RE: جدایی به علت عصبی و پرخاشگربودن همسر
در مورد سيگار بهتره با يه مشاور مشورت كنيد يكي از دوستان من دو سال طول كشيد تا با مهربوني و محبت تونست شوهرشو ترك بده باهاش منطقي صحبت كنيد ازبچه اي بگيد كه قراره الگوش باشه.مطمئنا دوست نداره بچه اش سيگاري باشه پس بايد خودشو اصلاح كنه تا خدايي نكرده مثل خودش از پدرش تاثير نگيره.درمورد مهموني بهتره با سياست رفتار كنيد درظاهر نشون بديد دوست داريد بريد ولي در حرف نشون بديد نظر شوهرتون مهم تره اون اگه احساس كنه حرفش واسه شما خريدار داره خودش ترغيبتون ميكنه كه بريد مردا دوست دارن ببينن همسرشون ازشون حرف شنوي داره پدرم هميشه ميگه به مردا بايد گفت چشم ولي كارخودتو انجام بدي.
سلام دوستان چرا دیگه کسی منو یلری نمیکنه . یه خبر خوب دوستان رفتارم با خمسرم بهتر شده و اونم خیلی بهتر رفتار میکنه اما خیلی زود سر هر چیزی عصبانی میشه راستی خودش بهم گفت شماره یه مشاوره رو گرفته منم ازش گرفتم که زنگ بزنم و باهم بریم:323:
سلام
من هم تمام کلام های دوستان رو در بالا تاییدمی کنم
ببین عزیزم اول از همه غرور بی جایت رو کنار بزار . بهنظر من شما و خانواده ات بیشتز از شوهرتون مقصرید .
جلو همسرت از خانواده ات طرفداری نکن یا کار هاشون رو تجیه نکن حتی ازش نخواه ببخشه . اگه داداشت کوچیکتر از شوهرته بگونفهمی کرده من می دونم حق با توئه . بگو خودت رو الکی به خاطر اون عصبانی نکن . بگو من پشتتم . مهم اینه .
اصلا سعی نکن بخواهی به خاطر اینکه خانواده ات نقطه ضعف دارند تو هم بخواهی الکی ریز بشی به خانواده اش تا یک ضعف پیدا کنی . اتفاقا اگه چیزی هم دیدی باید بروت نیاری تا اون هم ازت یاد بگیره .
نیازی نیست زیاد با خانواده ات رفت و آمد کنی . سعی کن به مادرت بگی موضوع رو . بگوکه شوهرت رو از هر کسی بیشتر دوست داری و حاضر نیستی کسی پششتش حرف بزنه . تقصیر شماست که این اجازه رو دادی که پشتش حرف بزنن.
خیلی خامی کردی .
پیش خانواده ات نرو . اگه مادرت زنگ زد که بیا جلو شوهرت بگو ببینم شوهرم چی می گه . اگه اون خسته نبود میاییم . بعد از شوهرت بپرس گفت نه . بگو هر چی شما می گی . ببین مقصر خانوده شما بودند و زخم شوهر شما وقتی التهام پیدا می کنه و می تونه فراموش کنه که بدونه تو پشتشی . واسه اون مهم تویی.
یادت باشه خانواده ات رو توجیه نکن . فقط بگو بچگی کردن . نفهمی کردن .
سلام دوستان ساره جون من میدونم حرفتو هم قبول دارم اما تمام این حرفایی رو که میگی حتی بهتر زدم اما همسرم دوست داره تو عمل ازم ببینه که پشتشم البته الان خیلی خوب شده اما باید رو یه موضوع دیگه روش کار کنم سر هر چیزی غیر از موضوع من حتی تو کارش هر چیزی که بر وفق مرادش نباشه سریع عصبانی میشه و ناراحت و بعد از یک روز میگه چقدر الکی ناراحت شدم و شروع میکنه همون موقع بع بد وبیراه گفتن حالا به هر کی حتی اگه از سمت خانواده خودشم باشه فرقی نمیکنه حالا بگید چیکار کنم
به نظرم بهتره پيش اون روانشناسي كه همسرتون پيدا كرده بريد و هرچه زودتر اقدام كنيد اول خودتون تنهايي بريد و مشكلات و بگيد بعد با همسرتون بريد. يه سري رفتارها در همسرتون از بچگي نهادينه شده كه تغيير دادنش زمان ميبره ولي ميشه تغييرش داد احتياج به يه كم صبوري و همراهي شما داره. خيلي خوشحالم كه از فكر جدايي اومديد بيرون اين خودش يه موفقيت محسوب ميشه شما نشون داديد زن قوي و محكمي هستيد پس بازهم تلاش كنيد مطمئن باشيد اين بار هم موفق ميشيد
سلام عزیزم ممنون از همراهیت باشه گلم اول خودم تنهایی میرم بعد حتما به طریقی همسرم رو میبرم اما بخاطر زندگیم دارم خیلی تلاش میکنم اما فقط از رفتارای داداشم هم زجر میکشم و ناراحتم و خیلی خوشحالم که با شما دوستان درد دل میکنم و خوب راهنمایی میکنین ممنون:43::46:
اين رفتارهاي برادرتون رو هم با مشاور مطرح كنيد حتما كمكمتون ميكنه خيلي سخت نگير و به زندگي عاشقانه با همسرت فكر كن حاشيه ها رو بريز دور درسته برادر عزيزه ولي آرامشت عزيرتره پس نذار چيزيز آرامش زندگيتو از بين ببره.
حرفت منطقی و درسته اما این رفتارای داداشم باعث شده همسرم بی تفاوت باشه و براش مهم نباشه هرچند اولا خیلی سرم غر میزد باببتش اما حالا اصلا ازش خوشش نمیاد و میگه هر وقت اون خونه باشه نمیاد پیش مامانم اینا البته من آرامش رو تو زندگی به همسرم و خودم زیاد میدم اما خودم در درون خودمم یکم ناراحتم
ميفهممت عزيزم اين كاملا طبيعيه تو يه زن خانواده دوست هستي كه دلت ميخواد روابط بين خانوادت و همسرت خوب باشه ولي اين احتياج به زمان داره اگه به اولين تاپيكت نگاه كني ميبيني كه با گذشت زمان خدا روشكر شرايط بهتر شده پس به اين هم زمان بده و مثل هميشه درست و سنجيده رفتار كن تا هميشه درست بشه خودتم ناراحت نكن و فقط به خدا توكل كن
باشه گل نازم مرسی از دلداریت:323:
دل عزیزم دیگه نیستی شما چی میگی خیلی از تاپیک ها رو پاسخ ندادی منتظرتم گلم