RE: وجود این عضو در تالار چه اثری داشته (2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
گاهی خط کش به دست دارد :311:
:72::72:خانم آنی جونم
ما خط کشتم دوست دارم. بقول شاعر جور استاد به ز مهر مادری(مهر مادری که از مهرپدری بیشتره،چرا اونو نگم:311:):72::72:
آنی عزیز بی شک یکی از بهترین اعضا تالار بزرگ همدردی است . راهنمایی ها ایشان مفید و ارزنده اند و اطلاعات و آگاهی هایشان به روز است.
امیدوارم در پناه خداوند شاد و تندرست باشند.
برای باردوم میگم انی جون سرشارازانرژی مثبته وبه نمایندگی ازطرف همه بچه های تالارمیگم::انی جون دوست داریممممممممممممممممم.:46:
ازطرف ماهی ودوستان:72:
آنی عزیز نقش یه حامی دلسوزو داره تو تالار
انی عزیز یکی از محکمترین اعضا هستن بسیار درست و بجا راهنمایی میکنن
در پست هاشون محبت و توجه و دلسوزی موج میزنه
شخصا خیلی برام قابل احترام و دوست داشتنی هستن
انی جان هم ممنون هم خسته نباشید :46:
آني عزيزمان بانوي بسيار مهربان و خوش قلبي هستند. مطالعه بسيار قوي دارند و اكثر كتابها را به خوبي مي شناسند و با مفاهيم آشنا هستند.
در درددل كردن با ايشون بسيار راحتم و توصيه هاشون به دل مي شينه...
يك نكته خيلي مهم در مورد ايشون اينه كه در ابتدا كساني كه از دور ايشون رو مي بينند و با خصوصياتشون آشنا نباشن قادر به درك شخصيتشون نيستند و حتي ممكنه دچار سوءتفاهم بشن... اما اگر به عمق حرفهاشون فكر كنند متوجه شخصيت والاشون مي شن... خوشحالم كه چنين خانم فرهيخته اي در تالار داريم....:46:
:72::72:
آنی عزیز خیلی مهربونه و همیشه نکته های سنجیده و مهم رو برای مشاوره بیان می کنه و همیشه سعی می کنه دوستان رو با دلسوزی به سمت اصل قضیه هدایت کنه تا با حاشیه نگری خود را اذیت نکنند
آنی عزیزم همه ما دوستت داریم
سلام
خانم آنی یه شخصیت فوق العاده مهربون و دوست داشتنی و البته تاثیرگذار دارن.
در برخورد با مراجع خوب می دونن کِی نازشو بکشن کِی یه کوچولو اخم کنن کی بهش بگن بپر بغل آنی و کی یکم جدی بشن که پاشو خودتو لوس نکن :)
خلاصه از اون اعضایی هستند که وقتی مشکل تاپیکی یکم پیچیده می شه , صفحه ارسالهای امروز رو که باز می کنی و اسم آنی رو جلوی تاپیک می بینی توی دلت می گی: آخ جون آنی اومد! فکر می کنم حضورشون برای همه اعضا یکجور دلگرمیه.
البته نمی دونم چرا خود من تا حالا روم نشده بپرم بغل آنی! :) ولی دوستشون دارم :72:
خانم انی در تالار خیلی مشاوره عا لی بی نظیر می دهد مطا لب خیلی مفید اموزنده است خیلی تاثیر گذار است ایشان روحیه لطیف طنز پرداز شوخ طبعی داره فوق ا لعاده در تالار به مراجعان تالار کمک می کندایشان دلسو زانه به مراجعان تالار کمک می کند راهنمایی ها ا یشان خیلی مفید و ارزنده اند اطلاعات و روانشناسی و مشاوره به رو ز است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
الان که دارم این پست را میدم رتبه انی 303 هست همین به تنهایی نشون می ده که آنی چقدر محبوب هست .
آنی محبوبه همست،آنی جون دوست داریم.
آنی خیلی مفیده و راهکارهاش راهگشاست.
انی مهربونه و هر وقت قلبت رو خار های زمونه جریحه دار کرد بپر بغلش اخ که چه کیفی داره.
آنی طنازه و هر جا هست شادی می یاره.
آنی جزء فرقه خاصی نیست . و هیچ گاه متعصب گونه رفتار نکرده.
آنی خوشگله.
آنی زبله و سر به زنگاه در مواقع حساس حاضره.
آنی امیدواره و امید به همراه داره.
آنی یه قلب بزرگ و در یایی داره که همه غصه ها را توش جا میده و به کسی چیزی بروز نمی ده .
انی خیلی راه در پیش داره و جا داره بهتر از اینها باشه.
سلام و ممنون از محبت همگی
راستش را بخواهید این چند روز با نوازش های شما دوستانم در حد توپ و اندکی لالیگا :311:و در اندازه های جام جهانی و..........بانک نوازشی خودم را پر کردم .
واقعیت این است که من همه ی بچه های تالار ( از اعضا قدیم تا جدید و جدید تر و جدیدترین ) را دوست دارم
آنچه خودم می دانم و سعی کرده ام یاد بگیرم و رعایت کنم حس مسئولیت پذیری نسبت به تک تک شما و زندگی هایتان و عزیزانتان است . اگر خط کشی بالا برده ام و رنجیده اید بدانید این چوب از سر خشم و نفرت نبوده بلکه پشت آن یک خروار عشق بوده و هست .
دوستی در پستی به شوخی گفته بود شاید ما ( مدیران و کارشناسان ) به این رتبه ها و مقامات دل بسته ایم و حالت شرطی پیدا کرده ایم .
من به سهم خودم
خدمت آن دوست بزرگوار و جوانم عرض می کنم نه عزیزم اگر اینجا هستم نه به دلیل شرطی شدن است و نه به دلیل دلبستگی به مقام کارشناس افتخاری که بی نیاز از این مقامات چه در دنیای حقیقی و چه در دنیای مجازی هستم .( چرا که ...........)
و هر چه مثلا کارشناس تر باشی ( که نیستم ) بیشتر متوجه ی بیسوادی و محدودیت هایت می شوی . در نتیجه درد بیشتری را هم با خودت حمل می کنی و ولع دانستن و ..........رهایت نمی کند و بعد اینکه در عین توانایی متوجه می شوی چقدر محدودی و ....................
دنیا را کوچک تر و ناقابل تر از آن می دانم که امروز و لحظه ام را با صفت ها و قضاوتها و ........تنگ و تاریک کنم . من فقط یک رهگذرم . امروز اینجا هستم شاید فردا نباشم اما تا وقتی هستم سعی می کنم از نگاه و ذائقه ی معیوب و تکامل نیافته ام درست باشم ( این درست نه الزاما درست است و نه الزاما نادرست یک آشی است که ما اسمش را آش گذاشته ایم و بعدا صدایش در می آید چه بود و ته گرفته بود یا نه و ............)
در هر حال این مطالب را نوشتم که هم از شما دوستان تشکر کرده باشم و هم از شما بابت اینکه اگر فیدبکی منفی داده ام و مثبت آن را به شما نداده ام و حواسم نبوده اعلام کنید تا جبران کنم .
ضمن اینکه فید بک های من الزاما درست نیست و معنی نداره نه اینکه معنی نداره بلکه معنی نداره که معنی نداره ...........اگر متوجه شدید چی گفتم جایزه هم دارید از نوع بغلی آن که همتون بغلی شدید رررررررررررفت و من در این تالار از کمر افتادم :311::311:
همگی زنده و سلامت و شاد و شنگول باشید دنیا ارزش یه لحظه غم خوردن را هم نداره اما می خوریم دیگه چون گشنمو ن میشه :311: