RE: چه درخواستهائی از همسرامون بی جاست؟؟
سلام
گلنوش جان اگه اون اتاق محل زندگیه دائمیه شماست و شما با همسرت دارید باهم توی اون اتاق زندگی می کنید به نظرم درخواست بی جایی نیست که بخواهی خونه ات رو همانطور که دوست داری مرتب کنی.
فقط شاید نوع و لحن در خواستت از همسرت مناسب نیست که ناراحت میشه.
به قول انی جون سر دوربین رو به سمت خودت برگردون !!!!!و ببین شاید طرز رفتارت با مادر شوهرت طوریه که خودت اجازه می دی ایشون بدون اجازه وارد اتاقتون بشن و توی چیدمان وسایلت دخالت کنند!!
بله اون اتاق محل زندگی من و شوهرمه و تخت خواب و لباسا و همه وسایلمون اونجاست.
مطمئنم مشکل از من نیست چون چند بار از شون خواهش کردم اجازه بدن خودم اتاق خودمون رو جمع کنم ولی کو گوش شنوا تا میرم بیرون یا یه جای دیگه از خونه میبینم رفته تو اتاق و داره جمع میکنه حالا جالب اینجاست کل خونه به هم ریختست و منتظر میمونه تا ماهی یه بار یه خانم بیاد تمیز کنه ولی هر روز تو اتاق منه.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
ایا این در خواست من بی جاست؟لطفا کمکم کنین میخوام بدونم اگه بی جاست خودمو اصلاح کنم اگر هم که بجاست یه فکری به حالش کنم
من و همسرم تو خونه مادر شوهرم تو یکی از اتاقاش زندگی می کنیم.من دوست دارم خودم اتاقمو مرتب کنم هر وقت که دوست داشتم. خودم وسیله هامو اونطور که میخوام سر جاش بذارم.
ولی ایشون نمیذاره و هر روز بی اجازه وارد اتاق من میشه و اونجا رو مرتب میکنه.
من این رفتارو دوست ندارم شاید یه وسیله خصوصی داشته باشیم اصلا دوست دارم خودم ،
اتاق خودمو هر وقت که حوصله داشتم جمع کنم آخه همیشه فکر میکنم اون اتاق مثل یه خونست
واسم و دوست دارم خودم با عشق واسه همسرم مرتبش کنم.
با رفتار جراتمندانه هم گفتم لطفا شما مرتب نکنین خودم دوست دارم اتاقمو مرتب کنم ولی فایده نداره.
همسرم هم ناراحت میشه از اینکه من همچین در خواستی دارم حالا شما بگید آیا من اشتباه میکنم آیا این توقعم بی جاست؟
سلام گلنوش جان،به نظر من درخواست شما نا به جا نیست و ایشون باید خودش این اجازه رو به خودش نده که وارد اتاق شما شه و اونجا رو مرتب کنه..چون اونجا مثل منزل شما هستش!
ولی
به این دلایل که:
1. اینجا در اصل منزل مادر شوهر شماست و فقط یک اتاقش رو به شما داده (میشه درک کرد که هنوز اون اتاق رو قسمتی از خونش می دونه و بی اجازه وارد میشه ومرتب می کنه)
2.ایشون به دلیل کنجکاوی....این کار رو انجام می ده یعنی با قصد خاصی ...(با توجه به اینکه می گی کل خونه نا مرتب هست ولی هرروز اونجا رو مرتب می کنه )
3.در واقع نه ولی ظاهر ا داره به شما لطف می کنه واتاقتون رومرتب می کنه ...
4.شما هم جرات مندانه این مساله رو مطرح کردی که دوست داری خودت اتاق رومرتب کنی ولی توجه ای نمی کنه
5.اسکان شما تو منزل اونها تا جایی که من می دونم موقتی هستش
به نظرم سعی کن دیگه رو این خواسته ات پافشاری نکنی و در واقع با این رفتارش کنار بیای..
می دونم خیلی سخته ولی خوب نهایتش هر کاری هم کنی یا ایشون تغییر رویه نمی ده ..
یا می گه من دارم به تو لطف می کنم و عوض تشکرت هست
و بین شما و همسرت هم اختلاف می افته...
به نظر من در این شرایط سعی کن کلامی در این مورد حرفی نزنی و این مدت رو تحمل کنی!
البته در زمانیکه روابطت با همسرت خوب بود بهش بگو از اینکه مادر لطف می کنه و اتاق رو مرتب می کنه ازش ممنونم ولی از اینکه حریم خصوصی نداریم و نمی تونم با خیال راحت اونجا زندگی کنم نگرانم و دوست دارم احساس امنیت داشته باشم ولی این جوری اون حس امنیت و حریم خصوصی داشتن از من گرفته می شه !
شاید همسرت با مادرش صحبت کنه...
گلنوش جان به نظر من قبل از اینکه مادر همسرت بیاد اتاق شما رو مرتب کنه خودت اتاقتون رو هر روز که از خواب پا میشی مرتب کن تا همیشه مرتب باشه و بهانه ای نباشه برای دیگران. ضمن اینکه با زبون بازی مادر همسرت رو نرم کن. مثلا بگو بمیرم براتون همه جا رو تمیز می کنید. من خیلی شرمنده میشم که اتاق ما رو هم شما مرتب کنید. شما که شرمندگی منو نمی خواهید؟
(البته این پست ربطی به درخواست به جا و بی جا نداشت فقط راه حلی که به نظرم رسید گفتم)
یک در خواست بی جا به نظر من اینه که بپرسی دست پخت من بهتره یا مامانت و توقع داشته باشیم بگه تو
به نظر من هیچ وقت این سوال رو مطرح نکنیم، چون در اکثر مواقع دست پخت مادر شوهر ها بهتره که با این سوال فقط خودمونو سبک می کنیم
اگر هم که دست پخت شما از مادر شوهرتون بهتره مطمئنا همسری خودش این و می دونه و دلش نمی خواد مادرشو با اون سن و سال جلوی همسرش پایین بیاره . حتی گاهی اوقات توی جمعی که با دوستان با فامیل های خودتون هستید از دست پخت مادر شوهرتون تعریف کنید تا همسرتون متوجه بشه که شما چقدر عادل هستید و با مادر شوهرتون دوستانه هستید ، با این کار خودتونو بالا ببرید:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
گلنوش جان به نظر من قبل از اینکه مادر همسرت بیاد اتاق شما رو مرتب کنه خودت اتاقتون رو هر روز که از خواب پا میشی مرتب کن تا همیشه مرتب باشه و بهانه ای نباشه برای دیگران. ضمن اینکه با زبون بازی مادر همسرت رو نرم کن. مثلا بگو بمیرم براتون همه جا رو تمیز می کنید. من خیلی شرمنده میشم که اتاق ما رو هم شما مرتب کنید. شما که شرمندگی منو نمی خواهید؟
(البته این پست ربطی به درخواست به جا و بی جا نداشت فقط راه حلی که به نظرم رسید گفتم)
نازنین جان اگه به مالکیت خونه باشه که 3 دنگش مال شوهرمه .
دلجو دلتنگ عزیز ازت ممنونم ولی این کار یه جورایی پاک کردن صورت مسئله است شاید نخوام اون ساعت تمیز کنم شاید بخوام فردا.........مگه میشه از ترس مردم این کارو بکنم؟
گلنوش جان! به نظرم خواسته شما به جاست. اما اینجا دم در خونه مردم بده :311: اگه می خوای در موردش حرف بزنیم یه تاپیک جدید باز کن تا بشه راحت تر صحبت کرد و نظر داد. منم یه سری راهکار به نظرم می رسه که برات خواهم نوشت.
موفق باشی :72:
:72::72:سلام خدمت همه دوستان
من خیلی کوچیکتر از ازین هستم که بخوام به کسی تذکر بدم ..اونم به افراد با تجربه و مفیدی در سایت مثل دلجو و گلنوش عزیز
با عرض شرمندگی من فکر میکنم تاپیک کمی از حالت درخواستهای بیجا از همرسمون درومده و وارد مشکل گلنوش عزیز شده
فکر نمیکنید اگر یه تاپیک جدا بزنید و مشکل رو اونجا مطرح کنید بهتر باشه؟
:72:
خواستن اینکه شوهرتون در مرد هیییییییییییییییییییچ جنس مخالفی صحبت نکنه یا نظر نده واصلا وابدا تعریف نکنه حتی محارمش!!1 در حالی که از صب ما خانما در مورد آقای فرشنده سوپری دوست شوهرمون وهزار مرد دیگه صحبت میکنیم نظر میدیم واگه کسی شاکی بشه بهمون برمیخوره ومیگیم ماکه قصدی نداریم !!!!!!!!!!!
اگه ما خانما قصدی نداریم که واقعا هم نداریم پس این شوهرای طفلکمون که....
در خواست اينكه اون جوابگوي رفتار اشتباه خونواده ش باشه و اون رو بخاطر بقيه مجازات بكنيم.همسر ما فقط مسئول رفتار و كارهاي خودشه نه هيچ كس ديگه.پس لطفا اگر ناراحتيم اونو بين خونواده ش و خودمون قرار نديم.