RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
نهایت روش من اینه: معیار سنجشت فقط خودت باش و بس. با خودت صادق باش و اگر فکر میکنی در رفتارت هوسی نیست، عشوه عمدی نیست، اگر مرضی نداری و خودت این طور تشخیص دادی اگر همه دنیا آمدند گفتن تو مشکل داری به خودت شک نکن. اگر با بودنت مشکلی نداری و خودت احساس عفت داری، احساس حیا داری، احساس نجابت داری. خودت باش به تمامی.
اینکه بی تفاوت باش و محکم باش و صمیمی نباش رو قبول دارم اما اینکه برو صدات رو، نگاهت رو، حرکات دستت رو تغییر بده و این وسط زن بودن رو علت اصلی این بی حرمتی ها بدونند قبول ندارم.
RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
مشکل بهار مشخصه
داره میگه این اتفاقات مکررا برای من اتفاق می افته
خودش می گه بهش می گن عشوه زیاد داره
دیگه این بحثها لازم نیست.و مشکل مشخص شده.
....بهار کسی اینجا نمی تونه بگه دقیقا چیکار کن که عشوه نداشته باشی چون نمی دونیم چه مدلی هستی..
لازم نیست صدات رو کلفت کنی یا مردونه باشی فقط یکم دقت کن موقع حرف زدن ...بعضی ذاتا ناز دارن به نظرم عشوه متفاوته ،از کلمه عشوه متنفرم بهم حس بدی می ده )
خوب بعضیا تو حرف زدن و رفتارشون ناز بیشتری دارن ...و این کاملا ذاتیه و نمیشه تغییرش داد و ی جور زیبایی هم هست و نیازی نیست تغییرش بدی ...ولی وقتی از ی حدی بالاتر می ره که خیلی مشهوده و دیگران رو به اشتباه می ندازه و به کرات برای آدم مشکل ایجاد می کنه خوب باید تغییرش داد...باید محکم تر باشی.خودت تو رفتارت دقت کن،متوجه می شی چیکار باید کنی.نباید ی آدم دیگه شی باید بهتر شی .مگه آدم تو طول زندگیش نمی خواد به سوی بهتر شدن بره.تو هم می خوای بهتر شی.این چه اشکالی داره؟
عصبانی نه!بهار عصبانی بودن محکم بودن نیستا...
بهار خانم همه ی نظرات رو خوندم
به نظرم بهترین راهکار همینه که خودت باشی خودت واقعیت
گرچه تا الان هم حتما خودت بودی ولی دقیقتر و آرومتر
اگر متاهل بودی مشکلاتت کمتر بود
من با یه رتبه ی بالا تو کنکور الان معلمم(نه بخاطر دیدگاهی که جامعه داره بخاطر نوع شغلش) و اولین سال خدمتم با آقایون تو یه دفتر بودیم و همکارا با هم خیلی صمیمی بودن و ارتباط خانوادگی هم داشتن ولی واضح بود که یکی از آقایون چه کیفی میکنه پس مشکلات همه جا هست ولی از همون اول یکی از دخترای فامیل که مهندسی خونده بود و تو یه شرکت نیمه خصوصی کار میکرد معایب اینکارو گفت
امیدوارم از این به بعد شرایط امن تری سر کار داشته باشی و آرامش بیشتر
فکر میکنم بحث یه کم منحرف شد..من ابداً قصد بحث کردن روی جامعه رو نداشتم و ندارم..مسئله من شخصیه..
امیرتینا عزیز گمونم همین رفتار جرات مندانه رو انجام دادم.چون رفتارش خیلی بهتر و موقرانه تر شد.
اسان عزیز..منظورت رو درست متوجه نشدم.برداشتم از حرفت درباره عصبانی شدنه..خوب ببینید منم گاهی عصبانی میشم مثه هر کس دیگه ای.حتی قبلا میزانش زیاد بود و الان با تلاش واقعا زیاد خیلی کمش کردم.یعنی چی بشه که من عصبانی بشم.اما موضوع این بود که نمیدونستم عصبانیت ممکنه باعث جذابیت یا ناز بشه..اگه هم واقعا اینطوره من بی اطلاع بودم.
اگه هم منظورت درباره این شخصی که بهش جواب دادم هست.بله من عصبانی شدم چون حرف این اقا کلی انرژی منفی میده..کلا حرفاشون با زبون سرخ گفته میشه.
اگه هم منظور دیگه ای داشتی متوجه نشدم.
رهام عزیز.در اون حد نه اما درباره مسائل کاری فقط صحبت می کنم.
یه حرفی نگین ایران زده دلم میخواد این حرفشو طلا بگیرم بزنم سر در تالار.
نقل قول:
مردها اینجا میان هی غیرت غیرت و عفت عفت میکنند ما زنا خودمون غیرتی تریم نسبت به خودمون!
:104: :104: :104: :104:
به والله همینطوره....ما خودمون حساستریم.حداقل من برام مهمه..اگه مهم نباشه نمیام این جا جزع و فزع کنم که چیکار کنم؟
برای همین راهنمایی درست که میشنوم لذت میبرم.اما وقتی کسی می خواد منو محکوم کنه بدم میاد..بله بدم میاد به راحتی اب خوردن همه چی رو زیر سوال ببرن.
چرا بعضیاتون فکر میکنید تنم ،شخصیتم و زندگیم برام ارزش نداره..دایه مهربونتر از مادر میخواید بشید؟
تو تمام مدتی که تالار بودم سعی کردم قضاوت نکنم اما به اب خوردنی قضاوت شدم.اینا حق الناس هست گردن من و شما.
من با خودم خیلی فکر کردم..به خودم گفتم بهار می خوای کار کنی یا نه؟گفتم اره.
گفتم خوب شرایط فعلا اینه باید تلاش کنی..من خودمو دوست دارم.به احدی اجازه نمیدم بیاد اینجا بهم توهین کنه.میدونم هر رفتاری دارم از باب جلب توجه نیست چون تا بوده همین بودم..اما الان که فهمیدم باید هوشیار باشم.باید تلاش کنم بیشتر رعایت کنم.حالا جایی از دستم در میره..من که نمیتونم هر لحظه حواسم باشه تن صدام چطوره یا دستمو تکون ندم یا ابرومو بالا نندازم(اخه تو یه تاپیک دیگه خوندم اینم حکم ناز داره) اما میتونم ذره ذره کمتر کنم.
تماس چشمی،صحبت غیر کاری،سوار ماشین شدن حتی زمان اضطرار قدغن.اما یه روزه بخوام کل سیستممو تغییر بدم نمیتونم.
چون مثلا تکون دادن دستام باعث تمرکزم میشه..یا تنگ کردن چشمام (اینم تو یه تاپیک دیگه خوندم) باعث میشه دقت کنم یه موضوع یادم بیاد.
موفق باشید
آبجیمون بهار دقت کنن!!:324:
فقط و فقط رفتار جرات مندانه دوای درد شماست.
من پسرم و دارم تاکیید میکنم خانمی که کاملا واضح داره رسمی برخورد میکنه ،دوست داره رسمی هم باهاش برخورد بشه.پس رسمی هم باش.
در کل همه جا دختر و پسر که بیش از حد دوستانه برخورد میکنن و صمیمی میشن هست و شما هستید که باید تو محیط کار اگر دوست ندارید اینگونه اتفاقات بیفته براتون،با بقیه رسمی باشید.
در ضمن من کل تاپیک نتونستم بخونم اما در مورد اون جک و... باید بگم:کلا یکی از راه های مخ کردن خانم ها اینه!:311:جدی میگم.من زیاد دیدم اطرافم دختر خانم ها توسط همین جک تعریف کردن+یکم کارای جانبی با دوستان من رابطه بر قرار کردن!!پس اون اقا هم میخواسته شما رو محک بزنه چون شما کاملا براش ناشناخته بودید.حالا هم شما رو شناخته کامل!...قشنگ بشین کار و کن پیشرفت.جایی دیگه هم نمیخواد بری.همه جا همینه.....:300:
[color=#0000CD][font=Tahoma]اقای sayrex
خیلی ممنون.کمی با حرفاتون اروم شدم..گمونم اگه بطور مکرر و مداوم رفتارم کنترل شده باشه خوبه.
الانم دارم پستهای فرشته مهربون تو تاپیک نازنین رو میخونم.
[color=#FF1493]
بهار خانم منظور این بود که یک نمونه از برخورد نادرست همین بود ،درست در جواب کسی که بهت داره می گه برخورد تند و عصبی می تونه جذاب باشه ، تند و عصبی برخورد کردی.
حالا اون چی می گه؟اون می گه این حتما می خواد منو جذب کنه (با عرض معذرت از شخصی که دارم می حرفم درموردش،منظورم کلیه)
فک کن من همکارت بهت می گم خانمایی که کفش بدون جوراب می پوشن جذابن واسه آقایون .شمام فردا کفش بدون جوراب می پوشی
منم می گم ای ول این می خواد منو جذب کنه و ادامه مشکلات.
بهار عزیز
سوال:شما باید خیلی زیبا باشید این طور نیست؟
اسان عزیز یه دنیا ممنون.من اصلا از این بُعد به قضیه نگاه نکرده بودم..تو درست میگی من اگه دقت نکنم و اون رفتاری که طرف مقابلم گفته رو انجام بدم ممکنه دچار سوءتفاهم بشه،یعنی ممکنه اون فکر نکنه من غیر عمد این کارو کردم ممکنه یه برداشت دیگه ای کنه.چه بد:(
نقل قول:
حالا اون چی می گه؟اون می گه این حتما می خواد منو جذب کنه (با عرض معذرت از شخصی که دارم می حرفم درموردش،منظورم کلیه)
چرا با عرض معذرت از اون..با عرض معذرت از من:)
یه کم سخته که خودمو کنترل کنم که مبادا مثلا عصبانی بشم در حالیکه واقعاً اون شخص داره منو عصبانی میکنه برای اینکه سوءتفاهم ممکنه پیش بیاد.
الان دارم میفهمم چرا مثلا دوستم بهم میگفت بهار وقتی عصبانی میشی جالب میشی یا مثلا چرا همکلاسیم از اینکه حرصمو درمیوورد کیف میکرد.
من این قضیه رو نمیدونستم.
سخته ولی باید رعایت کنم.هرچند هنوز نمی دونم چرا باید عصبانی شدن و برخورد تند جذاب باشه...
والله من نمیدونم خیلی زیبا یعنی چی؟خوب همه میگن قیافم قشنگه ولی بازم ملکه زیبایی که نیستم.منم مثه بقیه زیبایی خودمو دارم
موفق باشی
جناب خارپشت تاپیک مراجع جای شوخیه؟ :)
سلام بهاری
چطوری عزیزم :46:
قربون جذابیتت حتما قیافت شبیه خواهر منه. خواهر منم مثل تو یکم تنده و بسیار جذاب. هیچ وقت نمیتونه جدی
باشه. یا عصبانی و خشن برخورد می کنه یا خیلی نرم و لطیف. اصلا نمیتونه جدی باشه و معمولی.
واسه همین علیرغم چادری بودنش خیلی ها جذبش میشن تو وهله اول اما بخاطر اخلاق تندش فرار می کنن :)
بهش میگن جذبه و جدیت. اما برای اینکه جدی باشی فقط کافیه مراقب حرکات و سکناتت باشی.
من خودت که میدونی پر از انرژی ، بسیار شوخ و شادم و خیلی حس طنزم بالاست اما همین من توی محیط کار
خیلی جدیم چون تمام شرکای تجاری من اغلب آقا هستن و گاهی برخی از این آقایون بیمارن اما واقعا با جدیت من
سر جاشون نشستن.
برای جدی بودن باید کاملا آرامش داشته باشی و به خودت مسلط باشی و به هیچ عنوان عصبی و یا پرخاشگر
نباشی. باید قاطعانه صحبت کنی همراه با آرامش و بسیار موقر و متین برخورد کنی. بسیار متین شوخی کنی و
حتی بخندی که بفهمن تو جدی هستی.
من با همین جدیت توی ساختمانی شرکتمون هست که 60% ساختمان مردان چشم ناپاکی هستن اما چنان
احترامی بهم میذارن به خاطر جدی بودنم که برخی اوقات باورم نمیشه اینا همون آدمهای روز اولن. در حالیکه بقیه
خانومهای شرکت های دیگه از نگاههاشون در امان نیستن.
میخوام بدونی با تعویض محل کار صورت مسئله حل نمیشه ، فقط پاک میشه.
اگه نا امنه که هیچ ، اما اگر میتونی قاطعانه با جدیت بنشونیش سر جاش بسم ا...
ضمنا دلیل جذابیتت هنگام عصبانیت واسه همون جدی نبودنته. و کنترل نداشتن روی حرکات.
مردا خیلی خودشون رو جمع و جورتر می کنن جلوی خانومهای آرام ، موقر ، متین و جدی. در واقع همون احترام
گذاشتنه قضیه. پس سعی کن کمتر عصبانی بشی و به خودت و حرکاتت مسلط باشی و جدی تر صحبت کنی.
یعنی لحنت در مقابله با آقایون جدی تر و محکمتر از لحنت توی خونه و یا پیش دوستات باشه تا بیمار دلان به تعبیر
خود قرآن وسوسه نشن بیان سمتت .
من امتحان کردم و جواب داده. تو هم امتحان کن.
موفق باشی دوست جون
:72:
سلامی مجدد
چندتا نکته که باهاشون برخورد داشتمو فکر میکنم ممکنه بهتون کمک کنه:
شما نمیتونین جلوی دنیارو بگیرین،مثل همین چیزی ک الان درگیرشین،نمیتونین راهی پیدا کنین ک این آقا این حرفارو نزنه و مزاحمتون نشه
مثل اینی که من نمیتونم کاری کنم ک کسی از طرف من(شریک احساسیم)خوشش نیادو بهش ابراز علاقه نکنه...جلوی دنیارو نمیشه گرفت...فقط باید سعی کنی بهترین برخوردو با این موضوع داشته باشی،ک اونم اینه ک خودت باشی،رو عقایدت راه بری،و عقیده شما(شما ِ نوعی)اینه ک یه همچین انسانی ارزش حتی توجهم نداره...پس ببخشیدا!!!رک بگم،به ته کفشتونم نگیرینش ک خودش احساس کوچیکی کنه،طوری ک بدونه بودنشم مهم نیس،خودشو نتونه هم تراز شما بدونه ک بخواد باهاتون ارتباط کلامی برقرار کنه
تذکر!!!
مواظب یچیزی باشین!!!
بهش میگن عادت!
اونایی ک کارشونو بلدن،از "عادت" بعنوان یک سلاح استفاده میکنن!!!
مثلا این آقا هر روز این کاراشو تکرار کنه و شما مورد توجه قرار بدینش،و اون اینو بدونه،پس یه روزی ک این کارو نکنه برای شما جای تعجب پیش میاد که،چرا؟
و بعضی وقتا،میگم بعضی وقتا،شما دنبال علت این هستین ک چرا این کارو نکرد،بعد شما متوجهش میشین،اونوقت اون با بروز یک رفتار متفاوت،مثلا مظلوم نمایی و تحریک دلسوزی شما،باعث میشه بهش توجه کنین و دیگه یادتون بره ک نباید به ته کفشتونم بگیرینش...
ببخشید ک گفتین در این باره حرفی زده نشه ولی من میگمش...آخه کسی نگفته!!!
ببین،این عصبانی شدنه،فقط ی چیزش جذابه،(اونم نه فقط در مورد شما،درمورد همه اونایی که هنگام عصبانیت نمیتونن خودشونو کنترل کنن،اصولا خونسردو بی خیال نیستن)اینکه با عصبانیت،شما عکش العمل نشون میدی!!!این ی نوع موفقیته برای کسی ک میخواد جنس مخالفشو جذب کنه،وادار کنه بهش جواب بده،جواب تیکشو،حرفشو،کار غیر منتظرشو،طرفو هم تراز خودش بکنه ک بتونه حداقل رابطه رو،ک جواب حرفشه،بدست بیاره!!!
بازم ببخشیدا!!!
آقایون،پسرا،از اینی ک گفتم واسه مخ کردن بهره میبرن!!!
میبینی مثلا الان شما جواب منو یا خیلیا ک فقط در صدد راهنمایی بر میانو نمیدین،فقط تشکر میکنین،ولی!!!جواب خارپشتو میدین...چرا؟؟؟چون...بقیشو میدونین دیگه،دستم خسته شد از بس تایپیدم،کیبوردمم فارسی نداره :101:
راستی راستی،اینم ی مدلشه،اول یکاری میکنن ک خوشت نیاد،عصبانی شی،مثل همین خارپشت،بعدش بروز بدی ک از حرفاش ناراحت شدی،اونوقت تیریپ برداره و بیاد عذرخواهی کنه،عذرخواهیم بعضی وقتا محبت امیز جلوه میکنه،نه؟!!!
و یه عالمه مدلای مختلف دیگه ک من نمیدونمو اونایی ک کارشونه بهتر بلدن
خلاصـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه بیخیال همشون باش!خودت باش.
موفق بیخیال باشین.
(10 بار ویرایش کردم)