شمیم جان خدارو شکر که برگشتی خونت خیلی خوشحالم برات
امیدوارم بتونی زندگی خوبی رو حفظ کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
شمیم جان خدارو شکر که برگشتی خونت خیلی خوشحالم برات
امیدوارم بتونی زندگی خوبی رو حفظ کنی
شمیم جان
من دارم کتابی رو از نوشته های یک روانشناس می خونم که مطالبش خیلی آشنا بود واسم بعضی هاش مثل زندگی خودم و قسمتی اش هم منو یاد تو انداخت
و خیلی از مشکلات دوستانی که اینجا خوندم اونجا هم نوشته شده بود اما ریشه یابی هم شده بود و این جالبش کرده دوست داشتم همه از این مطالب استفاده کنن واسه همین هر دفعه یه مقداریش رو خودم تایپ میکنم وقت کردی بخونش شاید کمکی کنه واسه یاد گرفتن مهارت خوبه
گاهی اوقات واسه اینکه بفهمی چی از چی آب می خوره خوبه حتی اون حرفی که آقای sci زده بود که رفتارهای خود ما زندگیمون رو شکل میده رو بعد از خوندن این کتاب کامل تر درک کردم و انگار تصویر نوشته های آقای sci و صحبتهاش جلو چشمام بود
امیدوارم خوب باشه و استفاده کنی ازش.
موفق باشی دوست من:72:
http://www.hamdardi.net/thread-20109.html
اقليما جان،آفتاب همدرد عزيز،
ترانه مهربونم و فرانك خوبم
از همتون ممنون
جناب Sci از كمكهاتون ممنون
فكر نكنين من مشكلم حل شد و ديگه وقت نميزارم بيام اينجا،نه به خدا، من كارمو عوض كردم ،اينجا هم سرعت نت پائينه هم رفت و آمد فعلا زياده تا تو كار راه بيفتم و نميخوام اين سايتو ببينن و شايد اتفاقي بيان اينجا منو بشناسن
ولي همش دلم اينجاس
پيش دوستاي خوبي كه هيچوقت تنهام نزاشتن
راستش رفتار شوهرم خيلي خيلي عوض شده، باهام حرف ميزنه،چند تا از مسائل محل كارشو برام توضيح داد، حتي ديروز بهم پول داد گفت جيبت خالي نباشه
از چهارشنبه هفته ديگه هم ميخوام وقت مشاوره بگيرم، نميدونم قبلش با هم صحبت كنيم يا يه راست بريم مشاوره؟
در كل همه چيز عاليه،منم دارم سعي ميكنم با رفتار و كارهام بهش قدردانيمو نشون بدم
سلام شمیم جان
خیلی خیلی برات خوشحالم و از صمیم قلبم برای تو خواهر خوبم آرزوی خوشبختی می کنم
و ازت می خوام روال های زندگیتو تغییر بدی و از اشتباهات گذشته درس بگیری......
قلب مهربون تو ارزش بهترین زندگیها رو داره
برای منم دعا کن
با عرض معذرت از شميم عزيز
اقليما جونم خوبي. من خيلي برات نگرانم بيا و يك خبري از خودت بده. اگه حوصله داشتي هم تاپيك باز كن و بگو.
مرسي اقليماي عزيزم
به خدا هميشه به يادتم:43:
ليلا جون، من خوشحال ميشم اقليما هم اينجا بنويسه ، همينطور شما براي اقليما
الآن حوصله زدن تاپيكو نداره،ولي اونقدر مهربونه كه هميشه به من سر ميزنه
پس هر چي ميخواين اينجا براش بنويسين :46:
این تاپیک به علت اتمام ظرفیت قفل می گردد
.