RE: تمام کردن رابطه عاشقانه
به نظر من هم مسئله نیمیش بر می گرده به فکر شما نسبت به اون شخص سوم اما بهتره که مثل من که تصمیم گرفتم با زنی که یکسال از خودم بزرگتره و دوستش دارم ولی خوب نمی تونم باهاش ازدواج کنم بهش دیگه فکر نکنم گرچه مثل معتادی شدم که مواد گیرش نیومده و داره درد می کشه اما خوب بهتره که این ارتباط زودتر تمو شه چون فقط داغونت می کنه همین به نظر من اگه می تونی شماره موبایلت رو عوض کن .............
سلام. من یه مدت بود به اینجا سر نزده بودم و جوابای جدید رو ندیده بودم.
راستش تو این مدت چند ماه تصمیم گرفتم که بهش بگم تصمیمم رو گرفتم و نمی خوام دیگه ادامه بدم. ولی راستش نتونستم باهاش تماس بگیرم و بگم. از این که یک بار دیگه باهاش مواجه بشم و اون حالت التماس رو تو چشماش ببینم فراری بودم.این قدر این مسئله بگم نگم کش پیدا کرد تا این که هفته پیش موعد 6 ماهه به سر رسید.
انتظار داشتم خودش تماس بگیره و نتیجه رو ازم بپرسه. اما این اتفاق نیفتاد. یعنی تا امروز که خبری ازش نبوده.
خودم هم بهش زنگ نزدم.
پیش خودم میگم شاید اونم تو این مدت تونسته با جدایی کنار بیاد و شاید اصلا به من فکر نمیکنه. از طرفی بعید میدونم این طوری باشه.
به نظرتون الان چیکار کنم. خودم باهاش تماس بگیرم و نتیجه رو بگم. یا منتظر بمونم و ببینم آیا خودش دنبالشو میگیره یا نه؟ شاید همین که دیده بعد 6 ماه من باهاش تماس نگرفتم فهمیده تصمیممو. شایدم از ترس این که بهش جواب منفی بدم زنگ نمی زنه. (اینو هم بگم که مطمئنم تاریخشو یادش نرفته. چون تو حفظ کردن تاریخ ها حافظه خیلی خوبی داشت.)
راستش نمی دونم باید چیکار کنم. زنگ بزنم یا نه؟ راهنمایی ام کنید.
اگه بی صبرانه منتظر بود حتما با ی تماس یا اس ام اس یا ایمیل ازتون خبر میگرفت. شاید پذیرفته و شایدم یکی دیگه را پیدا کرده و سرش گرم شده. در هر صورت به نظر میاد اونم دیگه نمیخواد این رابطه یکطرفه را با اصرار و التماس بدست بیاره. بعیده دیگم زنگ بزنه. شما هم اصلا زنگ نزن.چون ممکنه دوباره واسش روزنه امید درست کنید و دوباره بهم بریزه!این رابطه دیگه تموم شدست و نبش قبر کردنش هیچ لزومی نداره:310: