دوستان کسی از گلنوش و چشمک خبر داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی از گلنوش و چشمک خبر داره؟
سلام رایحه جان
چشمک کمی درگیر ساختن خانه هست برای همین کم سر میزنه!!
هر چند جاش اینجا خالیه.....
وایییییی.خدایا.یعنی من درست دیدم؟درست خوندم؟؟؟
اون واقعا پست امید بود؟همون امید خودمون؟ :162:
نکنه امید توهم زده :D
امید به خاطر دعاهای من بوداااااا.کلی رفتم حرم دخیل بستم واست :311: :311:
این چتد روزم که نمیومدم تالار برا این بود که داشتم واست دعا میکردم وقت نمیشد بیام :303:
ولی خداییش خیلی خوشحال شدم :43: :227: :310: :73:
انگاری که خودم دارم زن میگیرم همون قدر ذوق کردم :311:
:43:مرسی از همه به خاطر لطفهاشون. این چند روزه واقعا خیلی داره بهم خوش میگذره . احتمالا رو دل کنم !
آخه چند تا مسئله دیگه هم هست که همگی همزمان اتفاق افتاده و تغییرای خوبی هم هستن .
خدا یا شکرت.
در مورد اون دختره باید بگم که ، یکی از دوستان پرسیده بود که پسندیدی یا نه ؟
باید بگم نه ، من نپسندیدم. و اصلاً گزینه خوبی نیست که بخوام روش فکر کنم .
اما اون چیزی که مهمه این بوده که بابام به فکر بوده و وقتی من بهش گفتم که این دختر رو نمی پسندم و رد کردن این دختر ، ازم پرسید چه فردی رو می پسندی که بتونم برات پیدا کنم . من هم حدود 10 دقیقه گفتم که چه شکل دختری:46::43::227::72: رو دوست دارم:46: .
و در خاتمه قرار شد هر جا که ابهام و سوالی داره و یا اینکه من داشته باشم ، بگم بیاد محل کارم و اونجا براش صحبت کنم .
حالا ببینم می تونه کسی رو گیر بیاره یا نه ؟
فکر کنم اینو قبلا هم گفتم ولی دوست دارم هزار بار اینو بنویسم و بخونم:43:
راحیل این اتفاق و اتفاقهایی که افتاده ، خدا کمکمون کرده و قطعا دعاهای شما و بقیه دوستان بی تاثیر نبوده . واقعا از ته دل می گم از همه تون ممنونم.:72:
.
سلام
خانم نادیا 7777 محترم بهترین اعضا تالار است عضو با تجربه بادانش تالار هستی براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72::72:
خانم بی دل به تالار برگشت به تالار خوش امدید
بابا یه تاپیک کل کل بزنید دیگه دلم پوکییییید.
دقت کردین امید هروقت میخواد یه کلمه درمورد همسر آینده اش بگه، مثلا بگه دختر مورد نظرم کلی شکلکای عشقولانه و مهربون میزنه؟ :311: :311:
این دو پست آخریشو نیگا کنید :311:
حالا یه کم حال و احوال کنم نگن پستت کل کلیه:
امید،داداشی،حال خانومت چطوره؟؟؟ :p
خانومه آقا امید :328:
شرمنده میکنید آقا محمد
خیلی خوشحال شدم نوشته خانوم بی دل رو امروز بالاخره بعد مدتها دیدم..چقدرم عالی نوشته بودید پستتون رو
امید جان حالا خیلیم هیجانزده نشی، یه وقت از هول حلیم با مغز بری تو دیگ
گفتم : گر صبر کنی ز هیچی زن سازی
پس هول نشو
سلام به همگی :)
خوب می بینم که این چند روزه که نبودم اتفاقای زیادی افتاده...
دختر مهربون گلم
عزیزم چی شدی؟ امیدوارم زودتر حالت خوب بشه. واقعا هم جات خالی میشه. زودی بیا از حالت بهمون خبر بده.
نگرانمون کردی خانوم گل :46: امیدوارم عمل آسونی باشه و زود برت گردونه هر چه بهتر و سالمتر به همدردی و به
جمع دوستانت :72:
========
وای من باورم نمیشه که مامان بابای امید از تاپیک "من زن میــــــــــــخوام!!!!!!!" امید صداش رو شنیده باشن :311:
ولی مثل اینکه واقعیت داره. امید خان خیلییییییییی برات خوشحالم. امیدوارم هر چه زودتر دختر رویاهات رو پیدا کنی
و بری پی عشقت تا دیگه زن زن نکنی :) ولی جدا عجب چیز قدرتمندیه این ضمیر ناخودآگاه دوستان :)
========
خوب نوبتی هم که باشه نوبته خودمه...نوبت این که میلاد با سعادت امام مهربانی ها رو دوباره به همتون تبریک
بگم و بگم که آقا انگار دوباره دلش واسه من تنگ شده که 26 مهر شاید دوباره عازم مشهد بشم اما این بار برای امر
خیر :) اما خوب یک تیر ، 2 نشونه دیگه. هم میریم پابوس آقا هم میریم برای امر خیر.
تازه بهمن ماه هم دعوت شدیم حرمش :227: دیگه نمیدونین غرق خوشیم. تازه یک سری اتفاقات خوب دیگه در راه
هست که انشالا به وقتش میگم
خوب دوست جونا شماها خوبین؟
رایحه عشق عزیزم ، نادیا جون ، چشمک جون ، سرافراز عزیزم ، بهار گلم ، ویدا جون ، راحیل جان ، زن امیدوار عزیز
گلنوش جون ، دانوب جون ، اقلیما جون بی دل عزیز و بی نهایت گل و همه گل دخترای تالار حال همگیتون خوبه؟
هیات مدیره محترم تالار چطورن؟ هم خانم ها هم آقایان؟ :)
آقایون تالار هم که انشالا خوبن. خوشحال شدیم مکه پست های جناب خارپشت رو هم دیدیدم. پس زنگ
نقاشیتون کی راه میافته؟ مهر اومدهااااااااا!!
اضافه شدن یک عضو خوب به اسم دختر ناشناخته (unknownGirl) رو هم به تالار همدردی تبریک می گم :46:
خوش آمدین
سلام
خواستم يه مدت نيام تا بلكه به مشكلات خودم برسم و كمترشون كنم
نميدونم چرا چند برابر ميشه,
تا پامو ميزارم تو خلوت تنهايي خودم يادشون ميفتم و مرورشون ميكنم
حداقل اينجا فراموششون كرده بودم
ميدونم هيچ غمي بي پايان نيست
اما اينكه هي به خودم ميگم تو دوماه اينده, تو يك ماه اينده انگار بدتر ميشه
شايد منم يه روزي بتونم ازين غم رها بشم,
انگار بهتره اينجا خودمو بين ادما رها كنم تا توي تنهايي خودم
تولد امام رضا هم به همتون مبارك:72:
واسه منم دعا كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
سلام آبجی مشکل همینجاست که چون سرت خلوته آفکارت مشغول میشه .
آره اینجا فراموش میکنی چون دوستانی داری باهاشون درارتباطی و
سرت با پستها گرمه و فکرتو میزاری رو راه حل برای مراجعه کنند .مشکلاتت فراموش میشه .
از غارتنهایت بیا بیرون بجز اینکه به مشکلاتت اضافه کنه کمتر نمیکنه .