RE: شوهرم خستگی رو به تنم میزاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shamim_bahari2
همیشه اینطور نیست
بعدشم اون شب دعوامون نشد، اون نظرشو گفت منم نظرمو، صبحم که بیدار شدیم معمولی بودیم ولی وقتی گفتم جیبم خالیه اینطوری قاطی کرد
خودشم میگه من گاهی از سر سوزن رد میشم از در دروازه رد نمیشم، بهش میگم این بی منطقه ، شاید داری اشتباه میکنی فقط اینکه حس میکنی باید رد شی یا نشی دلیل نمیشه و طرف مقابلت آزار میبینه
ولی کوبیدن میخ تو سنگه
آخ که خیالمو راحت کردی اگه همیشه اینجوری بود نمی شد کاریش کرد
شمیم همسر تو یه پسر بچه خیلی خیلی لجبازه به نظر من مشکل بزرگ همسر تو هم همین لجبازیهاشه مثل یه پسر بچه کوچولو وقتی میره رو دنده لجبازی ول کن نیست و عکس العمل تو هم که لجبازی در مقابل کارهاشه بدتر این رفتارشو تشدید میکنه
ببین به همسرت وقتی که لج می کنه به دید یه بچه لجباز نگاه کن وقتی یه بچه لجبازی می کنه در مقابلش چی کار می کنی؟!!!!!!!!
شمیم خانم سلام.
من تازه عضو شدم پرسش و پاسخ هاتون رو خوندم اما از جزییات قبلی ، پیش از دوری موقت شما از دوستانتون خبر ندارم.
چند تا سوال داشتم که قبل از نظر دادنم اگه مایل باشید دوست داشتم بدونم.
سطح تحصیلات شما و همسرتون چیه؟ آیا همسرتون دارای مدارج علمی بالاتر یا پایین تر از شماست؟:
آیا به نظر شما همسرتون جایگاه اجتماعی خودش رو از شما پایین تر میبینه یا بالاتر؟
آیا تا بحال از شما بخاطر تحقیر کردنش توی جمع گله کرده؟
آیا توی خانواده همه به اون بخاطر داشتن همسر آگاه توانمند و فهیم و صفات پسندیده دیگه، تبریک میگن؟
پاسخ به این سوالها میتونه دریچه جدیدی از شناخت رو ،به روی شما باز کنه.
خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
در ضمن از راهنمایی های دوستان خیلی استفاده کردم. با تشکر از همگی...:72:
شميم عزيز سلام
همچنان مشغول كندوكاو در اولين تاپيكي كه زديد هستم. تا صفحه 10 پيش رفتم. تا اين صفحه نكاتي رو يادداشت كردم كه انشااله فردا ميگم.
اما لينك يه مقاله مفيد رو ميذارم كه انتهاش مقالات مرتبط ديگه اي هم داره. دونستن نكات ريز و درشت به عملكرد بهتر ما خيلي كمك ميكنه.
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=192864
موفق باشي:72:
علی آقا سلام
مرسی که برام نوشتین
سطح تحصیلات شما و همسرتون چیه؟ آیا همسرتون دارای مدارج علمی بالاتر یا پایین تر از شماست؟:
هر دو دیپلم هستیم
آیا به نظر شما همسرتون جایگاه اجتماعی خودش رو از شما پایین تر میبینه یا بالاتر؟
سعی میکنه خودشو بالاتر نشون بده و منم تائیدش میکنم ، ولی در واقع تقریبا برابریم
آیا تا بحال از شما بخاطر تحقیر کردنش توی جمع گله کرده؟
پیش اومده که تو جمع اون منو تحقیر کنه ولی من هرگز اینکارو نکردم
آیا توی خانواده همه به اون بخاطر داشتن همسر آگاه توانمند و فهیم و صفات پسندیده دیگه، تبریک میگن؟
متأسفانه بله، و دقیقا همه با نگاهشون بهم میگن این کی بود که تو انتخاب کردی
من نمیخوام بگم کلا آدم بیخودیه ، ولی فوق العاده خودخواه و بی انصافه
روز پدر، شام خونه بابام بودیم، من عاشق دوغ هستم، بابام دوغ موسیر خریده بود، منم بعد شام غیر دولیوان دوغ خوردم و همین باعث شد فشارم بیاد پائین، رنگم پرید، مامانم بنده خدا هی برام چایی نبات میاورد و بابام سعی میکرد بهم مواد قندی برسونه، ایشون نشسته بود هی به من میگفت پاشو راه بیفت بریم، من خستم
یعنی اینقدر نمیفهمه که من با این حالم از جام نمیتونم بلند بشم
مامانم برای ناهارش غذا گذاشته بود، رفته دم در، من با این حالم ظرف غذا دستم، دیدم داره از دستم میفته، بهش گفتم اینو بگیر، دنبال یه فرصت بود که بده دست خودم، نزدیک ماشین دیگه صدام دراومد، گفتم میبینی حالم بده، ازت کم میشه ظرفتو خودت بیاری؟
یعنی شعور در این حد
اونوقت خدا نکنه یکی باهامون باشه، تا کیف دستیشم میاره که سنگین بلند نکنه، اما زنش ....
گندمزار عزیزم
مرسی از زحماتت
بیشتر دوستان معتقدند من دارم لجبازی میکنم
میشه بگین کجای کار من لجبازیه؟
یعنی وقتی باعث میشه من جایی که دلم میخواد و دعوت شدیم نرم (که صد البته اگه از طرف خودش بود باید میرفتیم) و با حال بدی که دارم مهمون بدون هماهنگی و فقط بخاطر اینکه خودش دلش میخواد میاره خونه، توهین میکنه، جیبمو خای میزاره و ...
من باید قربون صدقش برم؟
من تنها کاری که کردم اینه که کاملا بی تفاوت شدم راجع بهش،
میخوام لذت پولشو بدون یه مزاحم و نون خور اضافه ای مثل من ببره، هرجا دوست داره بره اونم تنها، هر کسیم دوست داره بیاره، ولی دیگه از حمایت من خبری نیست
چون اصلا من تو این خونه آدم نیستم
فقط همین
من فقط توهینهایی که بهم کردو عملی کردم، مگه سختش نیست برام خرج کنه، خب از زندگیش میرم بیرون، مگه سختش نیست باهام هماهنگ کنه، بهم احترام بزاره و به علایق من توجه کنه، خب این یعنی حذف من، خب منم بدون دعوا و بحث حذف شدم
این لجبازیه؟ یا به دل شوهر راه اومدن؟ :302:
ادم خوش شانس مثل من تا حالا دیده بودین
تو این کشمکش ، جمعه هم شده نامزدی دخترخالم
حالا چکار کنم؟ اگه بازی در بیاره و مجبور بشم تنها برم چی؟
به خدا همیشه از زمین و آسمون برام میباره
سلام
تعدادی از ارسال های این تاپیک به دلیل چت گونه بودن حذف شدند،اما همچنان تعداد ارسال های تاپیک بیش از حد مجاز و بدین خاطر این تاپیک بسته میشود؛لطفا" جهت پیگیری مشکل مطرح شده تاپیک جدید ایجاد نمائید.
shamim_bahari2 میفهمم که وقتی مشکلی در زندگی پیش می اید آن هم در زندگی مشترک ،تمام جوانب زندگی را تحت تأثیر قرار میدهد، مشورت کردن، درددل کردن،نیاز است،اما در این مسیر باید آگاه بود که کج نرویم،مسائل روزمره را مطرح کردن حتی در خصوص مشکل مانند نشستن پیش یک دوست است و صحبت کردن ،همین. مشاوره در فضای مجازی تا حدی پاسخگو است، و اگر بیش از 50 پاسخ به رفع مشکل کمک نکرد، بهترین گزینه مشاوره حضوری خواهد بود.
موفق باشید