RE: عاشق شدم (راهنمایی نیاز دارم)؟
meinoushمرسی واقعا منو امیدوار میکنی
من ورزش هم سعیمو میکنم وانجام میدم
اون دختر بعضی وقتا میاد جلو چشام امروز یکیو دیدم فکر کردم اونه داشتم بال در میاوردم ولی انگار توهم بود:300:
برای خودم سوال است چرا یک دفعه عاشقش شدم؟؟
اصلا هنوز تصویر راه رفتنش جلو چشمامه
هرروز چشم به راهشم ببینم میاد یانه
درضمن فکر نمیکنم برم بهش بگم دوستت دارم فقط معذرت خواهی میکنم چون میدونم حالمو میگیره
به امید روزی که موفقیت را پیدا کنم
توی اون پستی که قبلا برات گذاشتم هم درسای وبلاگ مدیتیشنو بخون هم اینکه کارگاه جراتمندانه رفتار کردن. اگه یکی رو دوست داری نباید از گفتن بهش بترسی که حالمو می گیره. عشق یه احساس طبیعی و قشنگه. ترس و خجالت نداره گلم. اگه نخوای بهش بگی باید دلایلت بهتر باشه. باید کم کم یاد بگیری که محکم باشی. مثلا اینکه نمی خوای ازدواح کنی توی دو سال دیگه یا هرچی. اما ترس نه. حتما بخون اون کارگاه جراتمندانه رفتار کردنو و کم کم توی زندگی روزمره ات انجامش بده.
تو هر کاری که درسته بکن. اگه فکر می کنی باید بهش بگی دوسش داری بگو. اما همیشه یادت باشه زندگیت و مسیر زندگیت توی دستت باشه. مثلا به خاطر اینکه بخوای زود به اون کسی که داری برسی نباید به کار بخورنمیر قانع بشی اونم حالا که جوونی. باید کاراتو طوری تنظیم کنی که به چیزایی که می خوای طی زمان برسی. الان مهم و اولویت به خوب درس خوندنته.
عشق یه احساسه. طبیعیه. اتفاقا احساس قشنگی هم هست در اصلش. پس از خودت و هر چی که هستی راضی باش.
یه حسه طبیعیه. هم طبیعی و هم قشنگ. پس خودتو سرزنش نکن. دله دیگه. می ره هرجا که می خواد. مخصوصا این اولای جوونی که ادم یه کوچولو ناشیه!
هر کاری که فکر می کنی درسته بکن. اما همیشه یادت باشه که تو مسوول خودتی و باید برای خودت اینده ی خوبی بسازی. اون درسای مدیتیشنو و کارگاه جراتمندانه رو شروع کن به خوندن. بهتر می شه حالت و فکرت سامان پیدا می کنه. بعدش بهتر می تونی تصمیم بگیری که چه کار می خوای بکنی. ورزش هم بکن. زندگی هست. دنیا هم هست. افتاب هست. طبیعت هست. از زندگی لذت ببر. سلامت باش و برای اینده ات تلاش کن. به هر چی بخوای می تونی برسی.
:)
من که فکر میکنم باید اول معذرت خواهی بکنم (قشنگ ومختصر همان طور که شما فرمودید)
بعد چندروز برم موضوع رو یک جورایی در میان بزارم(کار بسیار سختی)
تازه اگه ببینمش:47:
من امسال تصمیم داشتم حسابی درس بخونم دوروبر این کارا هم نرم ولی این دختر خانم مغزمو مشغول کرده
من که خودمو نمیبخشم به خاطر رفتار اشتباه اون روزم نمیدونم جو گیر شدم ولی انصافا دختر خیلی خوبیه حتی یکبار بهم بی احترامی نکرد
میتونم بپرسم شما در چند سالگی عاشق شدین؟؟
ایا اون فرد بزرگتر از شما بود؟؟
درستو بشین بخون. امسال تصمیم داشتم چیه دیگه؟ همین الان برو شروع کن. باور کن هر کاری که واسه خودت بکنی بعدا نتیجه اشو می گیری. کم کم و ممتد تلاش کن.
ای نور دیده بجز کشته ی خود ندروی رو حافظ می گه. الان واسه اینده ات تلاش کن و حتما خوب درس بخون تا بتونی موفق باشی. هر چی بکاری همونو درو می کنی.
من مهم نیستم. تو به فکر خودت و کارای خودت باش.از تو که نوشتی 17 سالته کوچیک تر بودم. به هر حال من عشقو دوست داشتن زیاد می دونم که پاک پاک هم باشه. فکر کنم بهش بگن عشق افلاطونی. واسه همینم مشکل خیلی خاصی نداشتم از دوری. فقط دلتنگی عمیق بود. شاید عشق نبوده باشه از نظر بقیه.
نمی دونم چه رفتاری داشتی. اما به هر حال ادم باید به همه احترام بذاره تا جایی که خودش و احترامش زیر سوال نرفته باشه.
سلام عزیزم
داشتم این تایپک رو از اول می خوندم و حدودا تمامش رو خوندم
اما اومدم یه چند توصیه بهت بکنم
عزیزم من و تو هم سنیم و تقریبا زمانی شبیه به هم به یه دختری دل بستیم اما من اسم این حس رو عاشقی نمی ذارم این حس یه حسی بین عاشقی و شهوت و واسه همه پیش میاد پس فکر نکن فقط واسه تو و مطمئن باش همه این دوران رو گذروندن
اما
من خوم طور دیگه ای به این ماجرا نگاه کردم شاید باورت نشه اما روزی چند ساعت می نشستم و بهش فکر می کردم اول خواستم بهش بگم دوستش دارم اما نشستم فکر کردم به خودم گفتم من هنوز سنم خیلی پایین حتی اگر شرایط ازدواج رو هم داشته باشم نباید ازدواج کنم پس گفتم صبر می کنم تا اون روز، روی همه چیزم کار می کنم تا هر روز از روز قبل بهترشم تا اون موقع با دست پر برم خواستگاری خلاصه از اون ماجرا چند هفته گذشت و الان دیگه اون حس رو ندارم و حتی دیگه بهش فکر هم نمی کنم چون یکی رو پیدا کردم که صد برابر از اون بهتر ولی مطمئنم از این بهترم هست
پس عزیزم سعی کن صبر کنی
دوما
من خودم سرم رو با ورزش گرم کردم روزی چند ساعت می رفتم باشگاه تا اون دختر رو نبینم چون اون دختر خونشون دقیقا روبروی خونه ما بود
پس سعی کن چند تا دوست پیدا کنی و بری بیرون سعی کن زیاد تو خونه نباشی
اما صحبت آخر
اگه به قول خودت اون دختر پرید و شوهر کرد مطمئن باش خیلی دختر تو این دنیا هست پس دست به کار احمقانه ای نزنی که بعدش پشیمون شی
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ببخش اگه مطالبم ناقص بود هر چی در توانم بود مثل یه برادر گفتم حالا خودت صاحب اختیاری
امیررضا
meinoush باشه درس هم میخونیم
من به همه احترام میگذارم و بی احترامی هم نکردم فقط درحد شوخی بود که انگار به ایشون برخورد
esteghlaloscarسلام
ممنون خودمم روزی چند ساعت بهش فکر میکنم غم پرک زدم به دیوار خیره میشم
من بیشتر وقتا فکر میکنم چه طوری برم جلو و معذرت خواهی کنم
میدونی من از خیانت بدم میاد پس بازم صبر میکنم اگه این حس پوچ بود از بین میبره ولی اگه نبود دیگه باید یک فکرایی کرد
دوست که زیاد دارم ولی دیگهباهاشون کاری ندارم چون دیگه مثله اونا نیستم هی میخوان ادمو به را کج بفرستن منم که عاقل شدم اصلا توجهی نمیکنم
خیلی دختر هست وفقط یکی مثله اون است که خودشه
خیلی ممنون از هر دو عزیز
دوستان مدتی گذشته از عشقم هم نسبت به ایشون کم شده چند روزه با کمک ورزش کمتر به فکرش میوفتم
یک حسی میگه از اینجا رفتن یکم غمگینم خیلی ازش خوشم میاد ولی انگار تقدیر برام یک چیز دیگه ای نوشته
یک راهنمایی میخوام چطور میشه کاملا فراموشش کرد ؟؟چون بیش تر از این نمیخوام درگیرش بشم(فصل مدارس نزدیک) ومیدونم احتمال دیدنش خیلی کم است وهمین طور صحبت کردن باهاش پس میخوام فراموشش کنم
ویک سوال اگه فراموشش کردم به طور اتفاقی دیدمش بازم معذرت خواهی کنم؟؟
علاوه بر لینکای قبلی که توی یه پست توی همین تاپیکت گذاشته بودم اینا رو هم بخون
http://www.hamdardi.net/thread-24575-post-228175.html#pid228175
http://www.hamdardi.net/thread-16432.html
ورزش و یه کلاسی که دوست داری مثلا یه کلاس زبان یا هنری می تونه بهت کمک کنه. باید هم فکرتو مشغول کنی هم با ورزش جسمتو خسته کنی و با کنترل افکارت یادش که می یفتی دیگه ادامه ندی فکر کردن بهشو. بعد از یه مدت بهتر می شی. اگه بعد از این کارا و خوندن لینکا و ورزش و کلاسا حس کردی بازم مشکل داری یه روانپزشک خوب پیدا کن برو کمکت می کنه.
ورزش های سنگین نکن. سبک مثله دویدن هر روز دوچرخه سواری و شنا و اینا خوبن هم روحیه اتو خوب می کنن هم به مرور قوی تر می شی و برای سلامتت هم خوبه.
اگه واقعا تصمیمت اینه که فراموشش کنی این کارا می تونه کمکت کنه.
ممکنه مسافرت باشن یا هر چی. ممکنه دوباره هم ببینیش. هر کاری که فکر می کنی درسته بکن. از دوست شدن تا معذرت خواهی تا فراموش کردنش در مورد هیچکدوم من نمی تونم نظر بدم چون این خودتی که باید تصمیم بگیری. اما حتما لینکایی که گذاشته بودم رو شروع کن به خوندن. هم درسای مدیتیشنو به ترتیب بخون و هم کارگاه جراتمندانه رفتار کردنو بخون. یه ماه از وقتتم نمی گیره. در عوض فکرت سامان پیدا می کنه و می تونی خودت خوب و درست تصمیم بگیری. واست هم خوبه. واسه بقیه زندگیت هم خوبه و کمکت می کنه.
موفق باشی گلم.:72:
خیلی ممنون شما خیلی لطف دارین ورزش متاسفانه من عادت ندارم سبک انجام بدم همیشه سنگین انجام میدم الان هم بدجوری درگیر ورزشم زانومم اسیب دیده سر همین چندروز پیش یکمی از دوستان بهم گفت که یکی از دوستام با ماشین زده بود به این دختر خانم (نمی دونم از قصد یا تصادفی) ایشونم چیزیش نشده بود ولی با لگد زده بود تمام درو کاپوتو داغون کرده بود جوری که رفته بود صافکاری حالا من موندم ایشون مشکل دارن(دختره) چون حرکاتش خشن وپرخاشگر است