RE: چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
من مشکلی واسش ایجاد نکردم. اما من کلا زیاد به کار دیگران ایراد میگیرم و به ایشون هم مثل دیگران ایرادهایی گرفتم گر چه کمکش هم کردم. ایراد یعنی نسبت به دقت در کار. هیچ برخورد بدی از نظر خودم نبوده
برای من مناسب بوده از نظر کلیات خانواده و اینکه رفتار کلی خودش را در مدتی که میشناسم تایید میکنم که خیلی مودب و سالم هست. البته خوب حتما خیلی دخترهای مناسب دیگه هم هستن اما من که همه را نمیشناسم. با ایشون ارتباط کاری داشتم و از بین اینهایی که ارتباط داشتم فکر کردم یک کیس میانگین خوب به بالا هست برای من. از جهات مختلف
فکر میکنم اگر جواب مثبت بود من به قصد ازدواج رفته بودم.
اما اگر منظور از علاقه عشق و عاشقی باشه نه من اینطوری نیستم.
سلام آقای دلگیر موقتی!
شرمنده من همه ی تاپیکو نخوندم اما چند صفحه ش رو خوندم.
به نظرم غیر از غرور به کمی یکدنده هم هستید نه؟ :310:
اگر واقعا دختر مناسبی هست و از ایشون شناخت دارید و به نظرتون ارزشش رو داره یکبار دیگه هم پیشنهاد بدین و از ایشون محترمانه علت تصمیمش رو بپرسین البته نه حق به جانب فقط بفرمائین که از نظر من کاملا شما حق دارید که به من جواب رد بدین یه هر دلیلی یا ... اما من میخوام دلیلش رو بدونم که آیا درسه و ...
البته نه به این زودی بذارین یه کمی بگذره بعد دوباره پیشنهاد بدین. مثلا یکی دوماه!
ضرر نداره مطمئن باش به غرورت هم برنمیخوره تازه میتونه نشون بده چقدر متواضعی با وجود اینکه موقعیتت خوبه و ...
خیلی ممنون اما پرسیدن دلیلش چه فایده ای داره؟ گر چه من میخوام بدونم اما نمیخوام از خودش بپرسم.
فقط اونچه الان ذهن منو مشغول کرده رفتار زیاد خوشرویانه الانش هست. چون قبلا مخصوصا بعد از جریان مطرح کردن مساله با یه حالت خاصی مثل ترس و شرمندگی سرش را مینداخت پایین و زیر لبی سلامی میکرد و میرفت.
اما از وقتی که چند هفته پیش واسه انجام ندادن کاری بهش پیغام دادم اومد با من صحبت کرد و از اون موقع رفتارش به نظرم کمی عوض شده و برخوردش. مرتب میخنده. واقعا خدا ما مردها رو گرفتار چه موجودات عجیبی کرده:)
دوستان سلام
یک مشورت دارم که امیدوارم کمکم کنید.
گفتم که به فردی در محیط کار پیشنهاد ازدواج دادم و علیرغم موقعیت و شرایط خوبم جواب نه داد به بهانه ادامه تحصیل. الان 3 ماه میگذره. در مدت 1-2 ماه اخیر به نظرم رفتارهاش گاهی صمیمانه بوده و همین مساله ذهنم را مشغول کرد که شاید راهی برای طرح مجدد مساله باشه.
در حال حاضر مورد جدیدی سراغ دارم که میخواستم باهاش صحبت کنم. اما مورد اول ذهن من را مشغول کرده. فکر میکنم تا از ذهنم در نیاد راحت نمیشم و نمیتونم سراغ مورد جدید برم. میخوام بدونم دلیل اصلی جواب رد اون چی بوده و ایا راهه دیگه ای داره برای طرح مجدد مساله.
به ذهنم رسید که از یکی از خانمهای متاهل همکارم در محیط که ایشون را هم میشناسه بخوام مساله را سر بسته مطرح کنه و نظرش را بگیره. مثلا بگه ( فلانی از شما خوشش میاد و نظرت چیه؟ گویا قبلا هم به خودت اشاراتی داشته) و خلاصه بره زیر زبونش ببینه مساله اش چیه؟ آیا کسی را داره؟ آیا از من خوشش نمیاد و آیا های دیگه.. فکر میکنم اینجوری ذهنم آروم میشه
یک دلیل اینکه زیاد احتیاط میکنم و نمیخواستم قبلا همکارام در محیط در جریان مسایل باشن اینه که چون مواردم در محیط کار بوده نمیخوام این مساله بپیچه که فلانی قبلا مثلا از 2 نفر خواستگاری کرد و بهش نه گفتن آخه شاید این موارد نه شنیدن بازم پیش بیاد
دوست عزیز:72:
به نظر من بهترین کار اینه که خودت شخصا و یا از مادر یا خواهرت بخواهی یکبار دیگر رسمی از ایشون
خاستگاری کنید و اگر جواب منفی داد کامل بزاریشون کنار ولی به هیچ وجه توصیه نمی کنم که یک
همکار دیگه رو واسطه کنی، چون اصولا محیط کار و همکارای دیگه شرایط پیچیده ای رو در اینده برای هردوتون
خواسته یا ناخواسته ایجاد می کنند که زجر اور خواهد بود.
موفق باشی:72:
[align=justify]دلگیر عزیز،
مسئله رو اینقدر پیچیده نکنید، یکبار دیگه خیلی ساده و راحت در این مورد باهاشون صحبت کنید. منطقی نیست که تا این حد سخت بگیرید! از این موضوع ساده چه غولی برای خودتون ساختید! :)
در ضمن وقتی باهاشون صحبت می کنید، زیاد روی جواب رد قبلی تاکید نکنید. یعنی به جای اینکه بپرسید چرا جوابش منفی بوده، یکبار دیگه پیشنهاد اولیه خودتون رو مطرح کنید. چون اگه جواب منفی قبلی رو جدی بگیرید، سختشون می شه که بگن نظرشون عوض شده.
با نظر سنجاب هم کاملا موافقم، شخص دیگری رو وارد ماجرا نکنید، شما دو انسان بالغ هستید، می تونید با هم به راحتی ارتباط برقرار کنید.
این هم توصیه نیچه به شما:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahnaz66
نیچه..
مهم نیستــــ اگر انـسـان بـرای کـسی که دوسـتـش دارد غـرورش را از دستـــــ بـدهـد ؛
امـا فـاجـعـه اسـتــــــ اگر بـه خـاطـر حـفـظ غـرور ، کـسی را که دوسـتـــــ دارد از دستـــــ بـدهـد .
موفق باشید.[/align]
سلام
خیلی ممنون
قبلا همه دوستام بهم میگفتن از طریق واسطه اقدام کن و مطلب را غیر مستقیم بپرس که نظرش چیه درباره خودت. اما من شخصا اقدام کردم. ایندفعه انگار میگید شخصا برم. نمیدونم. اگه دوستان بیشتری در اینجا نظرشون این باشه باید راجع بهش فکر کنم. خودم هم اصلا نمیخوام افراد دیگه ای مخصوصا همکارا وارد قضیه بشن
من فكركنم ازين كه جواب منفي بهتون داده پشيمونه.و بااينكارش ميخواد اينو بگه.چون اگه قرار بود از ترس از دست دادن كارش باشه كه همون3ماه پيش اينطوري ميكرد.بنظرم شما يبار ديگه شانستونو امتحان كنيد
سلام
من خیلی از مطالب این سایتو خوندم بیشترین چیزی که ذهنمو بهش مشغول کرده این بوده که نمیدونم چرا پسرا همیشه حق رو به خودشون میدن و فکر میکنن چون فقط موقعیت مالی خوبی دارن دخترا هم باید جوابشون مثبت باشه!
درسته جامعه ما طوری شده که همه چی تقریبا مادیات شده ولی چرا فکر میکنین همه دخترا هدفشون پولدار بودن طرف مقابلشون هست؟؟ شاید از نوع رفتار و اخلاقتون خوشش نیاد که جواب منفی میدن!! خود من چند مورد برام پیش اومد ولی یک موردشون از همون اخلاقو منشش خوشم نیومد !! شب خواستگاری خیلی راحت بود انگار چندین ساله همو میشناسیم :)) کلی حرف میزدو میخندید :))
زندگی که همش پول و موقیعت نیست!! مشکلات رو نمیبینید که خیلی هابه خاطر همین رفتار مردا کلی مشکل دارن؟؟؟
فقط حرفم اینه که پسرا همیشه به موقعیت خوبی که دارن تکیه نکنن!!چیزای دیگه هم هست مهمه!!
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده
لطفاً از راهنمایی های داده شده یک جمع بندی داشته و سعی در عمل به آنها داشته باشید . در ادامه اگر باز هم نیاز به راهنمایی داشتید تاپیکی دیگر باز کرده ضمن ارائه نتیجه اقدامات و عمل به راهکارهای داده شده ، و دادن لینک این تاپیک در مورد مسئله جدید یا ادامه همین مسئله راهنمایی بخواهید .
موفق باشید
.