RE: می خوام خودم رو اصلاح کنم و به زندگیم برگردم
تمنا جان خیلی ممنون که کمکم می کنی
شوهرم میگه چون تو منو زدی بابات زنگ بزنه معذرت خواهی کنه
منم گفتم من زدم و تا حالا صد بار معذرت خواهی کردم
اون تو اس ام اس هاش خیلی فحش میده مثلا کثافت روانی اشغال خفه شو و......
منم خیلی ناراحت میشم و در جوابش میگم احترام خودتو نگه دار میگم از تو بعیده این حرفا
خیلی بهش احترام میذارم فکر کنم پرو میشه ولی به زور خودمو نگه میدارم
خیلی پرتوقعه شرایطشو قبول می کنم میگه بابات معذرت خواهی کنه حالا فکر کنید اگه بابام معذرت خواهی بکنه یه بهونه دیگه میاره
نمیدونم نیت قلبیش چیه فقط سنگ میندازه جلو پام
خودش هم به نوبه خودش اشتباه کرده مثلا درو قفل کرده از نظر اون این کارش اشتباه نیست
مامانش اون همه بدوبیراه بهم گفته این وسط بابای من که هیچ بی احترامی نکرده باید معذرت خواهی کنه
نمیدونم با این شوهرم که این همه مغروره چیکار کنم:316::302:
گل یاس عزیز
سلام:72:
دوست خوبم به چند نکته توجه کن :
1- همسر من با ارتباط من با دوستام هیچ مشکلی نداشت تا اینکه سر یه موضوعی بعد از اینکه از خونه دوستم برگشتم نداشته هامونو به رخ شوهرم کشیدم که به شدت اونو ازرده کرد( البته ازش دلخور بودم که این کارو کردم ) اما نتیجه رو ببین :
شوهرم بعد از اون گفت برای ارتباط با دوستات من گفتم برو میری و گفتم نرو میگی چشم.
نتیجه :عمل بد من این عکس العمل را در پی داشت
بعد ازاون یکی از دوستام دعوتم کردگفت : نرو گفتم : چشم علی رغم اینکه خیلی دلم میخواست برم اما در مقابل رفتار همسرم چی بود ؟
بعد از کلی زمان که گذشت گفت : حالا اگه دلت میخواد بری برو اما زود برگرد خونه>:305:
مطمین باش اگه اون چش رو نمی گفتم شوهرم نرم نمی شد و تا قیامت باید بحث میکردیم که چرا نمیزاری و....
2- توی این تالار خوندم :زنی در زندگی زناشویی موفق است که سنگ زیرین باشد
یه خانم باتجربه هم میگفت : شوهر من خیلی مغروره اما وقتی در مقابل غرور مرد متواضعانه سرفرود بیاری به پای خامش خواهد افتاد
3- همسرت گفته : مهریتو میدم اما 5 سالم خونه بابات بمونی بازم طلاقت نمیدم
میدونی یعنی چی؟
یعنی گل یاس من دوستت دارم و نمیخوام از دستت بدم ولی میخوام کمی تغییر کنی
به همین سادگی!
[color=#000000]اونوقت تو در مقابلش شاخ و شونه میکشی یعنی دقیقا داری راه رو برعکس میری...
موفق باشی
گل یاس جان زندگی تو مهمه اما اگر به قیمت خورد شدن غرور پدر عزیزت باشه کار درستی نیست.به خصوص اینکه پدرت کار اشتباهی مرتکب نشده
من تصور اینه که اگر پدرت هم از شوهرت معذرت خواهی کنه یه چیز دیگه طلبکار میشه شوهرت.و ممکنه فردا روزی هر تقی به توقی بخوره بگه فلانی بیاد معذرت خواهی کنه
گل یاس جان میشه حرف گوش کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:316::316::316::316::316::316:
اگر فحش میده در اس ام اس شما به هیچ عنوان جواب نده..هیچی نگو..نمیدونم احترامت رو نگه دار و فلان و ...
اصلا هیچی نگو.میتونی؟
بذار همسرت اندازه یه ارزن فکر کنه شما بی تفاوت شدی.چون اهمیت زیاد شما رو میبینه با این رفتارا میخواد حرفاشو به کرسی بنشونه.
صبور باش
بهش بگو من قراره با تو زندگی کنم نه بابام.
بگو من اماده ساختن زندگیم به بهترین شکل هستم و ایراداتم رو حتما رفعش میکنم.
برای مهریه اقدام کردی؟یا نه هنوز؟
سبزه عزیز مرسی که جواب دادی دوستم یه چند ماه پیش نامزد شده و شوهرش درامدش خیلی بالاست و واسه نامزدی طلاهای خوبی خریده بود
به خدا من اصلا مقایسه نکردم حتی پیش شوهرم در مورد دوستم زیاد حرف نزدم
مادرشوهرم از من پرسید چی واسه دوستت خریدن منم بهش گفتم حالا فکر کنم مادرش بهش گفته
مثلا وقتی ما خونه خریدیم و اسباب کشی کردیم و بعد از اون من قهر کردم اومدم خونه ی بابام شوهرم می گفت از وقتی اینجا اسباب کشی کردیم همسایه جدیدمون تو رو یاد میده و حتی می خواسته در اونارو بزنه که شما زن منو یاد دادین و اونم رفته خونه باباش در حالی که من با همسایم صمیمی نیستم
سبزه جان شما گفتین که شوهرت دوست داره چون میگه 5 سال طلاقم نمیده نه اصلا اینطوری نیست اون بعد از اون حرفش گفت که فکر کردی طلاقت میدم تا از من پول بگیری و بری با یکی دیگه ازدواج کنی و پول منو واسه اون خرج کنی پس دوست داشتنی در کار نیست
مریم جان شما خیلی خوب راهنمایی میکنید و از این به بعد تصمیم دارم هرچی شما گفتین به اون عمل کنم
نه واسه مهرم اقدام نکردم اون روز خیلی عصبانی بودم فعلا نه تماس دارم نه هیچ اقدام قانونی نمی کنم
می خوام منتظر بمونم
من بهش گفتم که بابام کاری نکرده که معذرت خواهی کنه و من هیچ وقت دوست ندارم بابام ازش عذر بخواد
سلام دوست عزیز:72:
پیشنهاد میکنم این کتاب رو تهیه کنی خوب بخونی.
{مجموعه قوانین ومقررات خانواده}
گردآورنده{عاطفه زاهدی}
قیمتشم 6500تومان
اعطلاتت حقوق زن وخیلی چیزهای درش هست که بدردت میخوره.
تو رو خدا کمکم کنید:302:
امروز فهمیدم مادرشوهرم و پدرشوهرم اسباب کشی کردن اومدن خونه ما
نمیدونم تو مغز شوهرم چی میگذره
می خوام اقدام قانونی بکنم
کمکم کنید
اقدام کنم یا نه؟
تو رو خدا چرا کارشناسها به من جواب نمیدن؟:302::316:
چرا حلا خونه شما!!!!!!!!!!!!
مگه مستجر بودن ؟؟؟؟
نکنه دنبال فرست بودن تا خونه خالی بشه صاحب خونه بشن.
آخه چه دلیلی داره بیان خونه شما .خیلی عجیبه.
گل یاس عزیزم از کجا فهمیدی که به خونه شما اسباب کشی کردن؟
نه فعلا کاری نکن.دختر چقدر صبرت کمه دندون رو جیگر بزار تا تقی به توقی می خوره میگی اقدام کنم!
الان اگه با همسرت تماسی داشته باشی اون میبینه تو این همه اصرار داری ،دوباره همون حرفای قبلی یا حتی بدترش هم بهت میزنه .پس چند روز صبر کن به اون هم فرصت فکر کردن بده .
شوهر تو الان خیالش راحت شده که هرچی به تو جواب رد میده باز تو زنگ میزنی بزار یه چند وقتی به حالش خودش باشه .بزار منتظرت تلفنات بمونه انقدر هرت هرت برندار بهش زنگ بزن .تو خودت با این کارت اونو مغرورش می کنی خوب دختر گل.عزیزم اگه می خوای زندگیت درست بشه نه باید اقدام قانونی کنی و نه انقدر خودتو سبک کنی .با برنامه پیش برو:46:
با وجود وسایل شما چطور اونا وسایلشونو خونه شما جا دادن؟
گل یاس جان صبور باش.
ترک خونه این عواقب رو هم داره.
به نظرم اقدام قانونی فعلا نکن...
بذار اگر هم خدایی ناکرده قرار بر جدایی و ..باشه (که احتمالش یک درصده) خودش اقدام کنه تا شما کاملا تمام حق و حقوقت رو بگیری...
فعلا صبور باش.چرا که اگر شما برای طلاق اقدام کنی هیچی جز مهریه بهت تعلق نیمیگیره....اما اگر بذاری اون اقدام کنه اجرت المثل و نصف تمام دراراییهاش هم به شما تعلق میگیره.
اما من مطمئنم کار به اونجا نمیکشه.واقعا که دادگاه روند طولانی و سختی رو برای طلاق تعیین میکنه که کفش اهنی میخواد برای طلاق.(در مورادی که یکی از طرفین راضی نباشه)
شما از کجا فهمیدی اونا اومدن خونه شما؟
با کی در ارتباطی که فهمیدی اینو؟
سلام
نمی دونم که چجوری وسایلارو اونجا جا دادن
یکی از دوستامون تو مجتمع ما زندگی می کنه
امروز زنگ زد گفت دیروز اسباب میاوردن
اره مادرشوهرم مستاجره
به عموم زنگ زدم ادمه با نفوذ و با سوادیه اون گفت فعلا اقدام نکنیم
فردا قراره با عموی شوهرم صحبت کنه
نه به عنوان اینکه التماس کنه که من برم اون خونه
میگه می خوام ببینم منظوره اینا از این کارا چیه
در ضمن امروز با یه وکیل صحبت کردم اونم میگه حالا بزرگترها مشکلتو حل کنند بعد اگه درست نشد قانونی اقدام کن
مشکل من اینه که اونا بزرگتر درستو حسابی ندارن
خدا کمک کنه
بازم شما هم کمکم کنید
نمی دونم چرا کارشناسها اصلا به من نظر نمیدن:302:
اخه تا حالا همچین برنامه ای دیدین
به هر کی میگم تعجب می کنند
میگن یعنی چی
اونا هم مثل شما میگن وسایلات پس چی شده
خونم 90 متری وسایلای خودم انقدر زیاده که اصلا واسه یه چوب کبریت جا نیست
یعنی اگه من بچه دار میشدم نمی دونستم وسایلای اونا کجا بزارم
حالا اونا اومدن نمی دونم وسایلاشونو کجا جا دادن
میدونید از نظر من اینا این کارو کردن که من اتشی بشم و فردا پاشم برم التماس کنم که تورو خدا منم می خوام اینجا حتی با شما زندگی کنم
ولی عمرا این کارو نمی کنم
قانونی هم اقدام کنم میگم که منو از خونه انداخته بیرون و پدر مادرشو اورده
وکیل می گفت اون الان متهمه
من نمی خوام که طلاق بگیرم چون اینا تو فامیلشون بزرگتر ندارن می خوام از طریق قانون با شوهرم حرف بزنم
بازم نظر بدین
اگه اینطوری اقدام کنم خوبه؟