RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
سورنا جان چه نام زیبایی دارید؟سردار بزرگ و قهرمان اشکانی که دمار رومیان را درآورد و بعد آنکه بنده با حرف شما موافقم و نیز با سخن رویا.ب اما خانم رویا.ب این درست بنده هم مهریه را با این شرایطی که گفتید،نسبتاً ولی نه صددرصد می پذیرم،ولی اکنون در جامعه واقعیت بجز این است،پس باید پسران شعور داشته و مهریه ای را که توانش را ندارند نپذیرند و دختران نیز این را بفهمند که مهریه تنها در حد هدیه ایست برای دختر از سوی پسر و نه مایه زراندوزی و کیسه دوختن یا شرطی برای نگاهداشت مرد و ادامه زندگی.
هردو شما گرامیان دارید احساسی برخورد می کنید،اما به نظر من شما رویا خانم با اینکه در آخر حرف خوبی درباره مهریه زدید،اما نگاهی اشتباه دارید.زیرا اکنون بیشتر زنان درآمد دارند و شغلی و نیز نگاه مردم به زن مطلقه اندکی تغییر یافته است و تازه بالفرض که زنی شاغل ناشد یا اصلاً باشد،وقتی مرد ندارد که بدهد هم او خود زن در مضیقه مالی و بی خانمانی می افتد و هم مرد در زندان است یا فوقش ماهی یا دو ماهی یک سکه که می شود 250 هزار تومان.این برای یک زن تأمین مالی است؟این برای زن می شود پول و تأمین زندگی؟آیا براستی می توان با این پول زنده ماند؟از آن طرف مرده هم می رود و زن دیگری می گیرد یا در زندان است!
راه حل این است:
1-باید مهارتهای رفتاری و زندگی را با شرکت در کلاسها،مطالعه و بویژه مشاوره آموخت که رابطه معقول و به دور از وابستگی و صدها مهارت دیگر از این جمله است.
2-تا حد امکان دلبسته الکی بدون آگاهی خانواده نشد(دوستی و رابطه بدون آگاهی خانواده) و بیشتر از فامیل یا دوستان نزدیک خانواده که دخترشان و پسرشان را می شناسیم همسر برگزید.
3-دستکم برای شناخت بیشتر دو سال هم خانواده ها و هم دختر و پسر رابطه داشته باشند.
4-خانواده دختر به این درک برسند که باید دخترشان در جامعه و نه تنها در چند جلسه در خانه با پسر و البته با کنترل آنها رابطه داشته باشد و اگر پس از چند ماه یا یکی دو سال با مشاوره و رابطه دیدند که به درد هم نمی خورند راحت بگذارند تا موضوع تمام شود و از حرف مردم نترسند.
5-خانواده پسر و مردم به این شعور برسند که پشت سر دختر پاک و معصومی را که با شرایط بند پیش است،غیبت نکرده و به دیده بدی به او نگاه نکنند.
6-در طرف با تلقین و مراقبه بکوشند تا در مدت شناخت بهم دلبسته نشوند و این صددرصد امکان دارد.
7-مشاوره تکی و با هم از سوی دختر و پسر همواره انجام گیرد و نیز روانکاوی تا مشکلات شخصیتی خود را به تنهایی و اینکه به درد هم می خورند را بفهمید.
8-مهریه در حد هدیه ای معقول از سوی پسر به دختر باشد و پسری زیر بارمهریه ای که توانش را ندارد نرود واز دیدن دختر مردم زود آب دهانش سرازیر نررد تا هوایی شود و خانواده دختر هم بفهمند که ثروت پسر چقدر است و سپس مهریه تعیین کنند.
9-جهزیه باید بر عهده هم دختر و هم پسر باشد و با تلاش خودشان و کمک خانواده ها آن را به تدریج آماده کنند.
این تز و دیدگاه من درباره روش و راهکاتر برای یک آغاز یک ازدواج درست و حسابی و عدم انجام و باور کردن هر یک از این نه مرحله حماقت،ریسک خطرناک،جهالت،دعوا،سیاهی،س وختن و ساختن و طلاق عالفی و شاید طلاق است و تازه باید برای تداوم و موفقیت ازدواج باید در طول زندگی و لحظه لحظه آن مهارتهای رفتاری را بکار برد و زوجین و اطرافیان باید یکسری از قوانین را رعایت نمایند که بیشترشان در همین سایت آمده است.والسلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
دستکم برای شناخت بیشتر دو سال هم خانواده ها و هم دختر و پسر رابطه داشته باشند.
گرد آفرید گرامی به موارد جالبی اشاره کردین :104:ولی این یکی؟دستکم برای شناخت بیشتر دو سال!!!!!!1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
بحث من با شما يك كار بي فايده است چون شما حرف بنده رو درك نميكنين و حرف خودتون رو ميزنين ...
من ميگم مشكل از جامعه است ولي شما مشكل رو در خانم ها ميبينين ( آقايون هم كه فرشته ي پاك الهي هستند )
و دائما هم توهين ميكنين
البته قبول دارم كه گاهي زياده روي كردم ولي شما هم همچين انسان ميانه رويي نيستين و من گاهي از اينور بام افتادم و شما هم از اونور بام ......
ولي در مقابل توهين هاتون سعي ميكنم كه مودبانه با شما صحبت كنم
اين شمايين كه با خانوم ها مشكل دارين ، اين شمايين كه انگار در حقتون جفا شده و نه من و اين شمايين كه قصد اذيت كردن و كينه توزي و به اصطلاح كل كل بيخود دارين
به من ميگين نسبت به آقايون ديد بد دارين و انگار كه از آقايون ضربه خوردين ولي مثل اينكه خودتون خيلي به خانم ها ديد بد دارين و انگار كه صد تا زن طلاق دادين كه اينقدر كينه رو توي خودتون جمع كردين و نميتونين خوبي هاي خانومها رو ببينين
من ميگم مثلا مرد هوس بازه زنش رو طلاق ميده شما ميگين چرا به مردها بد بيننين و همه مرد ها هوس باز نيستن
ولي مثل اينكه خودتون نسبت به خانم ها هيچ ديد مثبتي ندارين و همه ي خانم هارو شياد ميدونين
آيا همه ي طلاق ها ناشي از بد بودن خانمه هستش كه اينقدر با جرئت حرف ميزنين ؟ جالبه !!! واقعا جالبه !!! وقتي من راجع به مرد هوس بازي كه زنش رو طلاق داده حرف ميزنم ، دارم راجع به استثنائات حرف ميزنم و كاملا احساسي حرف ميزنم و انگار كه همچين چيزي اصلا وجود نداره
ولي شمايي كه راجع به مردي كه زن شياد و هرزه اش رو طلاق داده دارين حرف حقيقت رو ميزنين و تنها حقيقت موجود اينيه كه شما دارين ميگين !!!
جواب همه ي حرفهايي كه زدين رو توي پست هام دادم و من هم ديگه لازم نميبينم كه با شما وارد بحث بشم ...اگه با دقت بخونين ميفهمين ....
شما هيچ چيز رو قبول ندارين ... نه قانون نه هيچ چيز و به نظرتون زن هيچ حقي نداره
ولي كسي كه اين رو تشخيص داده خدا بوده كه توي قرآنش اين رو هم آورده و اگه ميتونين بياين منكر حرف خدا هم بشين
اصلا شما هيچ كدوم از حرفهاي من رو قبول نداري نداشته باش ، اصلا مهم نيست ، و چيزي هم از من كم نميشه لطف كن نظرت رو راجع به اين بحث بگو ، فكر كنم ميخواي تك تك جملات من رو آناليز كني... البته باز هم مهم نيست.... چون خودتون رو خسته ميكنين
اگه كار خونه رو پر ارزش نميدونين بهتره برين واسه خونتون يه خدمتكار بگيرين و ببينين كه آيا نبايد بيشتر حقوق ماهتون رو بدين به اون خدمتكار كه زحمت بچه ها و زندگي و غذا پختن و ... رو بكشه
همچين زن رو ميكشين پايين ... اونقدر روي اين قضيه تعصب دارين كه هيچ چيز رو نميبينن
آقاي محترم يعني چي كه زن لم ميده توي خونه ؟ پس اصلا واسه چي زن ميگيرن ؟ كار خونه رو كه بايد انجام بده ... كار بيرون رو هم حتما وظيفه شه كه انجام بده .... تربيت بچه ها و ... هم به كنار !!!! بعدش هم كه متهم ميشه به اينكه لم داده و خورده و خوابيده و شياده !!!!
اصلا به نظر من اين بحث بحث كاملا بي موردي هستش كه به هيچ جا نميرسه !!! اصلا شركت كردنم در اين بحث بي خود بود ، چون خودم رو الكي خسته ميكنم ، هركي مياد نظرش رو ميده و ميره ، نه كسي نظرش تغيير ميكنه و نه چيزي ، فقط نظر ميدن و ميرن !!!كسي هم واسش مهم نيست كي چي گفته . منم بيشتر از اين خودم رو خسته نميكنم و به نظرم پستهام كافي بوده
چون اصلا حرفهاي شما رو نميفهمم و به نظرم عين خودخواهيه و به صورت متعصبانه از آقايون دفاع ميكنين ( و احتمالا شما هم اين نظر رو دارين كه من از خانم ها متعصبانه دفاع ميكنم )
حالا شما چند مورد كلاشي و از اين جور چيزها ديدين مياين و ميگين همه ي زنها كلاشن و عقده ي پول و ... دارن و اين حق رو به خودتون ميدين كه همه رو همينجوري ببينين ولي اصلا انگار كه همه ي مردها پاكن و مرد هوس باز توي ايران كه هيچ توي عالم وجود نداره ....
خيلي جالبه ... آره مرد ها فرشته ان و اكثر مردهايي كه دارن زن طلاق ميدن بيچاره ان و زنشون هرزه بوده كه دارن طلاقش رو ميدن
شما هم متوجه حرفهاي من نميشين چون متعصبانه يك عقيده رو دارين كه زن هيچ حقي نداره و اينكه طلب پول يا حق بكنه عين كلاشيه...ولي مرد .....
اصلا زن حقي نداره توي زندگي ... فقط بايد زحمتش رو بكشه و اسباب لذت آقا باشه ولي بعد از يك مدت كه مجبور بشه از زندگي طرف بره بيرون بايد هيچ ادعايي نداشته باشه
اي واي ... چقدر بد شد كه خدا اسباب كلاشي خانم هارو فراهم كرده!!!!
خدايا اصلا چرا زنها رو آفريدي ؟؟؟
خيلي ببخشيد ولي اينهمه خانم كه مياين و اين جا نقل ميكنن كه مهم صداقته و مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول و مهريه نگه داشت و از اينجور حرفها ( كه البته من هم قبولشون دارم كاملا و حرف درستيه )
چرا كسي نمياد موقع طلاق از خانم دفاع كنه ؟ حالا يك عده از خانم ها شياد و هوس باز و ...
ولي آيا مرد شياد و هوس باز وجود نداره ؟؟؟
خودتون رو فرض كنين كه الان 40 سالتونه و طلاق ميگيرين ، باز هم اون موقع خيلي راحت ميگين كه مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول نگه داشت ؟؟؟ اون موقع اينقدر راحت از زندگيتون ميگذرين ؟؟؟؟
شمايي كه 20 سال توي يك خونه زندگي كردين و زحمت كشيدين ، حالا مجبور به تركش شدين ( شوهرتون هوس باز بوده يا تو زرد از آب در اومده )، دست خالي ، بدون هيچ پشتوانه ، فكر كنم حالا مجبور باشين برين و تا آخر عمرتون پيش برادري خواهري يا پدر و مادر پيرتون زندگي كنين ....
آره به عقيده ي آقايون اين حق خانوم هاست كه اين سرنوشت دچار بشن !!!!
من نميگم همه ي آقايون حقشونه كه به سرنوشت زندان و ... دچار بشن ...( ديگه حوصله ندارم حرف بزنم چون توي پست هاي قبليم نوشتم و برين اونها رو بخونين )
حرف من اينه كه زن هم حقي توي زندگي داره ، شايد اين رسم مهريه ايران رسم غلطي باشه ( چون گاهي در حد معقول نيست ) ولي اگه حرف شما درسته ، پس چرا تو همه جاي دنيا واسه ي خانم ها حق قائل شدن؟؟؟ ( حتي اگه بيرون خونه كار نكنه و شاغل نباشه و به قول شما لم بده و بخوره و بخوابه )
باز هم مطمئنم كه شما مياين و من رو متهم به پول دوستي و عقده ي پول و قيمت گذاشتن روي زندگي ميكنين
ولي اين ناشي از اينه كه شما حرف من رو نفهميدين
باز هم مهم نيست
يك نفر هم بفهمه حرف من رو كافيه !!!!
زبونم مو در آورد از بس گفتم :
زن هم از زندگي حق داره و اين حقش نيست كه واسه زندگيش زحمت بكشه و آخر سر لذتي از زندگيش و ثمره ي زندگيش نبره .....
مهريه با اين وضعيت موجود كه كذايي هستش غلطه ولي بنده اگه هيچ كس هم معتقد نباشه كه مهريه حق زنه ، ولي من اعتقادم بر اينه كه حق زنه ، ولي با شرايط خاص به زن داده بشه ( يعني هم مقدارش در حد قابل پرداخت باشه ، و هم در صورت هرزه و ... بودن به زن داده نشه ، و زماني هم به زن داده بشه كه داره طلاق ميگيره .... نه عندالمطالبه كه سودجويي تو كار باشه )
در نهايت اينكه توي هر قانوني و هر كاري هم سودجو پيدا ميشه
و ديگه هم با شما بحثي ندارم پس لطف كنين كه اين مسئله رو كش ندين
بگذارين هركس بياد نظرش رو بده ، اصلا اين بحث هاي ماست كه بي نتيجه است ... شايد يكي بياد و اينجا يه حرف ديگه بزنه كه اين بحث رو به نتيجه برسونه
موفق باشين
خانم رويا
من مشكل رو در خانومها نمي بينم. دارم عرض مي كنم مشكل دو طرفه است. به تعداد مردهاي هرزه و مشكل دار زن خراب وجود داره و... پس دليلي براي پرداخت مهريه وجود نداره. چون اصولا اين قضيه ناشي از يك فرهنگ عرب مابانه است كه در اون هزاران قضيه ديگه هم براي مرد لحاظ مي شده. زن هم حق داره؟ خوب داره. اين چه ربطي به مهريه داره. كار كنه و حقشو از زندگي بگيره. بله. اگر زن در بيرون خونه كار نمي كرد( با توافق اوليه) و در خونه كار مي كرد مي شه براش قواعدي رو جور كرد كه مثلا خريد هر كالا به اسم هر دونفر صورت بگيره و مثلا ماشين به اسم هر دونفر سند بخوره و.... در اين وسط در حين زندگي هم زن نفع مي بره . كه به نظر من عادلانه است. چون اون زن مي دونه براي بهبود شرايط خودش(حتي مالي) هم كه شده بايد به فكر زندگيش باشه. نه اينكه براي دنبال مهريه افتادن بهترين كار ممكن به هم زدن كانون زندگيه!!!!
براي زني كه كار مي كنه ديگه نمي دونم مهريه براي چيه. آخه اين چه هديه اجباريه اي كه وجود داره!!!
اين كه زن بايد كار كنه و اسباب لذت آقا باشه؟ اين رو مطمئني شما؟ تو زندگي هاي امروزي يك زن بيشتر هنگام ورود همسرش به خونه از اون متوقعه يا يك مرد؟ زنه كه بعد از ورود همسرش به خونه از اون انتظار داره كه به حرفهاش گوش داده بشه با اون صحبت بشه يا مرد؟
ببينيد خانوم رويا اين جمله رو بولد مي كنم شايد شما ببينيد:
[b]من خانومها رو حتي وفادارتر از آقايون مي دونم.اما با فرض يكسان بودن دو گروه صحبت مي كنم. دليلي براي پرداخت مهريه براي زني كه مثل مرد در زندگي كار كرده وجود نداره. مگر اينكه زن در داخل خونه به اجبار كار مي كرده و اجازه كار در بيرون خونه رو نداشته. اين مهريه هم بهترين حالت ممكنش اينه كه به مرور و در حين زندگي داده بشه. توافقي بشه مبني بر شريك شدن دو نفر در تمام قسمتهاي زندگي.
تو همه جاي دنيا حق رو هم به مرد دادند و هم به زن. مرده خره مي گه حاضرم با زني ازدواج كنم كه پولشو بدم. نوكريشو كنم و آخرش هم اون طلاق بگيره بره نصف زندگي رو ببره. اين انتخاب اون مرده. وگرنه كسي مجبورش نمي كنه كه همون اول زندگي قول 50ميليون مهريه رو بده. چون طرفش خانومه!!!
اون مي تونه با زني ازدواج كنه كه شاغله و درآمد هر دو نفر نصف مي شه در زندگي و همين طور تمام مايملك هر دو نفر( حتي زن)
شما دليلتون براي مهريه اينه كه شايد مرده شياد در اومد. من مي گم شايد زنه شياد دراومد. شما در اين حالت براي مرد هم مهريه اي و لو عاطفي در نظر مي گيريد ؟
خانم رويا
تو را به خدا من در كجا آورده ام كه آقايان فرشتگان الهي هستند؟ من مي گم غير ممكنه جامعه اي مردهاي فاسد داشته باشه بدون اينكه زنانش هم فاسد باشند و بالعكس!!
بنده مشكل رو اصلا در خانومها نمي بينم كه در احمق بودن پسري مي بينم كه شاگرد مغازه بودن اوج كارهاييه كه تو زندگي مي تونه انجام بده با ماهي 250هزارتومان درآمد مي ره مهريه مي كنه 100ميليون !! اين كه كل زندگي جد و بن جدش رو بده آيا مي تونه كسري از اين مهريه رو هم بده يا نه بايد در اين جستجو كرد كه آقا به جاي مغز چي رو تو مخش حمل مي كنه!!
عرض مي كنم مشكل دو طرفه است. به تعداد مردهاي هرزه و مشكل دار زن خراب وجود داره و... پس دليلي براي پرداخت مهريه وجود نداره. چون اصولا اين قضيه ناشي از يك فرهنگ عرب مابانه است كه در اون هزاران قضيه ديگه هم براي مرد لحاظ مي شده. زن هم حق داره؟ خوب داره. اين چه ربطي به مهريه داره. كار كنه و حقشو از زندگي بگيره. بله. اگر زن در بيرون خونه كار نمي كرد( با توافق اوليه) و در خونه كار مي كرد مي شه براش قواعدي رو جور كرد كه مثلا خريد هر كالا به اسم هر دونفر صورت بگيره و مثلا ماشين به اسم هر دونفر سند بخوره و.... در اين وسط در حين زندگي هم زن نفع مي بره . كه به نظر من عادلانه است. چون اون زن مي دونه براي بهبود شرايط خودش(حتي مالي) هم كه شده بايد به فكر زندگيش باشه. نه اينكه براي دنبال مهريه افتادن بهترين كار ممكن به هم زدن كانون زندگيه!!!!
براي زني كه كار مي كنه ديگه نمي دونم مهريه براي چيه. آخه اين چه هديه اجباريه اي كه وجود داره!!!
اين كه زن بايد كار كنه و اسباب لذت آقا باشه؟ اين رو مطمئني شما؟ تو زندگي هاي امروزي يك زن بيشتر هنگام ورود همسرش به خونه از اون متوقعه يا يك مرد؟ زنه كه بعد از ورود همسرش به خونه از اون انتظار داره كه به حرفهاش گوش داده بشه با اون صحبت بشه يا مرد؟
ببينيد خانوم رويا اين جمله رو بولد مي كنم شايد شما ببينيد:
من خانومها رو حتي وفادارتر از آقايون مي دونم.اما با فرض يكسان بودن دو گروه صحبت مي كنم. دليلي براي پرداخت مهريه براي زني كه مثل مرد در زندگي كار كرده وجود نداره. مگر اينكه زن در داخل خونه به اجبار كار مي كرده و اجازه كار در بيرون خونه رو نداشته. اين مهريه هم بهترين حالت ممكنش اينه كه به مرور و در حين زندگي داده بشه. توافقي بشه مبني بر شريك شدن دو نفر در تمام قسمتهاي زندگي.[/b]
تو همه جاي دنيا حق رو هم به مرد دادند و هم به زن. مرده خره مي گه حاضرم با زني ازدواج كنم كه پولشو بدم. نوكريشو كنم و آخرش هم اون طلاق بگيره بره نصف زندگي رو ببره. اين انتخاب اون مرده. وگرنه كسي مجبورش نمي كنه كه همون اول زندگي قول 50ميليون مهريه رو بده. چون طرفش خانومه!!!
اون مي تونه با زني ازدواج كنه كه شاغله و درآمد هر دو نفر نصف مي شه در زندگي و همين طور تمام مايملك هر دو نفر( حتي زن)
شما دليلتون براي مهريه اينه كه شايد مرده شياد در اومد. من مي گم شايد زنه شياد دراومد. شما در اين حالت براي مرد هم مهريه اي و لو عاطفي در نظر مي گيريد ؟
گردآفريد بسيار ممنونم از سخنان بزرگوارانه شما. از آمدنتون بسيار خرسند شدم.
کیوان جان،عزیز دلم آن رابطه ای را که بنده مد نظر دارم در ده ها نوشتار ویژگیهایش را برشمردم و مهمترین آنها رابطه ای جدای از دلبستگی یا تماس جنسی است و نه آن رابطه ای که در ذهن بسیاری است.از سوی دیگر اگر در مراحل اولیه والدین یا خود پسر و دختر خانواده یا طرفی را که شبیه و مانند خودشان است بیابند،با انجام مراحل دیگر بسیار کم اتفاق می افتد که به موردی دیگر اندیشید.
شما به این نه مرحله هزاران آگاهی و مهارت رفتاری دیگر را نیز بیفزایید،مثلاً یک از هزاران این است که داشتن ماشین و خانه شرط نیست ولی داشتن شغل چرا.خانواده ها در کار زوج های جوان دخالت نکنند ولی راهنمایی چرا.خانمها و آقایان دنبال فقط مال دنیا نباشند یا چشم و هم چشمی،اما کار تا حدی که بتوانند در کنار خانواده باشند،چرا و . . . .
در ضمن بنده یک باور دیگرم را نیز به شما بگویم:90% زن و شوهرها از هم در این جامعه طلاق عاطفی گرفته اند و تنها به دلیل نگاه نادرست اجتماعی و فرزندانشان دارند به ظاهر کنار هم زندگی می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
من ميگم مشكل از جامعه است ولي شما مشكل رو در خانم ها ميبينين ( آقايون هم كه فرشته ي پاك الهي هستند )
چرا كسي نمياد موقع طلاق از خانم دفاع كنه ؟
شما در فرافكني يد طولايي داريد!! من مشكل رو در خانومها مي بينم؟ بعد شما"!!!!! مشكل رو از جامعه مي بينيد. شما كه در تمام پستهاتون گفتيد چون ممكنه مردها هرزه بشن . مردها ال بشن مردها فلان بشن بايد يك روشي براي تامين زن باشه.اين مشكل از جامعه است؟!!!
من نمي دونم شما خانوم رويا از كدوم از صحبتهاي من اينطور استنباط كرديد كه من از مردان طرفداري مي كنم و اونها رو انسانهاي خوبي مي دونم.
چرا كسي نمياد موقع طلاق گرفتن از خانوم دفاع كنه. مگه از مرد كسي بايد دفاع كنه؟
من مي گم در طلاق گرفتن مگه بايد از شخص خاصي طرفداري كرد؟ شما د ر نگاهتون خانومها رو شايسته طرفداري كردن در حين طلاق مي دونيد. من مي گم براي اجراي فرمايشهاي شما مبني بر پرداخت مهريه بايستي" در دانشگاهها رو براي خانومها ببندند . 65% دانشگاهها از آن زنها نباشه. به خانومها كار ندن بعد مثل عهد عتيق !!! و دوران عربهاي سوسمار خور براي زنان نفقه و مهريه تعيين كنند!!!" چون بي معنيه براي زني كه كار مي كنه يك پوليم همسر بايد بده. چون گناه كرده مرد متولد شده. شما فقط اگر بزرگواري كنيد جواب همين يك قسمت رو هم لطف كنيد ممنون مي شم. يا هر كس ديگه اي!!
کیوان جان بنده نه آنکه بخواهم از پشت این دنیای مجازی دروغ بگویم،اما در پیرامون خود بسیاری از زوجهایی را که کمابیش اینگونه ازدواج کرده اند،می شناسم که اکنون در صلح و صفا هستند؛شما بروید و از دو تا مشاور خانواده و یا رواتشناس و روانکاو یا دو تا آدم حسابی بپرسید،مطالبی بسیار نزدیک به همین مواردی را که گفتم،خواهند گفت.
شما این را هم بدانید که برای نگاهداشت زندگی عدم دخالت والدین زوجین،عدم سگ دو زدن بیشتر از نیاز برای مال دنیا یا چشم و هم چشمی و بیشتر در کنار خانواده بودن و یکی از هزاران مهارت زندگی و رفتاری است که لازم است.
ازدواج سنتی که همه اش چند ماه یا فوقش یک سال و تازه در همان اول بدون انجام هیچکدام از این مراحل با تحیقیق بیهودهن از در و همسایه ای که حرفشان دوزار نمی ارزد بسنده کرده و پس از چند جلسه تهوع آور چایی و شیرینی و میوه خوردن و حرف مفت زدن و گفتن اینکه حالا دختر و پسر بروند دراتاق دیگر تا برای زندگیشان!!باهم حرف بزنند، تندی آن دو بیچاره را عقد می کنند و کار را دتمام،همه اش مسخره بازی،حماقت و جهالت است و بس.
نتیچه آن این است که به باور من که سخت بدان معتقدم:نصف مردم که اصلاً از حقوق و مسئولیتهای خحود آگاه نیستند تا بفهمند که خوشبختی یعنی چه و راه درست کدام است و 40% نیز طلاق عاطفی دارند و بس.در این میان شاید یک 10% بدانند که جریان چیست.
اگر ما در روستاها که بیشترشان هنوز در سنت و با آداب و رسوم قبیله ای زندگی می کنند باشیم که خوب جریان تفاوت ذاتی کرده و هم زن و هم مرد احساس خوشبختی درارند که زن سایه بالای سر یا آقای بالای سر دارد و مرد فرزندان بسیار یا بهتر پسران زیاد که کمک حال کارش هستند و زنده کن نامش،ولیکن در جوامع شهری چون دانش و آگاهی مردم بالا رفته و بویژه زنان،دیگر ادامه روشهای سنتی که در این آخر برشمردم،مسخره بازی است و درست مانند این است که ما با درشکه با الاغ برویم سرکار یا در خیابان حرکت نماییم!!
حالا هي من نميخوام ادامه بدم ، شما طولانيش كن
آره همه ي اينها مشكل جامعه است ، مشكل قوانين جامعه است كه نميتونه از زن حمايت كنه .... الان قانون جوريه كه هر مردي فرصت هرزه بودن واسش وجود داره و ميتونه با كلاه شرعي هرزه بشه ولي خودش رو هرزه نميدونه و جرمي نداشته(همين صيغه) .... ولي زن اگه هرزه بشه ... گناهش سنگ سار و مرگه و چون ديگه قانون صيغه در مورد زن شوهر دار صدق نميكنه ولي در مورد مرد زن دار صدق ميكنه ... ( نميگم هرزگي خوبه ولي ميگم قانون به مردها كاري نداره و هرزگي مردها بيشتره ... گرچه زن هاي هرزه هم كم نيستن ولي هرچي هست كارشون پنهانيه و علني نيست و كمتر از مردهاست و اگه علني بشه كل زندگيشون برباد ميره ... كه در مورد مردها اينگونه نيست)
پس بدون كه بين زن و مرد فرق هست و همين فرقه كه باعث ميشه مردها حتي علني دست به هرزگي بزنن ....
توي ايراني كه زن اگه مهريه نداشته باشه ديگه هيچ چيزي نميتونه از زندگيش داشته باشه ( حتي بچه هاش ) شما چرا دم از تساوي ميزني ؟
خانم كار ميكنه ... درست ... پولشو ميذاره توي حساب بانكيش ؟ يا توي زندگيش خرج ميكنه ؟... شايد مقداريش رو ذخيره كنه ولي بيشترش صرف مخارج زندگيش ميشه ...
بعد از طلاق چي بگه ؟ بگه چه ميدونم غذايي كه خوردي و من پولش رو دادم يالا پولش رو بده ؟ يا پول قسط عقب افتاده ي ماشينمون ( كه به نام تو عه ) و من يك روز كه تو محتاج بودي بهت دادم رو به من بده ؟؟((( مرده نيازي به گفتن اين حرفها نداره چون اگه قرار نباشه مهريه زن رو بده كل دارايي رو كه تا الان جمع كرده براي خودشه ))))
توي ايران معمولا مرد در آمدش بيشتره و هرچي بخواد بخره خونه يا ماشين بيشتر پولش از مرده و زن اين وسط به عنوان يك كمك كننده هستش ولي درنهايت ماشين و خونه معمولا به نام مرد ميشه .... خوب اين توي زندگي مشكلي نداره ... چون زن و شوهر كه با هم اين حرفها رو ندارن
فرقي نداره به نام كدومشون باشه ..... ولي موقع طلاق چي ؟
((توي ايران )) در نهايت خونه و زندگي براي كيه ؟ براي زن ؟ يا براي مرد ؟زن و مرد كه طلاق ميگيرن ، مرده توي خونه ميمونه يا زنه ؟ ماشين براي كيه ؟ براي هركسي كه به نامشه .... خونه براي كيه ؟ براي هركسيه كه به نامشه .... وسايل خونه هم كه بعد از گذشت چندين سال معمولا اكثرا همگي عوض ميشه و ديگه جز جهيزيه خانم حساب نميشه ...حساب هم بشه ارزشي نداره ....
اگه خارج باشه نصف ميشه ولي توي ايران هيچ اتفاقي نميوفته و زن فقط مهريه اش رو ميگيره
اينكه ميگم اول شناخت باشه و دختر و پسر هم رو بشناسن .... واسه اينه كه با شناخت از هم و بررسي اخلاقهاي همديگه احتمال شكست توي زندگي كمه .... حالا كه كمه چه فرقي ميكنه مهريه يك سكه باشه يا 100 ميليون ؟؟؟ مهريه رو يك سكه ميگيره كه آقا ديگه استرس نداشته باشه يا به قول دوستمون احساس بدهكاري يا مديوني به زن نداشته باشه و زندگي شون رو ادامه بدن چون واقعا زن اگه زن زندگي باشه كه مهريه ميخواد چيكار ؟ كسي كه اهل زندگي باشه و مردش رو بشناسه كه ديگه سر پول و مهريه و .... جنجال به پا نميكنه ؟ چه لزومي داره كه مهريه رو زياد بگه ؟؟ مگه ميخواد بگيره ((( اكثرا وقتي مهريه رو زياد ميگن ، در نهايت ميگن اين مهريه رو كي داده و كي گرفته ؟؟؟؟ ولي واقعا اگه نميخواي بگيري اينقدر زياد نگو ، اصلا اگه نميخواي بگيري چرا ميگي 1000تا سكه ؟ بگو مثلا هزار تا شاخه گل رز كه عشقولانه تر هم هست !!!!.))))
ولي وقتي هيچ شناختي نباشه و .... احتمال شكست توي زندگي بيشتره و حالا توي اين ايران بي قانون .... زن بي مهريه هيچ حامي اي نميتونه داشته باشه .....
منظور من رو ميفهمين ؟ نياز به توضيح بيشتر داره ؟
شما دم از تساوي ميزني و فرضت بر اينه كه همه چيز مساويه ... ولي اين كجاش تساوي حساب ميشه ؟
شمايين كه آرماني فكر ميكني ... وضعيت جامعه رو هم در نظر بگير ...
كجا 65% دانشگاهها رو دختر ها اشغال كردن ؟ پس اين سهميه هاي 70-30 و 60-40 كه جديدا گذاشتن و دخترها رو بدبخت كردن واسه چيه ؟؟؟ البته اينجوري بود ولي با اين سهميه هاي كذايي تا چند سال ديگه پسرها بيشتر ميشن
توي ايران زن اگه طلاق بگيره جز مهريه هيچي نداره ... اگه مهريه رو بردارن يعني زن هيچ پشيزي توي زندگيش نداره ... جز كار ( اگه داشته باشه ) و اون پولي كه توي حساب بانكيش داره ( كه اكثرا فوقش 2-3 ميليونه )
توي قانون ايران كجا از زن حمايت ميشه ؟؟؟
تنها چيزي كه زن توي ايران ميتونه به عنوان حامي داشته باشه ، فعلا مهريه است ... درسته كه مهريه خيلي ايراد داره ولي فعلا با اين وضع جامعه ي ايران ، زن هيچ پشتوانه اي جز مهريه نداره .....
خوب چيكار كنه ؟ بگه به خاطر افكار بشر دوستانه ميخوام از حق خودم بگذرم .؟؟؟؟ اينجوري راضي ميشين ؟؟؟؟ حالا چون اين خانم به خاطر افكار بشر دوستانه از مهريه اش گذشته ، و از اونجايي كه توي طلاق نون و حلوا خير ميكنن ، مرد اونقدر بشر دوست ميشه كه حالا كه زنش مهريه نداره حقش رو بهش بده ؟ نخير با يك لگد زن رو از خونه پرت ميكنه بيرون !!! آخه كجا موقع طلاق مرده دلش به حال زنه ميسوزه و حق و حقوقش رو ميده ؟
شما فقط به اين سوال جواب بدين ...
آيا يك زن ، بدون مهريه ، توي ايران ، اگه از شوهرش طلاق بگيره ،( اصلا ميگم سازششون نشده و زنه و مرده هردوشون خوبن ) ، حقي داره ؟ يا نه ؟ اگه داره بهش ميدن ؟ خدايي بهش ميدن ؟؟؟
نميدن چون قانونش نيست و تنها قانوني كه توي ايران از حقوق زن حمايت ميكنه مهريه است ...
خوب اين مشكل جامعه است ... من چيكار كنم كه بعضي زن ها زندگيشون رو خراب ميكنن تا بتونن مهريه شون رو از مردشون بگيرن و واسه اين كار مردشون رو به زندان بندازن ... مگه من مهريه رو براي زن قرار دادم كه حالا بيام برش دارم ؟؟ اگه به من بود همون قانون نصف نصف رو ميگذاشتم كه نه سيخ بسوزه و نه كباب ، جامعه مشكل داره .... چرا نبايد حاصل زندگي مشترك زن و مرد نصف بشه ؟ آيا توي ايران اينجوري ميشه كه شما اينقدر از مهريه شاكي هستين ؟؟؟ فعلا توي ايران هيچ حمايتي در اين خصوص در مورد زن ها نميشه ... ميشه ؟؟؟؟
شما از مردها حمايت ميكنين واسه اينكه ميگين فقط مرده كه زحمت ميكشه و زندگي رو ميسازه و اين زنه كه ميخوره و ميخوابه و لم ميده ... اينكه ميگين مهريه نباشه يعني حمايت از مردها (( البته در ايران ))
يه جور ظلم به زنه ( توي ايران و با اين قوانين )
شمايي كه همه چيز رو بر حسب مساوي بودن زن و مرد ميگذاري ... كجاي ايران همه چيز بين زن و مرد مساويه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهريه ايراد داره ، سودجويي ميشه كرد ... مرد توي طلاق شايد نيازي به حمايت نداشته باشه چون معمولا زندگي مشترك و خونه و ماشين به نام مرده ... اين زنه كه مشكل داره و بايد حمايت بشه ... چون اگه مهريه نداشته باشه ... سرمايه نداره .... شايد كار داشته باشه ولي ميشه بگين با كدوم سرمايه و در كدام منزل بايد زندگي كنه ؟
حالا به هر دليلي كه طلاق صورت گرفته ... اگه مهريه نباشه .... زن بي خانمان ميشه ... اين رو قبول ندارين ؟؟؟؟
به زبان ساده تر بگم و خلاصه ي كلام اينكه ..... در ايران ، تنها قانوني كه از زن حمايت ميكنه و حقي رو براش قائل ميشه مهريه است .... مهريه ايراد داره درست ....
اگه ميتونين برين قانون رو عوض كنين تا هيچ موردي پيش نياد و همه چيز عادلانه بشه ..... ولي فعلا كه هيچ چيز عادلانه نيست .... اگه زن بخواد از حقش بگذره اين ظلم در حق اون حساب ميشه ..... و به نظر من اين حماقته كه زن از حق خودش بگذره ((( و فقط در صورتي اين كار عاقلانه است كه ازدواجي با شناخت و متناسب با اخلاقياتش و با تفاهم انجام ميده .... تازه باز هم توي اين ازدواج درصدي از شكست شايد وجود داشته باشه ولي .... )))
اصلا كسي حرف من رو ميفهمه ؟؟؟؟
در آخر بگم كه اين حرفهاي من در مورد ايرانه !!! همون جور كه مهريه در مورد مردهايي كه زنشون بد از آب در اومده و كلاشه ، واسه خاطر مهريه مرد رو به زندان ميندازه ، ظلم حساب ميشه
به همون اندازه نداشتن مهريه در مورد زنهايي كه مردشون هوس باز و بد از آب در اومده ظلم حساب ميشه
(((( ولي من اين قضيه زنداني رو كه گفتم ، شايسته ي مرد هوس بازي دونستم كه با هوس بازي و ظلم در حق زن زندگي رو كه بايد خوب يا حتي متوسط ميشد رو به تباهي كشونده !!! به نظرتون اين حق اون مرد تبهكار كلاه بردار نيست .... منظور من از زندان حق اين مردان بود و اگه منظورم رو نفهميدين خواستم روشن بيان كنم ))
مشكل فرهنگ و قوانين ايرانه ، همين ، والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
گرچه زن هاي هرزه هم كم نيستن ولي هرچي هست كارشون پنهانيه و علني نيست)
و این رو دلیلی برای منطقی بودن مهریه دونستن؟!!! خدا داند!! خانوم رویا مردها با مردها س ک س نمی کنند. با زنها س ک س می کنند. عذر می خوام دیگه برای واضح شدن قضیه خواستم عرض کنم که س ک س رابطه ای دو طرفه است و مردی هرزه نیازمند ارتباط با زنی هر زه است. دو حالت پیش می آید:
1-تعداد زنان هرزه با مردان هرزه برابر است .
2-هر زن هرزه به مراتب هرزه تر از مرد هر زه می شود و با تعداد افراد بیشتری ارتباط دارد. در این حالت تعداد مردان هر زه از زنان هرزه بیشتر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
خانم كار ميكنه ... درست ... پولشو ميذاره توي حساب بانكيش ؟ يا توي زندگيش خرج ميكنه ؟... شايد مقداريش رو ذخيره كنه ولي بيشترش صرف مخارج زندگيش ميشه ...
خوب مردم پولشو نمی ریزه تو حساب بانکیش ؟ می ریزه؟ اونم خر ج زندگیش می کنه. نمی کنه؟ نگو وظیفشه که کفر آدم در میاد از این حرف. وظیفه رو چهار پنج عرب برای ما مشخص نمی کنند!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
حالا هي من نميخوام ادامه بدم ، شما طولانيش كن
آره همه ي اينها مشكل جامعه است ، مشكل قوانين جامعه است كه نميتونه از زن حمايت كنه .... الان قانون جوريه كه هر مردي فرصت هرزه بودن واسش وجود داره و ميتونه با كلاه شرعي هرزه بشه ولي خودش رو هرزه نميدونه و جرمي نداشته(همين صيغه) .... ولي زن اگه هرزه بشه ... گناهش سنگ سار و مرگه و چون ديگه قانون صيغه در مورد زن شوهر دار صدق نميكنه ولي در مورد مرد زن دار صدق ميكنه ... ( نميگم هرزگي خوبه ولي ميگم قانون به مردها كاري نداره و هرزگي مردها بيشتره ... گرچه زن هاي هرزه هم كم نيستن ولي هرچي هست كارشون پنهانيه و علني نيست و كمتر از مردهاست و اگه علني بشه كل زندگيشون برباد ميره ... كه در مورد مردها اينگونه نيست)
پس بدون كه بين زن و مرد فرق هست و همين فرقه كه باعث ميشه مردها حتي علني دست به هرزگي بزنن ....
توي ايراني كه زن اگه مهريه نداشته باشه ديگه هيچ چيزي نميتونه از زندگيش داشته باشه ( حتي بچه هاش ) شما چرا دم از تساوي ميزني ؟
توي ايران معمولا مرد در آمدش بيشتره و هرچي بخواد بخره خونه يا ماشين بيشتر پولش از مرده و زن اين وسط به عنوان يك كمك كننده هستش ولي درنهايت ماشين و خونه معمولا به نام مرد ميشه .... خوب اين توي زندگي مشكلي نداره ... چون زن و شوهر كه با هم اين حرفها رو ندارن
خوب؟ من نمی دونم این چه استدلالیه. خانوم رویا مرده درآمدش بیشتره. ناز شستش!! یک مقدارشو برای خودش خرج می کنه. یک مقدارشو برای زندگیش. زنه هم بره کاری رو انجام بده که درآمدش بالا بره. زندگی رو بر اساس ترحم که نمی سازند. " آقای مرد شما چون بیشتر کار می کنی ، درآمد ت بیشتره باید خرج بیشتری در زندگی برعهده تو باشد و ضمنا حقوق زن رو هم بدی" حقوق مردو کی می ده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
كجا 65% دانشگاهها رو دختر ها اشغال كردن ؟
بیاید دانشگاههای مختلف رو ببینید . احتمالا خودتون دانشجویید. مرد بدبخت قبل از ازدواج باید به فکر تامین زندگی مشترک آیندش باشه. شما به عنوان یک دختر به فکر چی هستی؟ غیر از تحصیلات؟ اینا رو تا حالا اصلا دقت کردین. یا گور بابای پسرا . خر آفریده شدن خر از دنیا برن!!؟ سربازی چرا نمی رین. این قانون حمایتی از آقایون چرا در مورد شما لحاظ نمی شه. الهی چون عاطفی هستید؟ ببینید چقدر فاکتورها برای ورود یک مرد به دانشگاه سخته. خیلی ها حامی خونواده پدری و مادریشون هستند. خیلی ها سربازی می رن. خیلی ها باید درآمدی برای زندگی آیندشون فراهم کنند. خیلی ها 15-20میلیون تومان برای زندگی آینده و تامین حداقل باید ذخیره کنند. شما چسبیدی به 3-4میلیون جهیزیه؟ خرج همون شب عروسی که دختر خانوما و خونوادشون آرزو دارن و ... برای اون پسر بدبخت 8میلیون درمیاد. من طرفدار مردانم؟ اصلا به این قسمت فکر می کنی شما؟ ایدتون چیه برای رفع این قوانین حمایت کننده از آقایون!!!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
توي قانون ايران كجا از زن حمايت ميشه ؟؟؟
شما فقط به اين سوال جواب بدين ...
آيا يك زن ، بدون مهريه ، توي ايران ، اگه از شوهرش طلاق بگيره ،( اصلا ميگم سازششون نشده و زنه و مرده هردوشون خوبن ) ، حقي داره ؟ يا نه ؟ اگه داره بهش ميدن ؟ خدايي بهش ميدن ؟؟؟
در جواب سوال اولتون اون بالا رو بخونید!!!!
در جواب سوال دومتون شما خانوما چرا دنبال حامی می گردین؟ من عرض کردم یک زن که کار نداره می تونه حین عقد اون شرط رو بذاره که تمام اموال زندگی شریک بشیم. این بسیار بهتره از اینکه یک زن همچین روایت احمقانه ای از زندگی رو قبول کنه!! در مورد زنی که کار می کنه دیگه مهریه یعنی چی؟ بیشتر کار کنه بیشتر دربیاره بیشتر ذخیره کنه. عین همون مردی که این کارو می کنه. خانومهای ایرانی روزی 6-7ساعت به راحتی می شه گفت وقت آزاد دارند. "این جسارت منو ببخشید. ولی من تو این دو ماهی که برای امتحان دکترا دارم می خونم تو خونه هستم و وقت آزاد دارم. ببینید چقدر همزمان می تونید تو این تالار خانوم آنلاین مشاهده کنید! "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
اصلا كسي حرف من رو ميفهمه ؟؟؟؟
در آخر بگم كه اين حرفهاي من در مورد ايرانه !!! همون جور كه مهريه در مورد مردهايي كه زنشون بد از آب در اومده
من به سوالتون جواب دادم. سوال من. اگر یک مرد از لحاظ عاطفی ضربه بخوره چی؟ کی جوابشو بده. شما می گی نیاز به حمایت مادی نداره. مرد که برای برطرف شدن نیازهای زنها خلق نشده. شده؟ اون زنی که هرزه شد رو مرده طلاق بده زنه بره دنبال عشق و حالش؟ آره؟ مرده هرزه شد بره 10سالی زندون آب خنک بخوره(خدا رو شکر دیگه اینو برداشتن!!!)