RE: قد بلند من و مشکل ازدواج
سلام
من نوید هستم و تازه با این تالار گفتگو اشنا شدم و تعجبم رو برانگیخت.یا ایرانی ها خیلی دروغگو و پرابهام هستند یا خیلی فوق العاده هستن!!مگه میشه یه دختر(یا زن) ایرانی با قامت دو متر تو خیابان های تهران راه بره و همه دهنشون باز نمونه؟ پس چرا من یه همچین نمونه هایی رو از نزدیک ندیدم؟!مگه میشه؟این موضوع تو آمریکا واروپا پذیرفته شده است اما می تونه ذهن یه ایرانی رو تا هفته ها به خودش مشغول کنه.!من تو همین دو روزه که این تالار گفتگو رو شناختم چند موردمطلب ارسال شده درمورد زن ها ودختر های درشت اندام ایرانی خوندم که هنوز باورم نمی شه تو ایران زن های با این قد و اندام( اصطلاحا full figure ) باشند؟هنوز احساس می کنم خیلی هاشون دروغ می گن.؟!تازه خیلی از این زن ها با مرد های با اندام پایین تر از متوسط ازدواج کردن؟ من همیشه برام هیجان انگیزبوده که کنار یه دختر درشت اندام راه برم یا یک کم تماشا کنمش چون به نظرم کمیاب و گرانبهاست ولی خیلی کم پیش اومده یه همچین نمونه ای ببینم.یعنی ممکنه؟ من که فکر نمی کنم؟
نظر شما چیه؟
متشکرم
BYE
عزیزم
خوب اگه شرایطشو داری خارج از ایران زندگی کن ،متاسفانه تو ایران اگه یه کم متفاوت باشی انگار مشکل داری در صورتی که من فکر می کنم مشکل از بقیه است که عادت دارند آدم های همسان و یک شکل ببینند (دقت کردی بیشتر دخترا تو ایران شبیه هم هستن به مدد اعمال جراحی مشابه)
سلام دوست عزيز
بيبينيد دوست عزيز قد يك مسله ارثي است درست كه شرايط محيطي هم روي اون تاثير ميذاره ولي نه به اندازه ژنها اين كه زجره تون ميده اشتباه است چون عرض كردم ارثي خيلي دست شما نبوده
پس زجر كشيدن بابت اين اشتباه است .
چرا فكر ميكني با ازدواج با مرد كوتاه تر خودت از نظر مسايل زناشويي با مشكل مواجه ميشه اين باور صحيحي نيست هيكل بي تاثير نيست ولي عاملي منفي نخواهد بود.
بعد اگر اينقدر از اين بابت ناراحت هستي پس نگذار دخترت هم مثل خودت بشه اون هم با ازدواج با مرد متوسط القامه ميتوني يه اصلاح نژادي كني چون معولا قد فرزند متوسط قد مادر و پدر است
فرزند شما هم اگر پسر باشد با توجه به قد مادرش مشكلي به لحاظ كوتاهي نخواهد داشت اين از اين بابت .اما مهمتر از ان قد ان پسر نيست شما در زندگي با عشق و انديشه و رفتار و خصوصيات
او زندگي خواهي كرد قد هيكل كه براي شما حل ميشود بعد از مدتي اما اين مرد چه نگرشي دارد ؟ ايا مطلوب شما است ؟ ايا عشق در بين شما معنا دارد به اينها بپردازيد دوست عزيز خوشبختي شما
در گرو اين سانتها و طول ها نيست اتفاقا توجه زياد به اين مسله شما را از خوشبختي انتخاب صحييح دور ميكند !
به درونت مراجعه كن و ببين چقدر چيزي به نام علاقه در شما ها وجود دارد .
اين كه نتونستيد با هم در خيابتن راه بريد به قدتان ربطي ندارد شما داري به ان مسله ربطه اش ميدهي چون اين فكر همه ذهنت را اشغال كرده .
پس نگاهت را عوض كن دوست عزيز.
موفق باشيد
این آقا که اظهار تعجب میکنه انگار تو ایران زندگی نمی کنه
من پسر194 cm مهندس مملکت تو این مملکت خیلی مواقع احساس می کنم مورد تمسخر دوست و آشنا و همکار قرار میگیرم دیگه از غریبه ها هیچی ولشونرکن :227:
ولی خیلی هاشون رو هم احساس میکنم حسودیشون میشه
البته الان کمی لاغر تر شدم 75 کیلو :D ولی در کل خدا روشکرکه قد کوتاه نشدم :D
کمی هم احساساتی شدم اگه سیاوشخان نبود شاید می اومدم می دیدمت :73::73: شاید که :228::104::104:
ولی هر جا هستی علی یارو یاورت باشه به نظرمن که دختر خوب و با حیایی بودی :16:
Aghaye fred bayad ye sari be orduye estedad yabi basketbal dokhtaran bezaneh ta bebine too iran az in dokhtara hast ya na?
اگه شما نگران این جور چیزا هستید من چی بگم
قد : 192
وزن 120
وقتی راه میرم اتاق میلرزه
واسه من لباس کمتر از xxxxl تنم نمیشه
اما افتخار میکنم
به خودم
قدرتم
رشدم
و نهایتا اینکه قدرتتم باعث امنیتم میشه
خانم ملیکا سلام.این مشکل نیست، این رحمتیه از جانب خدا.خوشحال باش.خدا کریمه.
چه عیبی داره ؟.همیشه که نباید هم سایز باشن.بهرحال زندگی و هزار تا پیچو خم.
از آنچه که هستی خوشحال باش که آن هدیه خدا به شماست و از آنچه میشوی (انشاالله خوب)خوشحال باش که هدیه شما به خداوند است.
بدلیل استفاده از الفاظ تمسخر امیز این ارسال توسط keyvan حذف گردید.
و به این کاربر(melika63_63) اخطار داده شد.