RE: لیلا خودشو بخاطر من کشت ، منم خودمو میکشم (لعنت به این زندگی)
شرایط روحی بدی دارم اما از این پست به بعد سعی میکنم تمرکز کنم و پستهارو بخونم،حتا الان هر. چی فکر میکنم نمیفهمم بقیه چی نوشته بودند اما پست شما وفرشته مهربان کمی ارومم کرده،امشب وفردارو بخودم استراحت میدم،سردردهای شدیدی دارم وتنهام اما به گفته شما یک کار کردم،قرصهارو تو سینک خالی کردم و هرچی قرص تو خونه بود دورریختم،تا چهارشنبه،امشب دلم میخوادتاصبح گریه کنم،تنهام نزارید،یکروزی میرم بلکه اروم بشم،حالم بده امشب،لیلای بیچاره فردا میمیره،کلی فکرکردم واسه این کلمات،فعلا منوببخشید،قلبم داره آتیش میگیره،بهتر که شدم میام و حرفتونو اجرامیکنم
آقا محمد
توی این دو روزی که مدیر گفتند صبر کنید فقط صبر کنید و به 5 تصمیم یا بیشتر فکر کنید تا لیست کنید . به چیز دیگه ای فکر نکنید . به تاریخ روزها هم فکر نکنید فقط به شکل ایام هفته به روزها توجه کنید ، می بینید که مدیر گفتند تا چهارشنبه ، پس هیچ توجهی به تاریخ عددی در این دو روز نداشته باش .
گفتی اولین اقدام را انجام داده ای ، بگذار بگم که ما به شما بسیار امیدواریم برای رسید به آرامش و تصمیم درست ، چون از شما خواسته شد که فقط صبر و به 5 تصمیم فکر کن . اما شما زمینه های یک تصمیم هیجانی را از بین بردی یعنی دور ریختن قرصها و این یعنی اینکه ما خیلی امیدواریم که شما وقتی به تصمیم درست برسی بسیار اهل عمل هستی . و بنده به شخصه از این بابت بسیار خوشحالم .
برای اینکه در لیست کردن تصمیم ها بهتر بتونی عمل کنی ، پیشنهاد می کنم این تاپیک را بخوانی :
http://www.hamdardi.net/thread-10711.html
محمد آقای عزیز
ما کنار شما هستیم مادامی که خودت بخواهی و شما را تنها نمیگذاریم . مطمئن باش .
.
سلام .
از فکر شما خوابم نبرد.
اومدم تا بگم از صمیم قلب براتون دعا میکنم تا به ارامش برسید:323:
باور کنید هر روز صبح قبل از هرکاری میام اینجا تا جویای اوضاعتون باشم مثل بقیه تالاریها .
ما کنارتون هستیم وخواهیم بود........همیشه.
زنده وپیروز باشید.
دیروز رفتم بهشت زهرا،یه قولی به لیلا دادم یا ازینهمه فشار رهاش کنم واگه نشد منم میرم پیشش
قرصها رو دور ریختم چون اگه نمیریختم حتما تصمیممو عملی میکردم من خودمو میشناسم.اما شما میگید هنوز. راه هست واسه رهایی من وارامش لیلا.عقلم میگه امتحان کنم
اما تصمیماتی که الان میتونم بگیرم
1.هیپنوتیزم اگه واقعا خاطره هارو پاک میکنه اما میترسم با اینکار دوباره عملم بعدها تکرار بشه
2.کمک به لیلا جوری که مطمین بشم عذاب نمیکشه و اروم بشم
3.از این شهر یا کشور برم وجایی که منو کسی نمیشناسه از صفر شروع کنم
4.برم سراغ ارزوهام ،خیلی وقته دوست دارم سرپرست یتیمی باشم
5.کارایی مثل قران ونماز واینارو خوب بلد نیستم وزیاداعتقادندارم اما کودکان سرطانی چرا اما اینا چه کمکی به من و لیلا میکنه
6.دلم میخوادبرم سراغ کار یا فعالیتی که به خیلیا بفهمونم اشتباه منو نکنن
همه راههایی که بهشون فکر میکنم یک سرش لیلاست که تا از بابت اون خیالم راحت نشه شرمم میاد زندگی کنم
مهم اینه لیلا و فکرش و این تضادها دست از سرم برنمیدارن و حالم از. زندگی به هم میخوره،هر. راهی که بگید میرم ومیخوام نتیجه بده تا سرمو بالا بگیرم
یه جا مدیر گفت اشتباه من اینه که ازجایی که لذت هست به اشتباه میگریزم ومیرم سمت رنج،منظورتون کجا بود،میشه هم خودمو نجات بدم هم لیلا؟
منم دوست دارم زنده بمونم اما نه اینکه با اینهمه عذاب زندگی کنم
جبران میشه کرد؟میشه مطمین شدلیلا آرومه؟
بخدا اگه بشه دیگه غلط میکنم دلیو بشکنم
بگیدچیکارکنم،این آخرین امیدمه
فقط تورو خدا راههای عملی بهم بگین،من همه جوره انجام میدم،تا پای جونی که ازش گذشتم،میخوام تموم بشه کابوسهام،میخوام نتیجه بگیرم
تموم ميشه كابوس هاتون. من دوست (دختري) داشتم كه دوست پسرش خودكشي كرد. با اينكه دختر بود ولي از اين مرحله عبور كرد. البته شرايط اون جوري بود كه به خاطر دكترا يكسال بعد از اين ماجرا از ايران رفت براي ادامه تحصيل. ولي الان حالش كاملا خوبه. شايد تعويض مكان خودش يه راهكاري باشه
اول از همه يه مسافرت با دوستاتون بريد، خودتون رو با هر چي ميتونيد شاد نگه داريد
حضرت محمد فرمودن: كفاره گناهان پشيمونيه (جدا از بعد مذهبي، حرف كاملا منطقي هست)
همين كه شما تا اين حد وجدانتون به درد اومده، براي شروع يه مسير درست كافيه
در ضمن شما الان داري همه تقصيرها رو گردن خودت ميندازي ولي مطمئنا" عوامل ديگه اي هم تو رخ دادن اين اتفاق دخيل بوده . پس سعي كنيد همه بار اين قضيه رو تنهايي به دوش نكشيد
[align=justify]سلام محمد جان،
مهمترین چیزی که دلم می خواد بهت بگم اینه:
حوادث انسان هاي بزرگ را متعالي و انسان های كوچك را متلاشي مي کنند.
لطفا یه جایی تو اتاقت این جمله رو بچسبون که همیشه جلو چشمت باشه. تو انسان بزرگی هستی، این حادثه می تونه مسیر زندگی خودت و انسان های دیگری رو (بواسطه تو) تغییر بده.[/align]