RE: میخوام با زن صیغه ای همسرم کنار بیام
تعجب عزیز،
همسرت باید از اون زن جدا بشه، تا اون هم بتونه برای خودش یک همدم و همراه پیدا کنه. بغیر از مسایل مادی و جنسی، اون زن یک همراه نیاز داره. مخصوصا هر چی سنش بالاتر بره و بچه هاش ازدواج کنند و درگیر زندگی خودشون بشن.
یا این که همسرت باید تا پایان عمر همراهیش کنه.
كبود عزيز ممنون از لطفت. من كم و بيش حرفايي كه شما زدي رو به همسرم جديدا انتقال دادم.. البته همسر من كمي آدم مدير محوريه شايد بخاطر شرايط كاريش و درسيشه كه احساس ميكنه نود درصد راهي رو كه داره ميره درسته... و كم هم توي زندگي شكست خورده. از اينه كه به خودش و كاراش اعتماد داره. ديشب با اس ام اس بهش گفتم نميخواي ديگه تمومش كني؟ گفت دارم بهش فكر ميكنم... خدا عالمه كه اين فكر چه سرانجامي داره. قبلا خيلي كش و قوس داشتيم سر اين قضيه بحثمون ميشد ولي الان اصلا اصلا. همسرم وقتي من دلگيرم خيلي از درون داغون ميشه. وقتي ميبينم اونهم كلافه ميشه دلم ميسوزه دوباره سعي ميكنم شاد كنم خودمو....
پيدا جان اون زن فرزندي نداره . همسر من نياز مالي و انجام كارهاي خونه اون زن رو رسيدگي ميكنه. يخورده به درد و دلش گوش ميده... بخدا دلم براي اون زن هم ميسوزه بالاخره اون هم جنس منه. تنهاست توي يه بيابون. شبا از ترس تا صبح خوابش نميبره. شوهرم يه مدتيه واسش دنبال يه خونه كوچيكه كه يخورده توي شهر باشه كه خيالش راحت بشه. واقعا براي برادرهاي اون زن متاسفم كه از لحاظ مالي در بهترين شرايط و بهترين امكانات رفاهي هستن ولي به وضعيت خواهرشون رسيدگي نميكنن...
سلام عزیزم :72::72:منم یه پیشنهاد میدم .اگر این موضوع برات قابل هضم بود که میپذیرفتی اما وقتی وجودت نمیتونه بپذیره شما چه دلیلی میبینی که همسر شما باید تنها بره برای کمک به اون خانم . اگه صرفا قصد کمک و عمل خیره چرا شما همسرتونو همراهی نمیکنید .و در کنار هم از این عمل بهره مند نمیشید به خاطر داشته باشید خیلی افراد ...سازمانهاو یا ارگانها به خانمهای بی سرپرست و محتاج کمک میکنند والبته لزومی هم به صیغه نیست .فرد کمک کننده که لزوما نباید مرد باشند شما هم میتو نید این امر رو به عهده بگیرید.به نظر من کنار امدن با این مو ضوع در اینده براتون مسئله خواهد شد.واینکه حتما شما باید در کنار همسرتون حضور داشته باشید.اینکار میتونه درست مثل رسیدگی به یک مادر تنها یا خاله و فامیل برگزار بشه :72:
این تاپیک از ظرفیت مجاز ( 50 پست ) عبور کرده است
امیدوارم تعجب عزیز ، سرحال و سالم باشد و توانسته باشد با توان و درایتی که دارد مسئله را بخوبی مدیریت کرده باشد .
.