سلام خانم بهار،
به به سلام جناب مدیر ، آقا حامد بابا لطف کردین با این همه گرفتاری سر زدین راضی به
زحمت نبودیم :)
اول من عذر خواهی می کنم که به علت کمبود وقت، نتوانستم زودتر سوال بپرسم و همینطور هنوز فرصت نکردم پست های قبلی رو بخوانم.
شرح گرفتاریتون رو تو حال و احوال خوندم...اما میدونم قابلیت Multi Tasking بودن رو دارید و
همه چیز رو با هم میتونید انجام بدید :) تبریک میگم Master of Science شدنتون رو اون هم
تو این رشته سخت ... بابا باریکلا به شما :)
ولی گفتم تا نوبت شما تمام نشده، کمی هم من شما رو بسوزونم
امیدوارم که سوالها تکراری نباشه.
بابا آقا حامد ما ز یاران چشم یاری داشتیم...شما هم اومدین واسه سوزوندن؟ :D
1- به نظرت آدم موفقی هستی؟ چند نفر دیگر رو می شناسی که همسن شما باشند و اینقدر موفق باشند؟ چندتاشون دختر هستند؟
نمیدونم..این رو دیگران باید بگن چون هنوز خیلی راه پیش رو دارم! اما اغلب بهم میگن
جسارتت قابل تحسینه به عنوان 1 دختر تو این سن! شایدم حماقتم :311: 2 تا از دوستان
نزدیکم هم کارآفرین هستند و بقیشونم دخترای موفقین...اکثر شرکت های همکارم که
باهاشون همکاری دارم آقا هستند ولی مثل خودم جوان هستن ولی بسیار تلاشگر!
2- به نظرت چند درصد مشکلاتی که جوانان ما دارند به شرایط جامعه بر می گردد و چند درصدش به تفکر خودشون.
خوب جامعه و شرایطی که براشون درست کرده باعث شده زیاد اهل تلاش و تفکر نباشن و
همه دنبال 1 شبه پولدار شدن هستن اما من نزدیک 3 سال تمام که واقعا روزهای سختی رو
طی کردم! اما اکثر جوونا 2 ماه که میگذره خسته میشن و ول می کنن و مداومت در کار ندارن
فکر می کنم 50- 50 هست...
3- همیشه گفته می شود که آدم باید قانع باشه. قانع بودن رو چطور تعریف می کنی؟ اگر انسان قانع بود، اینقدر پیشرفت می کرد؟ یا ربطی ندارد؟
قناعت رو در ساده زیستی معنا می کنم و بلندی طبع! وقتی روحت با کمترین ها و حداقل ها
بتونه شاد و خوشبخت زندگی کنه معلومه که معنای قناعت رو خوب درک کردی اما این
منافاتی با روحیه تلاشگری نداره و بیشتر بحث قناعت رو در مورد حرص و آز مطرح می کنن!
اما انسانی که نمیتونه پیشرفت کنه انسان قانعی نیست بلکه خودشو دست کم میگیره و
توانمندیهاشو و این با معنای قناعت سازگار نیست!
4- سه نقطه قوت همدردی رو بگو.
1- نظم خوب
2- بنیه علمی خوب
3- داشتن اعضای گرانقدر که سرمایه های همدردی هستند!
5- سه تا از ضعف های همدردی رو بگو و راه حل بده.
1- بد نیست از برخی افراد قدیمی دلجویی بشه و دلیل ناراحتیشون از همدردی پرسیده بشه
2- قوانین آیین نامه هنگام ثبت نام یک ویرایش بشه و برخی نکات بهش اضافه بشه تا اعضای
تازه وارد بدونن که موقع تاپیک ایجاد کردن باید چه نکاتی رو در نظر بگیرن و یا به پست های
قدیمی جواب ندن
3- خود مدیر یک تاپیک انتقادات و پیشنهادات باز کنه تا از نظرات بچه ها با خبر بشه
6- برای استخدام یک فرد اول از همه به چه چیزهایی دقت می کنی؟
به اینکه آیا اهل تلاش ، تفکر و دارای روحیه پیشرفت کردن هست یا نه و آیا رفتار سازمانی
بلده! و از همه مهتر خلاقیتش و قدرت برنامه ریزی واسه خودش توی کار!
7- برای پیشرفت در زمینه تخصصت چقدر از مطالب خارجی استفاده می کنی؟
تقریبا 99%
مطالب و مقالات سایت از رفرنس های زبان اصلیه همینطور سیلابس دوره ها یا رفرنس های
مورد استفاده...تو کار ما مطالب فارسی خوب زیاد نیست اما ما ترجمه می کنیم که همه
بتونن استفاده کنن!
8- از Image Processing چی می دونی؟
میدونم به مجموعه عملیاتی که یک ماشین مثل کامپیوتر به منظور ویرایش تصاویر انجام میده پردازش تصویر یا image processing می گن!
مثالا برنامه فتوشاپ می تونه مثال خوبی واسه این تعریف باشه. به تمامی عملیاتی که در
برنامه فوتوشاپ روی تصاویر انجام میده پردازش تصویر می گن! و می دونم پردازش تصویر رو با
MATLAB هم انجام میدن!
پایان نامتون راجع به همین موضوع بوده؟
9- به نظرت یک متخصص نرم افزار برای یادگیری یک زبان جدید چقدر زمان احتیاج دارد؟
برای
یادگیری مثلا زبان #C حداقل 1 ماه تمام اما واسه تسلط نسبی به 6 ماه زمان نیاز داره تا
1 برنامه نویس متوسط بشه
10- فکر می کنی من اگر یک روز به ایران بیام و شرکت بزنم، می توانم موفق بشم؟
پارسال به سرم زده بود وقتی مدرکم رو گرفتم برگردم. ولی بعد دیدم که ایران شرایط خودش رو دارد و من اطلاعاتم از مسائل اداری در ایران و همینطور بازار کار و ... در حد صفره! :)
بعد هم نوع برخوردها و تفکر مردم کاملاً متفاوته.
اگه با برنامه بری جلو چرا که نه؟ البته پشت کار و همت زیادی رو می طلبه ولی اگه یک طرح
خوب داشته باشی که راجع به بازار کارش تو ایران خوب تحقیق کنی و بدونی بازار خوبی داره
حتما موفق میشی...اما همه چیز رو باید درست و اصولی بری جلو از اولش تا بی دردسر
کار کنی! اما باید مهره هات رو درست انتخاب کنی و با برنامه های جزئی بری جلو! اینجا
شرکت های خوبی هستن واسه ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه مدیریتی ، کاری و بازار
یابی که میتونی ازشون کمک بگیری! اگه کمک یا اطلاعاتی هم بخوای خوشحال میشم
کمکت کنم اما با برنامه و هدف باید بری جلو! به نظر من اگه همچین فکری تو ذهنت هست
شروع کن به خوندن کتاب های برایان تریسی!
میتونی از کتاب "ساخت کسب و کار فوق العاده" شروع کنید! این کتاب یک راهنمای کامله!
سایت مدیر سبز هم مقالات بسیار خوبی در این زمینه داره و بیشتر ترجمه کتاب ها و مقالات
برایان تریسی هستش! تو سایتش عضو بشی و از مطالب خوبش استفاده کنی!
11- سوال فرهنگ رو دیدم راجع به کتابی حرف زدن هنرپیشه ها. حالا منم یک سوال دارم.
چرا وقتی تو ایران فیلمهای خارجی رو دوبله می کنند، یک صداهای خاص روی هنرپیشه ها می گذارند و با یک لهجه های خاصی صحبت می کنند :)
البته دیگه همه عادت کردند، ولی اگه دقت کنی گاهی نوع حرف زدن ها خیلی عجیب و گاهی خنده داره. مثلاً هیچ وقت تو یک فیلم ایرانی نمی بینی آدمها اونطوری حرف بزنند.
شاید اینطوری میخوان فرهنگ متفاوت اونها رو نشون بدن و وجه تمایزشون با ما رو Bold کنن
:)
پیشاپیش از پاسخ های شما متشکرم
من هم از اینکه وقت گذاشتین و به این تاپیک سر زدین ممنونم! از زحماتتون واسه تالار هم تشکر می کنم!
اما آقا حامد هنوز شام و شیرینی دفاع مونده ها :D همه بچه های تالار منتظرن تا شما
دعوتشون کنین .... شامی شیرینی Share کنین بد نیست :311:
موفق باشی