RE: (( انتخاب بهترين آواتار تالار ))
ميبينم كه باز هم شرمنده مدير گرامي و نقاب گرامي شدم:72:......ببببببسيار ببببببببسيار ممنونم(با لحن زيزيگولو بخونيد)
من آواتور نازنين رو انتخاب ميكنم البته نه به خاطر محتوا يا ....به خاطر اينكه عاشق عروسك هاي پشمالو و كلا تدي هاي مختلفم:311:
http://www.hamdardi.net/uploads/avatars/avatar_5502.jpg
http://www.hamdardi.net/uploads/avat...atar_17843.jpg
اينم كه اواتور ممفرد جونمه.....احساس ارامش خوبي بهم ميده من برف رو خيلي دوست دارم:310::310::310:
وقتی توی پستی آواتار زیر رو می بینم بیشتر دقیق می شوم تا ببینم چی نوشته
چون
کم میگه و گزیده چون در
که تالار ز اندکش گشته پر
خیلی پپسی باز کردم ها:311:
جناب مدیر تازه فهمیدم چرا شما را سبز می دیدم
اسمتون رو سبز امضا می کنید
در ضمیر ناخودآگاه من رنگتون سبز حک شده بود:72:
بنده همه جوره مخ less آقای مدیر همدردی سبز تالار هستم و همه جور و همه رنگ نوشابه همیشه برای ایشون باز میکنم.
اما...
کم گویی ایشان را نمی پسندم. و دوست دارم روزی هزار تا پست از ایشون ببینم. در واقع تالار در حال حاضر در قحطی مطالب آقای مدیر به سر میبرندو این یعنی end محرومیت! و فاجعه زیست محیطی!
حسنک کجایی؟:311:
این هم یک آواتار با محتوا
دوستان به نظر شما مفهوم این آواتار چیه ؟
به من حس بدي ميده...چون در عين حال كه دلشون براي هم پر ميكشه به اجبار دارن از هم دور ميشن...
ممنونم غزاله جان
اما من اجباری نمی بینم . هر دو به هم علاقه دارند اما انکار می کنند . امروز تو زندگی مشترک این چیزا هم دیده میشه اون هم سر لج و لجبازی و ....
لج و لجبازي هم گاهي به اجبار پيش مياد...گاهي با اينكه دلمون نميخواد با كسي سر لج ميفتيم...
من از اين جهت كه هر دو نفر سر به زير انداختن و با سرعت كمتري نسبت به تصوير بالايي از هم دور ميشن گفتم اجبار...
يعني ميل به باهم بودنشون بيشتر از ميل به جدايي هست
سلام
آواتار بي دل رو جديدا در ماه رمضون ديديد. :305:
قرآن و تسبيحشو برده كنار خوراكي ها نشسته منتظر افطار..... فكر كنم داره روش تاخيريو رو تمرين مي كنه:311: