چرا کارشناس ها به من کمک نمی کنند؟:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا کارشناس ها به من کمک نمی کنند؟:302:
سلام گل یاسی خوبی؟چه خبر ؟چه احوال؟
دختر خوب چرا به فکر خودت به فکر حال و روزت نیستی؟
میتونی یک کاری بکنی؟از بیرون به عنوان یک شخص غریبه به همه نوشته هات تا اینجا نگاه بنداز.زندگیتو که میدونم خیلی از سختی هاو شیرینیهاشو اینجا باز گو نکردی واسه خودت مرور کن.
ببین این زندگی ارزش ادامه دادن داره؟ببین عقل و منطقت در قبال روزهایی که پای زندگیت برای ادامه اون و برای رسیدن به خوشبختی صرف کردی و نتیجه ای که گرفتی چه استدلالی میاره؟
دختر خوب اینجا واسه درد و دل جای خوبیه واسه دردهایی که سینه ادمو فشار میده اما واسه حل شرایط تو بهتر نیست به مشاور مراجعه حضوری داشته باشی؟
تو زندگی هیچ کس هیچ کس هیچ کس ارزش اینو نداره که تو به خاطرش غرور و جوونی و همه زندگیتو تباه کنی تو اگر روح ارامی نداشته باشی اگر رضایت شخصی از خودت نداشته باشی نمیتونی به هیچ مسئله ای ختم به خیر ببخشی
عزیزکم به فکر یاس باش ازش به خوبی باغبانی کن
راستی چند سالته؟چند وقته ازدواج کردی؟بچه که ندارین نه؟
سلام
مرسی از اینکه نظر دادین.
بنده 23 سالمه.3 ساله ازدواج کردم.
نخیر بچه ندارم
سلام،
این تاپیک به علت طولانی شدن و گذشتن از حد ظرفیت 50 پست قفل می شود.
دقت کنید که وقتی تاپیک طولانی می شود امر مشاوره سخت می شود.
به پست خانم آنی دقت کنید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
خانم گل یاس،
اگر هنوز به نتیجه نرسیدید، یک تاپیک جدید بزنید، در پست اول مشکل خود رو به صورت مشخص توضیح بدهید و بگویید از این تاپیک تا به حال چه نتیجه گیری داشتید و هنوز در چه مورد کمک می خواهید. تا دوستان و کارشناسان کمک کنند.
می توانید قبل از ایجاد تاپیک جدید این تاپیک رو هم مطالعه کنید: کلیک کنید.
همینطور پیشنهاد می دهم تاپیک های مشابه به مشکل شما که در تالار هستند رو از طریق جستجو و یا مراجعه به انجمن مناسب پیدا کرده و مطالعه کنید.
موفق باشید.