RE: شوهرم میخواد جدا بشه اما من میخوام زندگیمو حفظ کنم
مرسی مریم جون به خدا خیلی سعی کردم محکم باشم حتی همین قدری که این مدت استوار بودم به خودم نمیدیدم هیچوقت
اما راستش این 2 شب خیلی دلم گرفته بود خیلی راستش تمام تلاشمو کردم که راهکارهایی که میدین رو انجام بدم که به نظرم خیلی هم برام مفید بود
از بعد اون حرفایی که زدم شوهرم خودشو جمع کرده و رفتارش بهتر شده هنوز عادی نیست اما به نظرم حداقل این فایده رو داشته که یکم رفتارشو تغییر داده
میدونی من باید یه کوچولو تغییر میدیدم تا بتونم راه حل هایی که واسه بهتر شدن رابطه هست رو اجرا کنم
تا الان که مینشستم مسائل و درست رابطه برقرار کردن رو میخوندم نمیتونستم از راهکارها استفاده کنم چون شوهرم اصلا محلم نمیذاشت نمیدونم چطور بگم تا متوجه بشی باید یه چراغ سبزی باشه تا ادم بتونه اشتباهشو جبران کنه و روابط رو درست کنه
از این به بعد باید رو این مسائل کار کنم که بهترین رابطه رو داشته باشم
سلام خانومی
عزیزم من امشب به نیت شما نماز غفیله خوندم و در قنوت برای شما دعا کردم.ضمنا برات ختم نادعلی هم گرفتم
انشالله درست میشه
خدا بزرگه
همه چیز درست میشه.نمیدونم چرا ولی خیلی دلم روشنه که همه چی درست میشه.خدا داره ازت امتحان میگیره.
من حالت رو خوب درک میکنم
خود خدا تو قران گفته با هر سختی اسونی همراهه
خدا که خلف وعده نمیکنه
من برات فال حافظ گرفتم.نمیدونم چقدر اعتقاد داری.اما اینجوری اومد:
با دل پاکی که شما داری همه موانع رو با توکل به خدا پشت سر میذاری و بعد از این روزهای سخت ارامش در راهه.
نگران نباش.سخته ولی شدنیه.
مریم عزیزم مرسی گلم لطف کردی:72:
خیلی ممنون هم واسه نماز و هم ختم نادعلی وهمراهی هات
عزیزم نمیدونم که تو این محیط مجازی چطور میتونم لطفت رو جبران کنم
تنها کاری که از دستم برمیاد ان شا ا... در مکه کنار خانه خدا و حرم پیامبر واست نماز میخونم و طواف مستحبی برات انجام میدم ....البته واسه همه بچه های همدردی نماز خواهم خوند اما واسه تو دوست گلم حسابی اختصاصی:46::46::43:
دوستان عزیز همدردی
از تمام راهنمایی ها وراهکارهاتون ممنونم من 2 فروردین عازم سرزمین وحی هستم همینجا از همگی خداحافظی میکنم و در کنار کعبه عشق و حرم پیامبر دعاگوی همه شما هستم
ان شا ا... با خبرهای خوبی بر میگردم
همتون رو دوست دارم خواهر وبرادران عزیزم:72::72::72::72::72::72::72: