RE: همسر خواهر شوهرم بهم نظر داره !!
پست "بازی" رو چندبار خوندم. نتیجه ای که میشه گرفت اینکه کل زندگی و هر قدمی که برمیداریم و هر فعلی که انجام میدیم یه بازی هست! اصلا تمام زندگی ما بازی هست!
!؟
این پست واقعا چه کمکی به مریم میکنه!؟ جز اینکه هر کاری بخواد انجام بده باید وحشت این رو داشته باشه که مبادا وارد یه بازی جدید بشه!!؟؟
میشه کارشناسان و مدیران و ستاره داران سایت بیشتر توضیح بدهند!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
پست "بازی" رو چندبار خوندم. نتیجه ای که میشه گرفت اینکه کل زندگی و هر قدمی که برمیداریم و هر فعلی که انجام میدیم یه بازی هست! اصلا تمام زندگی ما بازی هست!
!؟
این پست واقعا چه کمکی به مریم میکنه!؟ جز اینکه هر کاری بخواد انجام بده باید وحشت این رو داشته باشه که مبادا وارد یه بازی جدید بشه!!؟؟
میشه کارشناسان و مدیران و ستاره داران سایت بیشتر توضیح بدهند!؟
تمام زندگی مون بازی نیست، اما امکان اینکه بخش زیادی ش بازی باشه وجود داره، خیلی از بازی ها آنتی تز دارن و میشه ازشون خارج شد و بازی نکرد.
اون پست اگر بهش توجه بشه، کمک می کنه که مراجع این بازی خطرناک رو ادامه نده. کافی نیست برای مفید بودن و کمک کردنش؟ :305:
آقا مهرداد ممنون از توجه تون...
شما مجبورید یکسری مسائل رو با جان و دل بپذیرید و خلاف میل و نظر کسی حرف نزنید واگرنه پستتون حذف میشه.
و دیگه به شما رتبه و تشکر نمیدن !!!!
سعی و تلاشتون رو باید بکنید از یکسری حرفهای نامربوط هم که شده به زور وانمود کنید که نتیجه گرفتید !!
حالا نیمدونم امروز احتمالا من کلا یا تاپیکم قفل میشه یا ban میشم!!!
یا این پستمم حذف میشه!!!
پناه بر خدا
مریم خانوم :72: چرا انقدر عصبانی هستین؟
من تقریبا تمامی پستای تاپیکتونو خوندم، حتی یه سری یا شاید همهی پستهای پاکشده رو زودتر از ناظم انجمن دیدمو خوندم :)
اگه ناراحت نمیشین نظرمو بگم. :72:
مدیر فکر کردن که شما با محتوای اون دو تا پست مخالف بودین و از قضا اون دو تا پست، پستای خیلی خوبی هم بودن. به همین دلیل بهشون رتبه دادن. دلیل رتبه دادنشون این نبوده که شما بدتون اومده،دلیلشون این بوده که پستای خیلی خوبی بودن و خواستن با رتبه دادن توجه شما رو به مفاهیم اون دو پست جلب کنن.
شما یکی از پستارو به خاطر شرایط زمانی ارسال پستا ندیدین. پست دیگرو هم خوندین و چون قسمتی از مشکلات گذشتتون توش بود به ناگهان عصبانی شدین، چون فکر میکردین گذشتهها گذشته و الان همه چی درست شده.*
در مورد گل بیرنگ، از حق نگذریم که واقعا کار فوقالعادهای انجام دادن. :104: وقت گذاشتن و تاپیکهای قبلی شما رو خوندن تا نظری که میدن نظری جامع باشه. این کارشون استحقاق چندین و چند رتبه داره.:72: هر چند که بازگویی شرایط گذشتتون باعث ناراحتیتون شد، اما ایشون خواستن یادآوری کنن که مبادا بازگویی این مسائل به شوهرتون کمی از این مسائلو برگردونه. ( قضیهی اشتباهی است بین آقایون. میگن حتما خانوم هم چراغ سبزی نشون داده که این مسائل هنوز ادامه داره. البته این قضیه قدیما درست بوده. اما الان با وضعیت این جامعه، دیگه درست نیست! )
جدا از تمام اینها، اگه قسمت آخر پست ایشونو حذف کنین، باز هم حرفهای خیلی خوبی میتونین توش پیدا کنین. :72:
تاپیک بازیها، من خودم پستای اولشو دو بار هولهولکی خوندم هیچی نفهمیدم! :) اما بار سوم کمی وقت گذاشتم و با آرامش چند پستشو خواندم. و خوشبختانه این دفعه خوب فهمیدم. :227:
کلید مسئله آرامش هنگام خوندنه. شما همینجوری به خاطر رفتار همسر خواهرشوهرتون ناراحتین، توی همین تاپیک هم سوء تفاهمهای مختلفی ایجاد شد و اینها هم بیشتر از قبل ناراحتتون کرد. و فکر کنم وقتی میاین توی سایت، ناراحتیتون بیشتر از قبل میشه. لطف کنین و پستای اون تاپیکو پرینت بگیرین و وقتی آرامش بیشتری داشتین اونارو مطالعه کنین. :72:
در مورد مشکلتون، راه حل خیلی از دوستان از جمله گل بیرنگ و آنی عالی بودن. و من راه حل دیگهای توی ذهنم ندارم. تنها خواهش میکنم که چه هنگام خواندن این مطالب و چه هنگام عملی کردنشون در زندگی، آرامش خودتونو حفظ کنین.
-----
* درسته، گذشتهها گذشته و الان همه چی درست شده. اما هیچ تضمینی وجود نداره که شرایط همینجوری خوب بمونه. پس این نیاز هست که تو هر مسئلهای نیمنگاهی به مسائل گذشته داشته باشیم.
امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم :72:
نقل قول:
قضیهی اشتباهی است بین آقایون. میگن حتما خانوم هم چراغ سبزی نشون داده که این مسائل هنوز ادامه داره. البته این قضیه قدیما درست بوده. اما الان با وضعیت این جامعه، دیگه درست نیست!
توی اون پست ها کسی نگفته که خانم maryam123 به کسی چراغ سبز نشون داده! :300:
به ایشون گفته شده که این مسئله نظر داشتن شانسی و اتفاق نیست، یه بازی روانی ه که ایشون هم ناخواسته بازی کردن :305:
سلام خدمت دوستان عزیز
اول از همه لازم میبینم از آقای BABY تشکر ویژه کنم چرا که ایشون بهترین مشاوره رو به من دادن و با استفاده از جملات و مثالهایی در رابطه با زندگی خودشون من رو به خودشون نزدیک نشون دادن و یه جورایی بهم فهموندن که مشکل خاصی نیست و هر کسی هم ممکنه باهاش درگیر بشه...حتی خودشون...صمیمانه از پستهای مختصر و مفید و گره گشاشون تشکر میکنم.
از اقای eng.aydin هم تشکر میکنم بایت راهنمایی کلی و جامعشون.
از نازنین 1 عزیز به خاطر همدردی و همدلی واقعیش تشکر میکنم.
از اقای داوود.ت به خاطر دلسوزیشون تشکر میکنم.
از اقا mehrdad به خاطر لحن مودبانه و در عین حال قاطع و محکمشون تشکر میکنم.
از delgoo -deltang مهربان به خاطر دادن لینک مفیدش سپاسگزارم
از چشمک عزیز به خاطر راهنمایی خوبش صمیمانه ممنونشم./
از آلبالو جان هم سپاسگزارم که فقط یک پست داد اونم مفید و با ارزش
از بی نهایت به خاطر حضورش ممنونم.
از لحن مهربان و همیشه آرامشبخش ویدا جان هم سپاسگزارم.
از آقای کبوتر که همیشه سر نمازها برای پیدا کردن همسری مناسب براشون دعا میکنم هم ممنونم
از پاییزان ممنونم.هم نظر اقای بی بی بودن.
از بیرنگ جان هم به خاطر حرفاش ممنونم.هرچند نظر من هنوزم همونیه که بوده در مورد پستش.اما از اینکه برای من وقت گذاشت ممنونم ازش.
از آنی عزیز خیلی خیلی ممنونم که با ارائه لینک بازی ها کمک خیلی زیادی به من کردن و در عین حال راهنماییشون بسیار خوب بود.ایشون باعث شدن من برای اولین بار از همدردی نت برداری کنم.
از خارپشت ممنونم.از صحنه سازی قشنگی که کرده بود.
از بالهای صداقت محترم ممنونم/خوشحال شدم حضورشون رو دیدم.
از پیدا عزیزم هم سپاسگزارم.همیشه محکم و جدی راهکار میده و این خیلی خوبه.
از rude boy هم به خاطر دقت و توجه شون ممنونم.
مسافر زمان عزیز من عصبانی نیستم.اتفاقا کلا ادم خونسردی هستم.
خیلی چیزها رو جدی نمیگیرم.مثل حذف پست ها و ...
چرا که ما خودمون بهتر میدونیم دلیل حذف پستی که نه توهینی در اون باشه و در نه بی ادبی باشه چیه ...!
در نهایت از همه تون سپاسگزارم.
گل بیرنگ عزیز در همان زمان که من اون تاپیک رو دادم مطالعه کرده بودن.