طرف بشه اصلا مشکلاتت یادت میره
در ادامه..عزیزم من که حدود 1 سالیه فعالیت اینجا نداشتم ولی اون زمانی که ما عضو شدیم تمام افرادی که می بینی...با همین تالار زندگیمونو سر و سامان دادیم..تنها کسانی در این تالار برنده هستند که بخواهند و همت کنند..که تو اون طور که من می بینم از این دسته هستی...
پس به قول دوستان از این فرصت استفاده کن...
گفتی بیشتر از 24 ساعته که تاپیکت ایجاد شده..الان صفحه 6 هستی عزیزم...درسته ..سرماخوردگی 1 روزه ایجاد میشه ولی 7-14 روز درمانش طول می کشه ..حالا شما تصور کن این مشکل چقدر حلش طول می کشه و شما چقدر باید صبور باشی....
خیلی کار داری الهام جان..پس پاشو و شروع کن به جای پست زدن در این تاپیک مقالات و مطالب رو بخون..زندگی افرادی رو بخون که چطور با عیب های بزرگ موفق شدند...
مورد دیگه ای که می خوام توجه تورو بهش جلب کنم ..قانون جذبه عزیزم...ما ادم ها با تفکرات منفی می تونیم منفی ها رو به خودمون جلب کنیم...وقتی شما در مورد خودت انقدر منفی فکر می کنی ادم ها رو مستعد می کنی تا روی تو متمرکز بشن..عزیزم ما خودمون مسئول رفتاری هستیم که دیگرا ن با ما می کنند..پس در ادامه تاپیک ها یجاذبه رو بخون و به خوص کتاب راز....
مورد بعد که صرفا می گم که بدونی...من پزشکم ..روزانه صدها مریض جور واجور می بینم که هیچ کدام مثل دیگری نیستند..عزیزم مشکلات عضلانی اسکلتی اصلا در کاتگوری اونها پهنی شانه های قرار نداره مگر در افرادی که بیماری خاصی دارند که اینجا مجالش نیست و این افراد مشخصند...این اصلا مشکل شما نیست ..اصلا مشکل نیست..1% هم نیست ..خیلی بیشتره عزیزم..پس این تفکرات را بریز دور...شما مشکلت نه شانه پهنه ...نه قد کوتاه..ریشه مشکلت جای دیگریست..وگرنه این همه ادم..یا قد کوتاه دارن..یا کچلند..یا سرطان دارند..یا نازا...یا فلج..کور...
عزیزم به دورت نگاه کن..پاشو و خدا رو شککر کن و همه این پلیدی ها رو رها کن...
دوستی داشتم کچل بود ...همیشه نگران بود..(می دونی کچلی برای دختر بزرگترین عیبه) ..عزیزم اون ازدواج کرده ..هنوز کچله..یک بچه هم داره.خیلی هم خوشبخته...شوهرشم عاشقشه...
مشکل شما اصلا عیب نیست عزیزم...اصلا..باور کن..سعی کن باور کنی...
مورد بعد اینکه افکار منفی رو بریز دور..برو کتابخانه و کتاب هایی در باب تفکر مثبت ...مثبت نگری تهیه کن...ببین چقدر حالت بهتر میشه عزیزم....این کارها رو حتما بکن....
الان دوستان به اندازه کافی پاسخ دادن و الان باید نشون بدی دختر عمل هستی....
پس شروع کن...
نکته اخر حتی سراغ این تاپیک هم نیا..خواندن چند باره این موضوع و زیاد شدن پست ها به شما این تصور رو مید که مشکلت بزرگه..از تمرکز زدایی استفاده کن....حتما این تکنیک رو یاد بگیر...
امیدوارم پست های بعدی در تاپیک خبر از موفقیت های ریشه ای تو داشته باشه و من و دوستان امیدوارانه منتظریم..
الهام دوست داشتی...تو افریده خدا هستی و همه افریده های خداوند سرشارند از زیبایی....
سارا:72:
سلام
بازم ممنون از همگی،خیلی خیلی ممنون
آقای kamyab همونطور که گفتین استخوان بندیم کوچیکه اضافه وزن هم ندارم،ممنون از انرژی ای که بهم دادین:72:
و سارا بانو
خانوم دکتر خیلی زحمت کشیدین،راهنماییتون واقعا کامل و جامع بود،همه چیزو توش گفته بودین
صحبتاتون خیلی کاربردی و راه گشاست،بعد از خوندن پستتون احساس کردم ذهنم از اون افکار منفی نه از اون چیز آزاردهنده ای که توش بود خالی شد،پستتونو 2بار خوندم،شاید لازم باشه بازم بخونمش:46:
چشم عزیزم مقالاتی که پیشنهاد کردینم میخونم.
درسته که تائید من توسط چند نفر از دوستان نمیتونه مشکل منو ریشه ای حل کنه ولی بنظر خودم لازم بود،منکه تو جامعه و با کسایی که دورورم هستن نمیتونم این مسئله رو مطرح کنم(ببینید دیگه دلم نمیاد بعد از اینهمه راهنماییه دلسوزانه بهش بگم مشکل نه فقط دلم نمیاد که یجورایی تاثیر مثبتم گرفتم)،حالم خیلی بد بود و کسی هم نمیتونست باهام همدردی کنه چون من نمیتونستم علت ناراحتیمو به زبون بیارم و اصلا نمیخواستم
بیام خودمو به محک و ارزیابی بقیه بذارم خودمو کوچیک کنم که بعد بفهمم چیزی که از نظر من عیبه از نظر اونا چطوره،میدونم نباید عیب خودتو به زبون بیاری که اگه به زبون بیاری دیگران اونو خیلی بزرگتر از اون چیزی که هست تصور میکنن بنابراین این سوال تو ذهنم اذیتم میکرد،من واقعا داشتم اذیت میشدم خیلی، ولی وقتی از زبون چند نفر بشنوی که این قضیه اصلا چیز مهمی نیست یا اصلا کسی بهش فکر نمیکنه یا توجه نمیکنه یا حتی بعضیا اینو حسنم میدونن خب واسه من که دلم از حرفای بعضیا آتیش بود این حرفا عین آب رو آتیش بود،من واسه بلند شدن به شنیدن این حرفا احتیاج داشتم و حالا دیگه باید رو خودم کار کنم،شخصیتمو قوی کنم.
از همدردیتون کمال تشکر رو دارم.
سلام
دوست گرامی ،مشکل شما داشتن شانه های پهن نیست، همانطور که دوستان نیز اشاره کرده اند،مشکل شما ،خود شما هستید! یعنی شما دهن بین هستید، همانطور که خودتان هم گفته اید، اعتماد به نفس پایینی دارید،و با هر حرفی یا به اصطلاح هر ایرادی بهم میریزید! شما فعلا" نه باشگاه برو، نه به چیز دیگه فکر کن، اول از همه این مشکل سخت گیر بودن و عدم اعتماد به نفس را رفع کنید.اگر قرار است پهن بودن شانه از دید یک خواستگار عیب باشد، و سایر خصوصیات مثبت شما نادیده گرفته شود، همان بهتر که آن خواستگار را خودتان جواب کنید .
ما هر چه بیشتر روی یک موضوع مانور بزنیم و آن را یک عیب بزرگ طلقی کنیم، خواسته یا ناخواسته این موضوع به یک غول تبدیل میشود.غولی که خودمان بزرگش کرده ایم و تمام خوبی ها و نقاط مثبت مان را از نگاه خودمان می پوشاند.
شاید باور نکنید اما اکثر مراجعینی که از بنده مشاوره خواسته اند ،که بیشتر آنها نیز خانم بوده اند تمایل بسیار زیادی به درشت شدن اندام خود دارند،انواع رژیم غذایی و ورزش های سنگین را قبول میکنند تا به آن چیزی که میخواهند برسند.
چرا از خودم مثال نیارم، در 90% موارد پیش نیامده که یک لباس بخرم و اون لباس درست سایز خودم باشه! یکی از قد بلنده و از تنه سایز خودم، یکی از قد مناسبه از تنه گشاد ،با اشتیاق زیادی لباس رو سایز خودم میکنم و از اینکه لباسی رو میپوشم که دقیقا" مثل چوب رختی در تنم باشه احساس رضایت میکنم.
دقت کنید ،احساس رضایت، من باید از خودم راضی باشم ،اگر مثلا" قدم کوتاهه، خوب بذار باشه، از طرف دیگه چندین خصوصیت مثبت در طرف پیدا میشه که خیلی ها ندارن .
سعی کنید این افکار منفی رو از خودتان دور کنید، به خودتان اهمیت دهید و خودتان را نادیده نگیرید، از مقایسه دست بکشید،اعتماد به نفس تنها در صورتی بالا خواهد رفت که خودتان را باور کنید.
نقل قول:
بعدم شاید دوست شما چهره ی خیلی زیبایی دارن و منظور همسرشون چهرشون بوده نه اندامشون؟
این دوستم چهرشون خوبه...نه اینکه خیلی زیبا باشه....ولی جذابه (مثل شما:46:)
نه اتفاقا شوهرش ظاهرا همیشه دوست داشته با یه دختر با همین قد ولی دارای اندام پر ازدواج کنه (از دخترهای لاغر و بلند خوشش نمی اومده.)
اگه تا حالا ازدواج نکردی مطمئن باش که قسمت نبوده هر وقت موقعش بشه همه چیز خودبخود اکی میشه.